טא טא טא דאםםםםםם

NBGirl

New member
../images/Emo124.gif טא טא טא דאםםםםםם

צר לי לבשר לכם אבל ביום חמישי, מחרתיים המנהלת שלנו מתגייסת
. בהתחלה יהיה לנו קשה להתמודד עם זה, נתאבל, נעשה שרשורי מיטל כל יומיים, אבל אני בטוחה שעם הזמן נתגבר על זה ויהיה יותר טוב.. מבטיחה! אבל תקשיבו, גם לה יהיה קצת קשה, אז אני רוצה לראות כאן שרשור
יפה שתראה כמה אנחנו אוהבים אותה
. מיטל- אני הולכת להגיד לך את זה עוד מיליון פעם, אבל לא נורא :)... אני מאחלת לך המון המון המון בהצלחה! אני מקווה שהטירונות תעבור לך הכי מהר שאפשר וגם אם זה 02 זה ממש לא ביג דיל. הרבה בנות עוברות את זה ואפילו נהנות! את כל השאר אני כבר אגיד לך בפרטי... אני אתגעגע מאוד מאוד
גיוס קל בייבי...

../images/Emo50.gif+../images/Emo91.gif

המון הצלחה....... ו-
ממשוחררת טרייה: קחי הכל בקלות, מצאי את החברות שלך ואל תפסיקי לצחוק כי הטירונות דיי מקשה........ את "חווית" הטירונות שלי הדחקתי -סבלתי מאוד מאוד מאוווודדדדד! אבל זה רק בגלל שאני הכי מפונקת בארץ!
כמו שאבא שלי אמר ליכשהתגייסתי: "כשאת נכנסת לבקו"ם תשאירי 2 מזוודות ענקיות מפוצצות בדבר שנקרא היגיון כי בצבא לא הוא לא קיים". יש לציין שאני חולקת על המשפט-בסופו של דבר כמעט בכל יש היגיון ברמה זו או אחרת.......... ושוב-

ilana4ka

New member
../images/Emo50.gif אחותי../images/Emo70.gif

המון המון בהצלחה. אני מציעה לך לא להתרגש יותר מידי, קחי את זה בכיף, בתור עוד חוויה שהיא עוד שלב כלשהוא בחיים. ווי לאב יו, ואנחנו מאחלים לך רק טוף:)

מיטללל

New member
ששי../images/Emo70.gif

הייתי בטוחה שתכתוב לי דבר יפה :( בכל מקרה, יש עוד פוווווול זמן (כמעט) לילה :)

אני דוגלת בששי !

לא להתנדב! ההתנדבות היא לא ממש התנדבות-בעיקרון כששואלים מי מתנדבת המק"ית מצפה שכון ירימו ידיהן... גרדי באוזן, בשיער, בעיניים...........

NBGirl

New member
אבל אז הן חושבות שמרימים יד ../images/Emo4.gif

זה עלול לתעתע...

מניסיון........

כולן יצטרכו להרים ידיים..... בכדי שההתנדבות לא תראה וגם התחמקות לא תראה יש לבצע את הפעולות שציינתי לעיל..... וואו....לא רק אני ערה בשעות כאלו......

../images/Emo41.gifמיטלי-../images/Emo41.gif

אתמול הייתי אחרי כמה בירות, לא מצב טוב לברכות... אז הנה: מיטל- הצבא זו לא תקופה קלה בחיים, זו תקופה שלומדים להתמודד עם מצבים שונים ומשוני, את תפגשי אנשים מכל מינים וכל הסוגים- אפילו כאלה שלא חשבת שקיימים במציאות, אל תתייאשי- זה מכין אותך למרוץ החיים, תפיקי את המירב מכל תפקיד שיתנו לך, תהני ממנו, אפילו אם יהיו אנשים שיגידו לך שזה רע, מכל תפקיד אפשר להנות אם רק רוצים
גיוס נעים- הצתפל"דות קלה, תשמרי על עצמך,
אני אתגעגע
נ.ב. אל תתנדבי!!!!

jessy19

New member
../images/Emo24.gif למיטל!

אז עכשיו שאת מתגייסת, כולנו פה נתגעגע, אך מאחלים לך מכל הלב, דרך צלחה בטירונות ובצבא. הצבא הוא מקום קשה, לא אשקר לך... אך החוכמה היא ללמוד להסתדר, ולאט לאט את תראי שתוכלי להסתדר, וללמוד מכל אדם בו תפגשי, אך אל תתני לאנשים לדרוך עלייך, כי את אדם וגם אם את חיילת, חייבים להתנהג אלייך בכבוד.

זיו25

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

מיטלללל היקרה! בהצלחה בדרכך החדשה בצה"ל...! אני בטוח שאת כבר תראי להם מאיפה משתין הדג
אני רק רוצה לומר לך משהו מעודד! יש דבר טוב אחד בטירונות - היא נגמרת בסוף
המון בהצלחה!!!
, זיו.

Moulin Rouge

New member
סליחה... השם משתמש שלי נדפק..

זה אמור להיות Noopy...חחח.. אבל לא יודעתץ למה זה כותב לי מולאן רוז'...בעע..

h e n y

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

את תצטרכי את זה המון....
ועוד דבר, אל תהיי כמו אח שלי- קחי הכול בסבבה...

Anna Karenina

New member
מיטל..!!

כמו שאמרתי בפורום מתגייסים...שיהיה המוווון בהצלחה..!! כולנו נתגעגע אליך קשות, (האמא של הפורום!!), ו...שובי אלינו, לעדכן ולספר סיפורים ושאר חוויות, מהמקום שקרוי צה"ל... בהצלחה מותק!!!

למעלה