כולם, להיכנס!

מרי kate

New member
../images/Emo124.gifכולם, להיכנס!

חשבתי על משחק חמוד שקשור לתמונות של התאומות. אני אכתוב אותו ואחרי זה תקראו הערות, זה חשוב!
מהלך המשחק: אני נותנת לכם רמזים של תמונות של התאומות אתם צריכים לנחש מהי התמונה ולשים אותה פה. נכון משעמם? תקראו הערות! הערות: חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שאתם יכולים לעזור לי בהכנת המשחק! מי שרוצה משרשר כאן רעיונות שקשורים לתמונות של התאומות. מי שיכתוב את הרעיון שהכי ימצא חן בעיני, אני אשלח לו מסר שבו אני אגיד לו שהוא מכין איתי את המשחק. מה אתם חושבים? תשרשרו תגובות! נא לא לשרשר דברים שלא קשורים

BalBulaGirl

New member
אין לי כ"כ מה להציע ../images/Emo15.gif

אפשר לעשות תמונות מגילאים שונים. אבל וואט דה האק

BalBulaGirl

New member
ביום ראשון ../images/Emo15.gif

מתחיל מרי קייט ואשלי בפעולה. חרא שאני איהיה עד 2 וחצי בערך בבית ספר. אז ממש מצטערת שהסטתי ת´נושא

ruth yehuda

New member
אבל התוכנית ב-3:30 ולעניין:

אני מציעה שיהיה לפי סדרות/סרטים/דיסקים/אירועים שונים ולהשים תמונות מפורסמות!!!

טוב אז אני אתחיל...../images/Emo117.gif../images/Emo110.gif

התמונה שאני מנסה להגיד לכם רואים בה את התאומות מהסרט "דרכון לפריז" ורואים בה את התאומות עם תיקים כל אחת בצבע אחר (ורוד וכחול) והן מחזיקות ביד כרטיסי טיסה... יודעים איזו תמונה זאת

כן!

אבל אין לי כאן את התמונה הזאתי.
כי אני במחשב של אחותי.. אני אשים מחר... נ.ב שנה טובה........

ruth yehuda

New member
../images/Emo35.gifחידה../images/Emo35.gif

מהי התמונה
התאומות בגיל בערך 11-12 יושבות בדשא מחזיקות חמניות (צהובות) עם גבעולים ארוכים, מרי קייט מימין -אשלי משמאל עם שעון מרי קייט לבושה בגופיה תכולה וחצאית שחורה אשלי לבושה בגופיה ורודה ומכנס כחול כהה שתיהן מסתכלות למעלה-וגם התמונה מצולמת מלמעלה ושתיהן כמובן-מחייכות
אז...... מה התמונה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifעכשיו אני- חידהההה

התמונה שאתם צריכים למצוא היא מאירוע מסויים שהתאומות הגיעו אליו
אני לא אתן הרבה פרטים כדי שלא תדעו ישר לאיזה תמונה אני מתכוונת... אני רק אגיד שמאחוריהן יש שלט של קוקה קולה ואישה בחולצה כחולה
מוהאהאהאהאהאהא
אני רעהההה

Alexis14

New member
קשה!../images/Emo113.gif

תתני עוד רמזים.... באיזה גיל בערך הן היו? מה הן לבשו? זה היה בכורה או טקס?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאמרתי- אני לא רוצה לתת

יותר מידי רמזים כי אז זה יהיה קל וככה הולך כל המשחק- כל הקטע זה לחשוב קצת, לחפש... תחפשו בטרנצ´קואוט טווינז

ruth yehuda

New member
טוב..... אני מביאה עוד תמונה כי אף

אחד לא הצליח לגלות את התמונה הקודמת כי היא הייית יותר מדי קשה
או.קיי אז הנה הפרטים: התאומותבנות שנתיים ומשהו בערך... הן עומדות ורוקדות כזה... התמונה הזו הופיעה במורדים (בהתחלה מיד לאחר השיר) ויש את התמונה הזו בכמה רקעים אז לא משנה מה תביאו... אשלי יותר מקדימה... הן לובשות פיז´מה ונעלי ספורק (בגדים ונעליים זהים( אז......... תביאו את התמונה

למעלה