טמטטמטממ - שרשור מפגש D:

../images/Emo124.gif טמטטמטממ - שרשור מפגש D: ../images/Emo138.gif

הצעות תאריכים -
13.12
15.12
17.12 הינכם מתבקשים להצביע
~כמובן שפשרי להציע תאריכים נוספים~
מקום מפגש - * עזריאלי, גג הקניון * * דיזינגוף סנטר, ליד תומר * ~אפשר להציע עוד כמובן~
שעה - • 13:00 • 12:30 • 15:00 שם: גיל: מאיפה בארץ: אבוא למפגש, או לא ?
\
:
_____________________________________ אוקיי, עכשיו בקשר לחולצות פורום. אז ככה - כבר מלא זמן שאנחנו רוצים לעשות חולצת פורום, לא ? סמל כבר יש. מה שחסר זה מישהו שיהיה אחראי לקחת על עצמו: לרשום מידות של כל מי שרוצה חולצת פורום, לקנות את החולצות, ללכת לחנות הדפסה ולחשב כמה בערך תעלה כל חולצה, וכמובן ללכת להדפיס. אנחנו צריכים להגיע להחלטה כמה שיותר מהר כי החולצות ימכרו במפגש אם כן. זהו, אז דעה של כל אחד פה תעזור D: ~ד"א - זאת לא חייבת להיות חולצה. זה יכול להיות כל מה שתרצו ! רק תציעו.~

../images/Emo70.gif הסמל ../images/Emo70.gif *אחורה*

מישהו זוכר שחיברנו את הקטע הזה בשביל החולצה ? XD זה היה מזמןןןןןן

e t a

New member
ממ.. כמה הצעות בקשר לסמל../images/Emo218.gif

רק דעה שלי.. א. נראה לי שכדאי לציין איפושהו שם ליד 1809 שזה פורום של תפוז.. עם סמל של תפוז אולי
, סתם כדי שאנשים שיראו את זה ידעו מה לעשות עם עצמם.. ב. מצטער, (שוב זו רק דעתי, נתון לשיקול הרוב), אבל לא הכי אהבתי את מה שכתוב מאחורה.. כאילו זה קטע נחמד, אבל לא בשביל חולצה רשמית של הפורום שלנו..
מחכה לשמוע את דעתכן

../images/Emo215.gif בקשר לסמל של תפוז,

כן, שכחתי להזכיר את זה שם שעיצבתי את הסמל. (לפני מליון שנה בערך.
) אבל זאת ממש לא בעיה להכניס את הסמל שם בקטן אני יכולה להעשות את זה בשנייה. והמאחורה זה באמת לא חייב להיות, גם מבחינת תשלום זה יעלה את המחיר. אבל סתם כי זה מצחיק ואני זוכרת שחיברנו את הקטע הזה (אני ליהי וגל) וזה שיעשע אותנו נורא

e t a

New member
חח זה אכן קטע חמוד ../images/Emo3.gif, אבל לא מתאים לדעתי..

מצטער שאין לי רעיון יותר טוב להציע בינתיים, זה לא הקטע החזק שלי.. אבל הסמל שמקדימה צריך לדעתי להיות מאחורה, ומקדימה לעשות איזה עיצוב מגניב עם התמונות של האלילים שלנו

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחחחחחחח דיי לא!!!

חחחחחחחחחחחחחח אני זוכרת את זה!! אני כתבתי את זה חחחחחחחח. זה לא אמור להיות לחולצה ראשית של הפורום ממש לא!!XD זה היה לסתם חולצה חח תעשו משהו אחר לחולצה ראשית חחחח.

e t a

New member
בקשר למפגש-->

דבר ראשון אני ממש ממש שמח שפתחת את השרשור הזה, כל הכבוד
דבר שני, כל אחד מהתאריכים והשעות שהזכרת נוח לי, רק אני צריך לדעת שבוע וחצי לפחות מראש, כלומר ממש בימים הקרובים. בקשר למיקום - אני חושב שהרבה יותר נחמד בעזריאלי, דיזינגוף די משעמם אותי כבר
שם: דניאל גיל: 18 מאיפה בארץ: פתח תקווה אבוא למפגש, או לא? בחלט
בקשר לחולצה כתבתי בהודעה אחרת, ולדעתי יהיה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נחמד אם נארגן גם שרשראות של טוקיו, כי לי אין אפילו אחת

../images/Emo215.gif הזכרת לי עוד משהו ששחכתי להגיד !

אם יהיה ביקוש, אני אמכור גם במפגש שרשראות של טוקיו שאני עושה מפימו. ~אני אעלה לפה מתישהו תמונה~

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני גם לא בעד מה שכתוב מאחורה.

מצחיק מצחיק, אבל גם ככה שונאים אותם, לא צריך לעזור לאנטי לשנוא עוד יותר. XD נממ, אפשר לעשות משהו יותר רציני ויותר מצחיק. בדיוק נזכרתי שיש לחברה שלי חולצה שכולם בכיתה אצלהם הדפיסו: קדימה - "תמיד אמרו לי שאגיע רחוק" אחורה - "לא חשבתי שרק עד המדבר" או משהו כזה. אני בעד דברים חמודים בכל אופן
שם: מיש מארץ קיש גיל: 16 מאיפה בארץ: מגרמניה אבוא למפגש, או לא ? \ : ברור שבוודאי

../images/Emo215.gif אני D:

תאריך שנוח לי - 17.12 שעה - 13:00 מיקום - עזריאלי שם: גיל: מאיפה בארץ: אבוא למפגש, או לא ?
\
:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif אני. D:

שם: ליהי- היילי- היילז. גיל: בתאריך שכתבתם האמ~17~ אני בת 19. מאיפה בארץ:ראש העין! D: אבוא למפגש, או לא ? \ : אממ סביר להניח שלא, כי כול חנוכה תפוס שלי. אבל עם תעשו ב13 יש מצב עצום שאעבור לומר לכולם שלום! D: ואז אחטוף מישם את מיש איתי לאיילון לסרט.XD כמו שמתוכנןXD והשעות מאוחרות, אי אפשר שתיו שם ב 11 וחצי? 12 וקצת?XD ותהיו בעזריאלי! ואתם תסתדרו בלעדי עם החולצות כי אני בעקרון לא רוצה, אבל עם אתם רוצים אני יכולה לעזור בלמצוא רעיונות וכאלה.:)

e t a

New member
../images/Emo218.gif סתם עוד הצעה../images/Emo83.gif

נוכל להפגש בסינמה סיטי ולראות מולד הירח.. או שעוד לא ייצא עד אז?

e t a

New member
../images/Emo218.gifוואו, אז נשמע לי אחלה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo83.gif

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאז פלייז תעשו את זה ב13!!

זה יוצא מעולה כי גם ככה אני ומישל~וכמה אחרים שקשורים~ באים ב13 ב11 וחצי או 12 לעזראלי ואז נוסעים לאיילון ואנחנו רואים את מולד ירח. וכולנו נוכל להיות ביחד! D:

e t a

New member
אז נראה כולנו את מולד הירח ביס פלנט?../images/Emo218.gif

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif עם ככה קוראים לקולנוע.XDD

אבל בואו בסביבות 11 וחצי 12 D: יאו יהיה כיף עם כן.XD

למעלה