יש אלוהים!!!!!!!

אני לא יודע אם אני אמור להגיד אותה

אז אני רק אאיית כדי שהם לא יתעוררו ויתחילו שוב...בסדר ? ק-י-י-ל-י שששששש!!!!

alonbb

New member
הגעתם כבר לשפל המדרגה..

דיי לא נמאס לכם עם המחשקים האלה??? אם אתם לא אוהבים את המוזיקה שלה אל תדברו אלייה בכלל אתם פוגעים במעריצים כמוני ובאיחוד אתה,מנהל הפורום היקר והחביב.. נמאסתם עם העלבונות שלכם!!! נשבע לכם שאם זה ממשיך אני מביא לפה חבורה של 25 ילדים שלא יפסיקו להתרוצץ על כל מילה שאתם אומרים וידברו על אמ טי וי ועל תרבות הקליפים כל היום כמו שזה אמור להיות!!!

הסתבכתי לגמרי

לא אוהבים בפורום את קיילי? כי לפי אלון לא אוהבים אותה (או שזה סתם המוח הבלונדיני שלי שסיבך את עצמו). וחוץ מזה למה לטיפולי? אני לגמרי לא מבינה מה הבעיה של אלון בנוגע לפורום... (אולי שמישהו יסביר לי סוף סוף, כי כבר כמה ימים שאני שוברת את הראש להבין על מה הויכוח פה)

תרנגולת ירוקה ומקרקרת ../images/Emo119.gif

מצטרף אלייך ומחזק את ידייך. אתמול נכנסתי לפורום והחלטתי לקרוא פעם אחת אחרונה את כל השרשורים הסהרוריים שהתנחלו בפורום השקט והידידותי הזה (לפחות עד פרוץ אינתיפאדת הפופ
) איך שסיימתי לקרוא או יותר נכון במקביל אני מדבר עם ג´רי בטלפון ואני אומר לו "מה לעזאזל הולך כאן ? אני לא מבין אתה אומר א´ ומישהו עונה ש´. אתם מודעים לזה שאתם מדברים לאוויר ?" ככה התנהלה השיחה איזה 3 דקות ואז חזרנו לדבר על דברים חשובים כמו פורום "צופים" (מומלץ ?). א-קיצר : כן, בפורום הזה אוהבים את קיילי (נראה לי) אבל כרגע זה משנה לך ? זה לא רלבנטי לשרשור או שכן ?

אני עדיין לא מבינה איך משניצל

הגענו לזה. כבר בערך שבועיים שאני נכנסת לפורום ורואה פה שירשורים שלא קשורים לכלום. אלון אוהב את קיילי, כמו הרבה בפורום הזה (לא היינו פעם פורום קיילי או משהו כזה?!) אבל משום מה הוא חושב שאנחנו לא אוהבים את קיילי (או שהסתבכתי?) נראה לי שאני צריכה לפרוש מהפורום. אני בלונדינית, הסיבוכים האלה לא מועילים לי.

דרדסית אני מבקשת...

סוף סוף משתלם להיות בלונדינית!
אני כחולה! אני כחולה! אני כחולה!

GEL

New member
חולק על דעתכם!!!!

מהיכירות שיטחית ביותר אם הזוג אני חייב להגיד לכם אנחנו מפסדים את אחד האומנים היותר מוכשרים שיש לנו בארץ חסרת היוצרים שלנו!!! אבל אולי שם בניו יורק הוא יזכה להצלחה שלו בתור יוצר אלקטרוני לה הוא ראוי ( בעצם אני בטוח שהוא יצליח ובגדול-הוא כבר זכה לחשיפה גדולה שם וזו רק ההתחלה) אנחנו עוד נשמע על אסף ובגדול (ולא אין לי שום קירבה מישפחתית,חברית קרובה או איזה שהוא אינטרס )

GEL

New member
אז יכול להיות שאני אסף.......אבל

לא אמדורסקי

למעלה