כנסו לכאן בבקשה

Drorrrrrr

New member
../images/Emo124.gif כנסו לכאן בבקשה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אוקיי, אז ככה, יש לי כמה הודעות:
הודעה ראשונה: לוח חדש נפתח (בקטגוריה "לוחות") הלוח הוא לוח "האתרים שלכם". אתם מוזמנים להכניס לשם כתובות לאתרים שלכם, וככה אולי תקבלו יותר פרסום לאתרים.
הודעה שניה: אוקיי, בגלל שפורים קרב ובא (עוד שבועיים בדיוק לא?) החלטתי שנפתח משחק חדש. אז ככה, המשחק: אתם מתחפשים לדבר הכי הכי יפה, מפרסמים את התמונה שלכם (מחופשים) כאן בפורום, ובסוף אני ואיתמר נעלה סקר ואתם תבחרו (בחשאיות) כמובן של מי התחפושת הכי יפה. יש מצב? אז יאללה, קצת מוטיבציה
הודעה שלישית: צריך כבר להחליף סקר אז למי שיש רעיון מוזמן להציע אותו פה או במסרים (לי או לאיתוש).
הודעה רביעית: הפורום ממש יבש בימים האחרונים, ובסקר האחרון דווקא הצבעתם שהוא אחלה פורום (הרוב)... אז משהו כאן לא מסתדר. משעמם לכם? אם כן, מה אתם חושבים שצריך לעשות בעניין? יש לכם משחקים חדשים להציע?
הודעה חמישית:
לזכר הרוגי הפיגוע היום
והחלמה מהירה לפצועים. המשך שבוע נהדר ורק טוב לכולם... דרור

crazy4tc

New member
יש לי רעיון לסקר!

טוב אז הרעיון הגאוני שלי הוא: כמה שערות יש לג'ניפר בחזה???? תודו שתמיד רציתם לדעת את זה... אני מהמרת על שעיר כמו אשכים של כלב!!!!!! סתאאאאאאאאאאאאם!!!!! אפשר לשאול כמה זמן לפי דעתכם אלכס וג'ניפר יחזיקו מעמד, או שאפשר לשאול מה השיר האהוב עליכם לא מקמינו פאלמרו או שאפשר... טוב אין לי עוד רעיונות כרגע אבל כשיהיו לי רעיונות יותר טובים אני אדאג לפרסם אותם אל תדאגו!!!!!

ט ל i i ש

New member
../images/Emo6.gif

רציתי לספר לכם על היום שלי: אז ככה ב-5 התחלנו התרמה של ילדים אוטיסטים והיו לנו 3 רחובות 2 גנבו לנו אז אמרנו איזו חוצפה והלכנו לגנוב לאחרים. הגענו לרחוב שלא היה בו אף אחד והרבחנו 200 שקל והסיפור הכי מצחיק היה שדפקנו בדלת ואיש אחד יוצא ובלי שאמרנו כולם אומר לנו:שלילי וסוגר את הדלת אני וחברה שלי נשפכנו מצחוקקקקק כמו מטורפותתתת קיצר המשכנו בדרכנו וכמה כלבים תקפו אותנו משפחות רוסיות צחקו אלינו והכי מצחיק זה שאנחנו שומעים את האנשים מסתכלים בעינית אבל לא פותחים ועוד יותר מצחיק זה שאישה בת שמונים אומרת: "ההורים לא בבית" קיצר בסוף יצאנו עם 335 ועם כאב רגלים זיהו חולה עליכם אני צריכה עזרה אין לי למה להתחפש!!!! ואני רוצה לפתוח אתר לשונאי המורדים וקטנטנות

crazy4tc

New member
גם את שונאת את המורדים???

מישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה יש במורדים ששוה צפייה????? כי זה ממש אבל ממש מטומטם!!!! וקטנטנות זה סתם לילדים קטנים!!! למה אנשים מעל גיל שמונה רואים את זה???? את יכולה להתחפש לאלכס!!!!!!!! או לאארון! או שתתחפשי למשהו נורמלי... כמו למשל... אין לי מושג... אבל לפחות הבעיה שלך לא קשה כמו שלי! את יכולה להתחפש למה שבא לך אצלנו בכל שנה יש נושא ואתם יודעים מה הנושא השנה?? פורים משק!!!!! משק!!!! למה אני אמורה להתחפש?? לפרה???
מווווווווווווו...lol

ט ל i i ש

New member
../images/Emo67.gif

אני שונאת המורדים חושבת שזה תת רמה הבלונדית המפגרת הזאת לא יודעת לשחר האדומצה גם לא יודעת והבנים לא חיתיכים עצוב שילדים מהכיתה שלי אוספים קלפים של הסידרה קונים דיסקים או הולכים עם כובע צעיף או חולצה עצוב! אני מתחפשת ללוח מודעות! החחלטתי ולאה קוראים לך?! רוצה לפתוח איתי את האתר?

