ממש מיותר, חבל שסתם מפצלים אותנו
P Paranoid Eyes New member 15/12/07 #18 לאו דווקא בגלל הפיצול.. פשוט כי זה פורום על אותה סדרה, רק שהפעם מצטרפת הגרסא הישראלית. לא מבינה מה ההבדל.
לאו דווקא בגלל הפיצול.. פשוט כי זה פורום על אותה סדרה, רק שהפעם מצטרפת הגרסא הישראלית. לא מבינה מה ההבדל.
F Fairywitch New member 15/12/07 #19 אני די מסכימה איתך. זאת החלטה של ../images/Emo43.gif דיברתי איתם, והם אמרו שבטענות ותלונות בעניין אפשר לפנות להנהלת הפורומים דרך פורום משוב. הבטיחו לי שיקשיבו לטענות בעניין
אני די מסכימה איתך. זאת החלטה של ../images/Emo43.gif דיברתי איתם, והם אמרו שבטענות ותלונות בעניין אפשר לפנות להנהלת הפורומים דרך פורום משוב. הבטיחו לי שיקשיבו לטענות בעניין
P Paranoid Eyes New member 15/12/07 #21 חחח עזבי אם למישהי שכבר מנהלת פורומים הם לא מקשיבים, הם לא יקשיבו לאף אחד. ככה זה תפוז לצערי. נו שיהיה.
חחח עזבי אם למישהי שכבר מנהלת פורומים הם לא מקשיבים, הם לא יקשיבו לאף אחד. ככה זה תפוז לצערי. נו שיהיה.
F Fairywitch New member 15/12/07 #22 לאו דווקא- דווקא הקשיבו לדעתי בשיחה רצינית שניהלנו, ואמרו שכל דבר ייבחן. יש כמה דברים שאני מן הסתם לא יכולה לפרט לגביהם, אבל אני יכולה להגיד שמשקיפים על הפורום הזה, ולכן כל טענה וכד' יבואו בחשבון
לאו דווקא- דווקא הקשיבו לדעתי בשיחה רצינית שניהלנו, ואמרו שכל דבר ייבחן. יש כמה דברים שאני מן הסתם לא יכולה לפרט לגביהם, אבל אני יכולה להגיד שמשקיפים על הפורום הזה, ולכן כל טענה וכד' יבואו בחשבון
P Paranoid Eyes New member 15/12/07 #23 סבבה זה לא כזה מדיר שינה מעיניי חחח סתם אמרתי מתוך ניסיון. יאללה מתחיל!!!!!!
D danush danush no1 New member 16/12/07 #25 חחח חנה גם את הפורום הזה את מנהלת?../images/Emo3.gif בקצב הזה חנה משתלטת על הפורומים בתפוז