כמה דברים חשובים..

באמת שאני לא מבינה אותכם..

אני מנסה לעקוב ולקרוא פה אם לא להגיב אבל פשוט אי אפשר אתם כל הזמן רבים על שטיות אומרים כמה כשאתם שונאים את אביב אני לא מבינה את זה זה לא הפורום לאביב גפן? למעריצים? אז למה אתם כל הזמן כועסים עליו? על הדיסק עם נינט על ארומה ועוד 1000 סיבות שאתם מוצאים.. את תתחילו עכשיו להנפל עלי אני רק מנסה להעיר אותכם אולי אני יצליח במקרה.. פעם הייתי כותבת גם פה ולא רק בארכיון אבל אי אפשר כבר.. יש לאביב יומולדת עוד 3 ימים הנושא הזה עלה פה? מעריצי אביב? אולי תכתבו לו מכתבי מזל טוב או אפילו תשלחו מתנה.. זאת רק הצעה אתם לא חייבים אתם יכולים להמשיך לריב כל הזמן כמו ילדים בני 3 תנסו להבין ולא לכעוס ולהתנפל.. באהבה ליאור..

InnocenceLost

New member
ליאורוש וכולם

הריבים פה על הפנים אין מה לעשות.. יש פה אנשים שלא התבגרו ומחפשים עם מי לריב ועל נקודות ממש לא חשובות.. וזה לגמרי הורס את הפורום, כי אנחנו כלכך "מגובשים." אבל כנראה שחוץ ממש כמה אנשים פה לאף אחד לא אכפת ופשוט בא להם להוציא את העצבים שלהם פה אז וואלה- הרסו בכל מקרה בקשר לתלונות על אביב למשל על הדיסק שלו עם נינט או הפירסומים בארומה זה כעס שנובע מאכזבה. אני מאמינה שרובנו פה התאכזבנו מהחלטות שונות שהוא לקח על עצמו וגם עשה מעצמו בדיחה כולנו אוהבים את השירים שלו ולריב על איזה אלבום טוב יותר , או שיר, זה מאוד מטומטם , אבל חלק פשוט דופקים תראש בקיר וחושבים שכולם צריכים ללכת בדעה שלהם אז נחשו מה, לא. ואני מאמינה שחלק פה שלחו לו כבר מזלטוב בארכיון (ואם לא,,, תשלחו!
) חבל שכל השיכנועים לא עוזרים ובכל זאת את לא חוזרת לפה, אוהבת המון..

אבל אני כותבת פה מדי פעם אז לא נורא..

וגם אנחנו כל הזמן מדברות מחוץ לפורום ומחוץ לריבים אז לא נורא.. אוהבת אותך המון ואני שמחה שאת מסכימה איתי בקשר לזה זה פשוט חייב להיפסק! הריבים פה באמת הורסים את האתר כי יש פה ילדים מדהימים..

מווורקי

New member
יש עוד 3 ימים, מה הלחץ?

את לא באמת מצפה שכל יום נציין עוד כמה ימים נותרו, כן? וחוץ מזה, זה מאוד לגיטמי בעייני שהפורום פה כועס עליו. אם אנחנו מעריצים שלו, זה לא אומר שכל דבר שהוא יעשה נעמוד מאחוריו ונעריץ אותו בצורה עיוורת. בגלל שאנחנו המעריצים שלו, אנחנו צריכים לבקר אותו, כשצריך.

ההערצה היא עיוורת

ומעוורת... וברגע שתפסיקי להעריץ, ותתחילי להעריך...תביני על מה כועסים ולמה. הקהל אומר המון על האמן. ומה שנהיה מהקהל של אבי גפן היום רק מעיד כמה הרמה שלו עצמו ירדה... יותר מידי מעריצים שלנינט, פחות מידי מעריכים של שלום חנוך... תפתחי את העיניים...את עוד תביני...

.............................................

יותר מידי מעריצים של נינט פחות מידי מעריכים של שלום חנוך, מה אכפת לך שפרחות מעריצות אותו אנלא מבינה........................ הבעיה היחידה פה היא שהרמה של המוסיקה שלו ירדה ולא של המעריצים. מה כל אחד פה תופס מעצמו איזה משהו ..... מה לא הגיוני ש"פרחה" תתחבר לשירים שלו? אם כל המעריצים שלו היו פריקים גותים שמכורים לשירים של הפינק פלויד אז זה היה בסדר? הרמה שלך גבוה? תגידו לי מה הבעיה שפרחות וערסים מעריצים אותו זה רע? מה שרע זה שהוא עושה מוזיקה חרא ושירים כמו "את הכלב ואני", זה רע.

Are You In

New member
בטח שזה אכפת..

אי אפשר לבוא יותר להופעות, וכשבאים, לא נהנים. לא מהקהל ולא מאביב.

אז אל תלכי להופעות.

איך קבעתם שהקהל לא איכותי תגידו לי?? זה שהרמה של אביב ירדה זאת עובדה, אבל הרמה של המעריצים? אני לא מרגישה שיש לי את הזכות לתת לאנשים ציונים ולא לך ולא לאף אחד בעולם הזה.

Are You In

New member
אני באמת לא הולכת.

ולמה אני צריכה לסבול בגלל ילדות פקאצות שיודעות בדיוק שני שירים. הרמה הירודה של אביב הביאה גם את הקהל הירוד. אני באמת מקווה שהקטע הזה יעבור כבר.

נכון אבל רק אביב אשם.

את צודקת וזה גועל נפש כשמישהי באה בשביל "זה רק הלב שכואב לך" ואחרי זה מרעישה ומתנהגת כמו פוסטמה. אבל זה אביב הביא את זה על עצמו. וחבל מאוד בשבילי הוא היה אלוהים.

Are You In

New member
ברור. רק אביב אשם בזה.

הוא הרגיש שהוא מתחיל להיעלם, אז הוא היה צריך מישהו שיקפיץ אותו לפסגה עוד פעם. ונינט הייתה שם בשבילו. בדיוק בזמן. אני הייתי באה להופעות פעם בשבוע..ולפעמים אפילו פעמיים בשבוע. עכשיו, באמת שלא הייתי נראה לי חודשיים בהופעה.

אני כבר כמה שנים מאוד מעריצה את אביב בטירוף

ומשיגה מלא דברים שלו ונוסעת להביא דברים שלו.... אבל בהופעה תאמת לא יצא לי להיות, למרות שזה גם לא מה שאני רואה בוידאו שהיה פעם. ומאוד חבל שזה נהיה ככה. וממש נחמד שאנחנו מסכימות (= ביום הסטודנט אני אלך לראות אותו בעפולה.

yellow cheese

New member
את חייבת להפסיק לכתוב כל דבר כ"כ בוטה ועצבני

אף אחד לא כאן בשביל להרגיז אותך. תנשמי עמוק, תרגעי.

למעלה