כמה דברים חשובים..

מווורקי

New member
זה לא עניין של מחייכת או לא..

הצורת התבטאות שלך המונית. יש בה מן הוולגריות.. מי שמכיר אותך לא אמור להתעצבן מזה, אבל בשביל אלו שלא נסי לשמור על איפוק.

אוי מורי כשאת מסבירה לי את זה אני מרגישה ממש

רע עם עצמי. אני מאוד משתדלת, משום מה זה תמיד נראה תוקפני. אנשים פה נורא לוקחים את זה כאילו אני מושכת אותם לוויכוח או שאני כועסת, אבל אני ממש לא. ומי שמכיר אותי לא מתעצבן מזה כי הוא גם לא מרגיש את זה, במציאות אני משדרת משהו אחר ממה שמקבלים ממני פה. אולי כי זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ..... לא יודעת. אני אחשוב כמה פעמים לפני שאני שולחת הודעה ואצנזר את עצמי קצת.

Hosh17

New member
שטויות

פרחה חלולה שכל מה שמעניין אותה בחיים זה בנים סקיני ואיפור לא יכולה להתחבר לשירים של אביב כמו שאנחנו מתחברים אליהם היא להפך, עשויה בכלל לקרוא לו הומו/מכוער/קול עורב מבלי להסתכל על הצד היפה שבנשמה שלו שמתבטא במוזיקה שהוא עושה. אבל כן, לצערנו יש דברים כאלה,וכמו שאמרתי הן לא באמת מבינות מה הוא שר ולא מסתכלות על מוזיקה מנקודת מבט רצינית ויפה. קהל כזה לא מועיל לו, רק מוציא לו שם רע של כוכב זול שהקהל שנמצא בהופעות שלו הוא הכי ריקני ושיטחי. יש קהל שאוהב את כל מוזיקת הזבל, ויש קהל שאוהב מוזיקה איכותית. כמו שהמוזיקה שונה כך גם הקהל שמאזין לה שונה מקצה לקצה.

לא כל מי שמעניין אותה איפור סקיני ג'ינס ובנים

היא פרחה חלולה. מאוד חשוב לי איך אני נראית ואני חושבת על בנים, זה בטח לא הופך אותי לחלולה. מזה משנה איזה שם הקהל מוציא לו? כבר היו לו את כל השמות בעולם לבן אדם הזה. ואני לא סובלת את המוזיקה שהוא עושה כרגע, אבל אין מה לעשות עם זה. ועוד פעם אני אשאל: מי את שתקבעי שמישהו יותר איכותי או פחות איכותי ממך? מי בונה את ההגדרות האלה בכלל? איכותי?!!?? כולנו בני אדם, כל אחד מתחבר ממקום אחר וכל אחד אוהב משהו שונה.

תאמין לי אני כבר סיימתי להעריץ אלא להעריך..

בגלל זה אני אומרת לכם את זה אם הוא לא יתמסחר וימשיך איך הוא יצליח? הוא צריך שיהיה לו עוד קהל זה הרצון שלו.. מה נוכל לעשות? לשנוא אותו בגלל זה? אני יודעת שזה מאכזב אבל לא צריך לדבר ככה ולריב בגלל זה תראו מה קורה פה אני מנסה לפתוח לכם את העניים כי אני את שלי כבר פתחתי וראיתי מה קורה פה.. חבל.. זה הורס כדי לכם להפסיק אם זה כדי שלא יפסיקו לכתוב פה

hagzi

New member
אל תנסי לפתוח לאפאחד אתהעיניים../images/Emo29.gif

כי זה לא משהו שאת יכולה לעשות, וזה נשמע קצת יותר מדי יהיר. דבר שני (שהוא בעצם הראשון
) איך הוא יוכל להשאר בתודעה שלנו ולהמשיך להצליח בלי להתמסחר? לעשות מוזיקה טובה, להשתפר עם השנים, לגוון כמה שיותר, לעשות את מה שנכון לו ולא לאופנה הנוכחית, ובעיקר לדעת איך לשווק את עצמו ולעמוד מאחורי מה שהוא אומר והתדמית שהוא בנה לעצמו. ראי דוגמה: שלום חנוך. לא התמסחר, פועל כבר כמעט למעלה מ-30 שנים ועדיין אחד היוצרים הכי מוערכים וידועים במדינה הזאת ובמוסיקה הישראלית בכלל! (זאת רק דעתי שום דבר לא נכתב בטון מתעצבן או בלשון רעה. באמא שלכם אל תתחילו לקלל אותי או משהו כזה
)

אתה צודק במאה אחוז

בן אדם לא צריך למכור את עצמו ואת המוזיקה שלו בזול רק כי זה מה שרוב האנשים אוהבים. וחבל שזה יצא ככה כי תמיד הוא אמר שהמוסיקה זה מקום ראשון אצלו, כנראה שהכסף סינוור אותו. מחר? את הכלב ואני? זה רק הלב שכואב לך? העולם התחתון של האהבה? מישהו מסתלבט עלינו.

בסדר אבל..

יש שירים שהם בשביל הערסים והפרחות הלאה כמו זה רק הלב מחר עם הזמן וכל אלה ושירים שהם בשביל הקהל שלו כמו אני שונא הילדים התאבדות וכל הדיסקים הקודמים.. תנסו להבין אותו אתה צודק והכל אני מסכימה עם כולכם גם אותי זה מעצבן אבל זאת סיבה לריב כל הזמן?

למעלה