כל המומחיות לכאן

homets

New member
את יכולה להקטין כל מה שתרצי../images/Emo13.gif

ואז זה נהיה סוג של פטיפור. את יכולה לקחת למשל מתכון של טארט פירות עם קרם פטיסייר ופשוט להכין אותו בתבניות קטנטנות ולקשט כל אחד בנפרד. חוץ מזה טראפלס אפשר לעשות במיליון טעמים וזה תמיד מוצלח מאוד
- חלק לעשות מרירים חלק חלב וחלק לבן ולצפות אותם בקקאו, ברס, שברי קורנפלקס, פקאן גרוס וכו' וכו'. אממממ... מה עוד? קינוחים בכוסות כפי שאמרו לפני, זה תמיד מרשים ודי פשוט - קרמליטות למיניהן. בהצלחה בכל מקרה
נטלי
 
למעלה