טא טא טא דאםםםםםם

מיטללל

New member
אתם יודעים מה אומרים שקורה לאמא בלי

ילדיה? היא מתה.
תודה רבה לכלכם
אתם מקסימים :)) למרות שהפורום פתוח ממש מעט זמן.. נורא התמכרתי אליו ונקשרתי (ריגשית) לאנשים הכותבים בו... ואני חושבת שאני פשוט אשתגע בלי להיכנס לפה 81 פעמים ביום :(( אבל אסור להיות עצובים. שתדעו-אני מרגישה ממש טוב. אני רגועה.. ואני ממש שלמה עם זה שזה הגיע ומוכנה לזה נפשית (מי צווח הלם בקום?) אני עוד אתחבר לפה. הרבה יותר ממה שאתם מתארים:) ובקרוב תצטרף מנהלת חדשה (בנוסף). אם יתחשק לה, היא תזדהה. הפורום שלנו מדהים :) הוא ימשיך להיות כזה. תמשיכו להנות מהפורום :)) ותתגעגעו אליי
אני אכתוב עוד הודעה בלילה:)
י ענקי !!!

מלשב 669

New member
מיטללל

אני לא דואג, עד תחזרי איתנו ותהיי איתנו המון. אם לא יהיו לך יציאות טובות, אני אסדר עם הפורטקציות שלי יציאות יותר טובות. אנחנו לא נמות, כי את לא הולכת, את תמיד תישארי איתנו ברוחך. לא אל תדאגי, מחכה איפה שתהיי. את לקחת את נשמתי, מתיד תהיי איתי....(לקחת את הנשמה במובן חיובי!!!). אף מנהלת לא תצליח להחליף אותך. אין אף אחד שיצליח להיכנס לנעליים הגדולות האלו. אז הלם בקום קל והמון בהצלחה.....

מיטל מתגייסת?! כבר?../images/Emo10.gif

תראי, עכשיו חזרתי מסדנא של יומיים על הצבא, והאמת- אין לי כוח לברבר יותר מידי.. אבל תדעי שתמיד דואגים לך (גם בצבא, גם החברים וגם פה בפורום), ותדעי לך שכולנו
אותך מאוד מאוד.. ובאמת- הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדייך. אתגעגע..
מקווה שיהיה לך גיוס קל, ושפשוף נעים. לינוי

numerw

New member
מיייטל:)

שיהיה לך אחלה של גיוס וכמה שפחות שוק למרות שבסוף זה מצחיק לגמרי, תזכיר שצבא זה דרעק ולא תמיד הוא זוכר איך הוא עובד עם אנשים ומספרים. אני מקווה שתמצאי לך את החברים שלך בצבא והכל יהיה סבבה עם המווון המוווון צחוקים ותמונות מגניבות אם את מהצלמים
... לסיכום:) תהני בצבא ותזכרי שלכל צד בצבא יש מליון צדדים מצחיקים גם אם זה האלוף פיקוד שלך או סתם משהו מוזר אחר... בהצלחה!
נ.ב עוד איחול אחד לסוף:) שיהיו לך אחלה יציאות ואת התפקיד שאת תמיד רצית

מיטללל

New member
אוף

הודעה אחרונה:) לילה טוב שיהיה לכם
תודה על הברכות:)) נדבר ביום שישי. או שישי הבא
שלחו לי אנרגיות חיוביות בבוקר:)

מיטללל

New member
"הגדרתי לכן לדבר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif"

פה הייתה אמורה לבוא הודעה מצחיקה ומפורטת אבל אני הרוגה מעייפות... בינתיים תדעו... יש לי טירונות מקוצרת (10 ימים) אחר כך קורס (שלוש שבועות) ולאחר מכן, טפו טפו טפו, יציאות יומיות. ועצה אחרונה, מכל הלב... למי שיש אזרחות זרה.... אל תתגייסו
הקשב המפקדת ! ___מיטל___ המפקדת ! (תחליפו את מיטל בשם שלכם.) ככה צריך לבנות כל פעם למפקדת. תגידו לי אם אתם מצליחם לא לצחוק
סיפורים אחר כך. היה קשה וקר וכבד ומעייף אבל כיף צבא זה כיףףףףףף

../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif חזרת....

הקשב המפקדת ! ששי מיטל ששי המפקדת !
אכן מוזר
אז יהיה לך קל וקצר
העיקר שטוב לך

מיטללל

New member
לא טוב לי

כל הגוף כואב לי. בעיקר החיסון. ויש קוויות קור. והדוד דלוק כבר שעה ואין מים שורפים... ומה קל ? 24 שעות והמחשבה על 21 עברה במוחי 4 פעמים בשעה :) סתםסתם צבא זה כיףףףףף

NBGirl

New member
מיטל..

רק רציתי להגיד לך שאתמול בצ'אט דיברנו עלייך

קטרפי

New member
../images/Emo50.gif אוווווווווווףףףףףף ../images/Emo110.gif

אנשים תפסיקו כבר להתגייס
ביום שלישי, עדי (המנהלת לשעבר של פורום השבט) התגייסה וזה היה כזה עצוב! אז קבלי טיפ
לגיוס תעשי קורס רמטכלים מזורז תוך שנה ו8 חודשים את רמטכלית

למעלה