רק בגלל זה מגיע לך להבחר
D Deviation New member 3/1/04 #14 הכל הבנתי, רק למה לקלל? ../images/Emo3.gif תמדי טענתי שזיוצי דיקטטור
ח חוצפאי New member 3/1/04 #17 לרגע לא הכחשתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
H havlaz New member 4/1/04 #26 אני תורם את הקולות שלי לחוצפאי שיזכה!!! מגיע לו התואר וסאלם עלינו ועל כל העולם, תפסיק לשחק אותה גבר, גם כן בלונדינית, תכף אני אשבור לך ציפורן.
אני תורם את הקולות שלי לחוצפאי שיזכה!!! מגיע לו התואר וסאלם עלינו ועל כל העולם, תפסיק לשחק אותה גבר, גם כן בלונדינית, תכף אני אשבור לך ציפורן.
ח חוצפאי New member 4/1/04 #27 ../images/Emo99.gif מגעגע אליך. אתה לא אוהבותי יותר "פעם היינו מדברים לאט, היינו מדברים בשקט. מדברים מעט..."
../images/Emo99.gif מגעגע אליך. אתה לא אוהבותי יותר "פעם היינו מדברים לאט, היינו מדברים בשקט. מדברים מעט..."
ח חוצפאי New member 4/1/04 #30 אני, בכל מקרה, לא מספר את המועמדות של havlaz ושלי, חוצפאי . בעצם זו אפילו לא מועמדות, זהו נצחון ודאי וברור. תבלוּ
אני, בכל מקרה, לא מספר את המועמדות של havlaz ושלי, חוצפאי . בעצם זו אפילו לא מועמדות, זהו נצחון ודאי וברור. תבלוּ