יצא פרק 70 D: *_*

RaVeN IYI

New member
בא~קה. הוא לא יכול.

הוא צריך לטפל בילדים של אוראהארה 3>~

אם מישהו

היה עונה על השאלה שלי ממזמן, על מה יהיו הפילרים, בתיאור מדוייק שלהם הייתי מביטה באותה בספקנות שאת מביטה בי (מטאפורית, נו) עכשיו. פיכה, עם העלילה הסופר מאממת שמצליחה להמם אותי כל פעם מחדש בפיגורה, אני לא אופתע אם אייזן יתאהב בטוויסט מפתיע ומרגש בהיטסוגאיה, יחזור בתשובה ויהיו להם עשרים ילדים כשהם נכנסים להריון בתורנות. נו, הגזמתי, אבל רק לשם ההבהרה, או משהו.

לבנדר א

New member
ושוב אותה שאלה-

אי, גודאמיט, בן אמור להכנס להריון? *מסתכלת סביב בחשד* *אנשים מזמזמים לעצמם ומתחילים לדבר על מזל האוויר*

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב, האנימציה ממש משתפרת O: אוריהימה כל כך חמודה XD ואיך שרוקיה מחצה את קלוד. קלוד בןזונה עם מזל. ]; והאנה-צ'אן, אמג קאוואיייייייייי!!!!111 333> וגם. ג'יןXיושינו [אואיךשלאקוראיםלה] אונס לנצח. D:~ הפילרים שולטים. י.י אני רוצה כבר פרק הבאא. ;;

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif לפרק 70 *_*

היה פרק טוב D: עוד הוכחה שהפילרים טובים :] אהבתי שהבחור ידע שאישידה קווינצ'י. איך שהם החזירו את רוקיה לחיים הנורמאליים. את כך שהאנאטרו חזר :] בקיצור אני רוצה עוד פרק T_T

Hinamori

New member
יאאאאאאא../images/Emo58.gif

רנרוקי ^____^ !!111 רוקיה וקלוד - המפגש. XDDDD והאנה ! האנה ! 3: הפילרים טובים ! O: ^_^

keep smiling

New member
../images/Emo58.gif היה טוב. ;; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אין לי כוח לפרט, אבל אני חייבת לציין שאיצ'יגו נראה כמו בטטה. גם צ'אדו נראה הפעם כמו בטטה. והיצור הזה ממש אובססיבי אל הנחש האומלל! XD ואני אשתוק עכשיו כי אין לי כוח לפרט. >:

../images/Emo58.gifפרק חביב ^____^

אני רוצה עוד אחד ]: יאאאא, אישידה היה הפעם כזה כוסיט!~^O^ וגם השאר. האנימציה משתפרת. י.י רנרוקי!!!111111*__________* הו, איך שרוקי מחצה את קלאודו. XDDDDDD איזה בישית היא הייתה היום *.*~ שתעשה לי שלושים. *.* אוףףף, הפרק הבא עוד שניםםםם.;;

Mugen bla

New member
רק אני לא אוהב את הפילרים?

נראה לי ממש מטומטם :X או שפשוט אני רוצה לראות איך יראו הציורים של המנגה באנימה :)

Ayelet chan

New member
זה היה כל כך דפוק XD ../images/Emo58.gif

איזה נחשים נסגדים. ואני כזה "תוציא את הקשת!! רגע, הוא לא יכול להשתמש בה, פאק." אני כל כך אוהבת את רוקיה XD ארנבונים ורדרדים;; אני רוצה אחד;;

למעלה