כל המומחיות לכאן

חנהפ

Active member
../images/Emo124.gifכל המומחיות לכאן

צריכה מתכונים לחיתוכיות, כאלה שמגישים בבופה, למשל ריבועים קטנים ועשירים בטעם, שוקולד או חמאת בוטנים וכל מה שתוכלו לתת לי, רוצה לעזור לאירוע שחברתי מארגנת והבטחתי לדאוג למתוקים.
 
עוגת שוקולד בציפוי חלבה

3 כוסות קמח 1/2 1 כוס סוכר 1 מרגרינה 1 אבקת אפייה 2 ביצים 200 גר' אגוזים קצוצים (פחות) 2 כפות יין אדום לשים בצק במיקסר, שוטחים בתבנית תנור ואופים 15 דקות בחום º 180. ממיסים על האש: 200 גר' שוקולד 3/4 מרגרינה 2 כפות קקאו מכבים את האש ומוסיפים 7-9 חלמונים (תלוי בגודל הביצים) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר ומערבבים עם השוקולד. שופכים על הבצק ואופים כחצי שעה. לציפוי: 3 כפות סוכר 2 סוכר וניל 200 גר' חלבה 100 גר' מרגרינה 1/4 כוס מים 3 כפות קקאו ממיסים בסיר קטן. חותכים את החלבה לחתיכות קטנות ובוחשים כל הזמן. כשהקרם חלק - מורחים באופן אחיד על העוגה. מקררים וחותכים עם סכין רטובה.
 

חנהפ

Active member
תודה לאוריתוש, אבל

זהו? לאף אחד אין מה לתרום בנושא? או ששוב הכל מוגן בזכויות קורסי אפיה וקונדיטוריה למינהם
 

חנהפ

Active member
מוסים אישיים לא,אבל עוגיות שוות

ופטיפורים בהחלט יכול להתאים
 
ממ... כמה רעיונות ../images/Emo92.gif

גם אני מתכוננת לאירוע ומכינה כל מיני מתוקים. אז הנה לך מדגם: גלילי פטיפורים 400 גר' שוקולד 200 גר' אגוזי לוז גרוסים גס וקלויים 200 גר' אבקת נוגט 300 גר' ממרח אגוזים (שאני מאמינה שזו הגרסה הפרווה לנוטלה) כ-45 גליליות מוכנות (כאלה שממלאים בהן גלידה או קצפת) ממיסים את השוקולד עם קרם האגוזים והנוגט, ומערבבים גם את האגוזים. ממלאים את הגליליות בעזרת שקית זילוף, ומקררים. לאחר הקרור, חותכים כל גלילית לשלוש, ואז טובלים בשוקולד ממומס (אני המסתי במיקרוגל) ומקשטים באגוז לוז אחד.
 
קרמבו ביתי (מתכון של קרין גורן)

רק שאני ויתרתי על הקפה, לא אוהבת טעם מוקה.
 
פטיפורי פצפוצים, חלבה ושוקולד לבן

1/4 1 כוסות שומשום (200 גר') 100 גר' חמאה/מרגרינה בטעם חמאה 1/2 כוס דבש (160 גר') 1/2 כוס סוכר 1 כף קפה 1/2 כוס טחינה גולמית (120 גר') 5 כוסות פצפוצי אורז פשוטים 100 גר' חלבה מפוררת קולים את השומשום תוך כדי ערבוב עד להזהבה בסיר, מוציאים מן הסיר ומניחים בצד. בסיר גדול מביאים לרתיחה את המרגרינה, דבש, סוכר, קפה וטחינה. כשרותח מסירים מהאש, ומוסיפים את פצפוצי האורז, חלבה ושומשום קלוי, מערבבים היטב. יוצקים לתבנית על ניר אפיה, מניחים על גביו עוד ניר אפיה ודוחסים. מצננים בטמפרטורת החדר. להמיס 200 גר' שוקולד לבן עם 50 גר' חמאה. או חבילת שוקולד צ'יפס לבן עם 50 גר' מרגרינה. לערבב ולמרוח על הכל. להמיס 1/2 שוקולד מריר עם כף שמן במיקרוגל בתוך שקית, ולקשקש על שכבת השוקולד הלבן. לחתוך לקוביות קטנות (או לקרוץ בחותכן) ולהקפיא.
 
וטארטלטים במילוי אגוזים

מילוי האגוזים מתכון של סיוי24 מפורום מתכונים.
 

homets

New member
אוריתוש כל העוגות והמתוקים נראים מעולה!!!

איזה יופי
לילה טוב! נטלי
 
זהו בינתיים... ממליצה לך גם

להציץ בשרשור המימונה של דודו חמוד בפורום מתכונים. יש שם ה-מון רעיונות למתוקים מדהימים.
 

חנהפ

Active member
אוריתוש, המון../images/Emo51.gif

עוד שאלה: באיזה תבניות את משתמשת לטארטלטים הקטנים?
 
בתבניות פשוטות שקניתי בסופר...

מכרו בחבילות של 6. כמובן שגם את אלה את יכולה למצוא בחנויות מתמחות, רק שאז זה נורא יקר.
 
תודה אור ../images/Emo13.gif

ואני ממש לא קונדיטורית (אני מורה) רק מאד אוהבת את המטבח, ומתכוננת לבר מצווה של בני הבכור
 
למעלה