*נעלי ספורט*
R ruth yehuda New member 3/1/03 #22 נו../images/Emo35.gif מה קורה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה לא כל כך קשה הההההההההקקקקקקקקפפפפפפפפצצצצצצצצצצצהההההההההה
נו../images/Emo35.gif מה קורה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה לא כל כך קשה הההההההההקקקקקקקקפפפפפפפפצצצצצצצצצצצהההההההההה
R RinRan New member 3/1/03 #23 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאממממ..... עכשיו אני נתתי רמז לתמונה... למה את דוחפת את זה הצידה כאילו, קצת קשה, סו וואט קצת אתגר לא מזיק לאף אחד... תחפשו בטרנצ´קואוט טוויז- זה מאירוע מסויים שהתאומות הגיעו אליו, והנה עוד רמז- אשלי מימין.
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאממממ..... עכשיו אני נתתי רמז לתמונה... למה את דוחפת את זה הצידה כאילו, קצת קשה, סו וואט קצת אתגר לא מזיק לאף אחד... תחפשו בטרנצ´קואוט טוויז- זה מאירוע מסויים שהתאומות הגיעו אליו, והנה עוד רמז- אשלי מימין.
R ruth yehuda New member 3/1/03 #24 לא...... כי פשוט ראיתי שלא מגיבים- אז אולי תתני יותר רמזים ומה זאת אומרת טרנצ´קואוט טוויז
R RinRan New member 3/1/03 #25 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif טרנצ´קואוטווינז- האתר, את לא מכירה
R ruth yehuda New member 3/1/03 #27 זה זה../images/Emo35.gif אני בכלל לא בטוחה אבל זה מה שמצאתי......
R RinRan New member 4/1/03 #28 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאני לא רואה שם שלט של קוקה קולה ואיש/ה עם חולצה כחולה... סורי וזה גם לא מאירוע
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאני לא רואה שם שלט של קוקה קולה ואיש/ה עם חולצה כחולה... סורי וזה גם לא מאירוע
ד דסדוּס New member 4/1/03 #29 קארינוש! עברתי על 99% טרינצ´קואט וזה ממש מדכא לעבור תמונה תמונה כדי לבגוק פרט כל כך מסכן, תני עוד רמז קטנטן פורפי!
קארינוש! עברתי על 99% טרינצ´קואט וזה ממש מדכא לעבור תמונה תמונה כדי לבגוק פרט כל כך מסכן, תני עוד רמז קטנטן פורפי!