טמטטמטממ - שרשור מפגש D:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo124.gif כולםםםםםםם להכנסססס!!!!../images/Emo124.gif

טוב אז ככה, לפי דעתי אנחנו צריכים מפגש אינטימי ולא לקחת איזה יום שבו אנחנו גם ככה עושים משהו כי זה לחוץץץץץ. או שנגיד נבחר ב-17 ונבוא ממש מוקדם, לפני שכל כנופיית טוקיו הוטל פאנס יגיעו לעזריאלי. מי שבעד ה-14-16 שתצביע -
מי שבעד ב-13\17 שתצביע -

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאממ.

יאללה בעקרון אתם לא צריכים באמת לבחור ב13~.~ אני גם ככה לא יכולה ממש להיות במפגש והכול.. ועם הייתם באים ב13 פשוט היינו קצת ביחד ובסרט. אז אני לא מצביעה כי אני גם ככה לא הכי יכולה. סתם בלאגן.^^

../images/Emo215.gif ../images/Emo138.gif !

אין לי איך אבל לבוא מוקדם, למה אני אצטרך לקום ב-4 בבוקר בשביל זה >_>" מקסימום נתחפף מעזריאלי כשכל הפאנסיאדה יבואו XD

Nitzfrei

New member
../images/Emo137.gifאוקיי אז ככה

אני עוד לא ממש יודעת מה אני עושה בחופש אבל אחרי שתקבעו תאריך אני אראה אם אני יכולה. אבל בקשר למקום -עזריאלי!!! זה הכי נוח מבחינת אוטובוסים וכאלה
שם:ניצ גיל:17 מאיפה בארץ:ירושלים אבוא למפגש, או לא? בעזרת השם כן!

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאהממ.....

אוקי, לגבי תאריכים - בעיקרון אני מעדיפה לקראת סוף החופש. סיי, ה-17 מתאים לי מאודמאוד. ולמה לא לעשות את זה בשעה יותר מוקדמת? אה! ולגבי הסרט, אם עוד יש אופציה כזאת, אני יודעת שלכאלה מהמרכז [רמת גן/גב"ש והסביבה] יהיה יותר נוח להגיע לאיילון, אבל ליס פלנט בחיפה יש גם רכבת. הרבה יותר נוח לבנות מפה שמשתמשות ברכבת.. מקום מפגש - עזריאלי, נמאס מהסנטר
שם: תומי גיל: 15 מאיפה בארץ: מהמרכז.. אבוא למפגש, או לא ? תלוי מאוד איזה תאריך זה יהיה >< אמרתי, אני מעדיפה בסוף החופש, ואם יצא ככה יש סיכוי טוב שאבוא :)

e t a

New member
../images/Emo124.gif בנות שימו לב../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

לכל הבנות מהמרכז שחושבות לא להגיע בגלל תחבורה, יש לי אוטו ולא אכפת לי לאסוף (עד שני אנשים, נהג חדש) אתכן למפגש

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif!!!!!XD

רק אני לא עוברת את התאוריה המעצבנת הזו!XD ועוד10000000 איש! חח כיף לך שעברת אז, עכשיו יש מלא טעויות במחשב וקשה לעבור.

e t a

New member
../images/Emo218.gif חח כן, באמת כיף שזה מאחוריי ../images/Emo73.gif

../images/Emo215.gif מי שבעד ה-17.12 לסמן - ../images/Emo45.gif

מי שנגד שיסמן
ויגיד את התאריך המתאים לו אני -

למעלה