crazy4tc

New member
גם אחותי אוספת קלפים

רק שהיא בכיתה ב... עצוב... איך תתחפשי ללוח מודעות?? רעיון מגניב דווקא! תשימי שם בבקשה הודעה ממני בסגנון של: איכסה המורדים!!!!!!!! הבנים שם ממש ממש מכוערים!!!! פעם אני וחברה שלי השתעממנו אז לקחנו תמונה של שתי בנים מהסידרה הדבקנו על דף וכתבנו: גאים להיות המורדים... וגם הדבקנו 2 ראשים של שתי פוסטמות מהסדרה ביחד וכתבנו: 2 ראשים, מוח1!!! אין לכם מושג איזה כיף זה להראות את זה לאוהבי הסדרה הם פשוט השתגעו!!!! אני אומרת לכם אין דבר יותר מהנה מזה!!!! אני אשמח להקים איתך ביחד אתר אני גם מכירה די הרבה ילדים שלא סובלים את המורדים!!! אבל רק שתדעי... הידע שלי במחשבים שואף לאפס... אז ככה שאני לא בדיוק יוכל לעזור במשהו... אבל תודה שחשבת עליי!!!! נחמד לדעת שאני נחשבת לאחת משונאות המורדים המובחרות!!!lol אני שונאת המורדים!!!! גם כתבתי ביחד עם חברות שלי מכתב לראש1 בקשר להשפעה של הסדרה... זה פשוט עצוב שילדים בתיכון עושים כל מיני דברים מטומטמים רק בהשפעת הסדרה!!! (כמו למשל לפרסם שם של ילדה שנאנסה רק בשביל הרכילות, כאילו שלא מספיק קשה לה!) הם לא אמורים לדעת שזה רק טלויזיה????

Drorrrrrr

New member
תשימי על לוח המודעות שלך ../images/Emo60.gif

פתק: "לדעתי אלכס לא חתיך|סדגש" נראה אם תחזרי הביתה

crazy4tc

New member
תלוי איפה היא תסתובב...

אם זה יהיה לידי אז חבל... סתם... אחרי שכבר ניסו לקשקש לי איזה מיליון פעמים על הפוסטר של אלכס שנמצא על הקלסר שלי וקיבלתי המון תגובות שאומרות: איזה נאצי!! (למה נאצי???) התחלתי להבין שלא כולם חושבים כמוני... הפסד שלהם! lol

I Loe EMINEM

New member
טוב אז כל מי שלא יודע (כולכם) אני

חברה של לאה (יש בררה...) לא סתם לאה אני שמחה לראות שחזרת מה עם האי סי קיו? טוב בכל מקרה לא קשור לא את יודעת שיש שאלות שלא שואלים כמו מה מוצאים במורדים (איכסה אני לא מאמינה שכתבתי את השם של הסדרה הזאת..) זה יהיה כמו לשאול את רונית מה יהיה במבחן.... או כמו שתשאלי איך זה יכול להיות הדרך הזאת... (כאילו תחשבי...) ולאה אני בהלם פורים משק לא מביא לך ת'חשק? אז לאה כתומה יקרה תחשבי קצת ואל תשאלי שאלות כאלו... על תיבהלו אם לא הבנתם את המכתב אני עם לאה בביה"ס והיא תבין הכל...

crazy4tc

New member
מיכל!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אם רצית לספר לי בדיחה שאנשים אחרים לא מבינם יכולת לשלוח לי מסר אישי! בגלל זה קוראים לזה מסר אישי את יודעת... (לא כולם יודעים שרונית המורה שלנו למתמטיקה היא פוסטמה!!!) ולא פורים משק לא מביא לי ת'חשק במיוחד לא אחרי שראיתי את הציור של 2 החזירים שעושים את זה ומתחת כתוב: פורים משק מביא לי ת'חשק!

mAgiC LeNe

New member
יש לי רעיון!!!!../images/Emo132.gif

טוב...אין לי רעיון..רגע יש לי!!!! אפשר לשאול בסקר, אם לדעתנו הלהקה תתפרק וואלכס ואארון יוהיו כמו כל העגדות האלו, שנפלו לסמים ונספר עליהם לילדים שלנו...או!!! שהם יהפכו למצליחים אפילו יותר מעכשיו....וימשיכו ליצר מוזיקה עד שימותו, כמו אירוסמית' או הצ'ילי פפרז...רק רעיון...אם יהו לי עוד אז אני אכתוב.. ובקשר לפורים. אני יכולה לשים תמונה של אח שלי??? הוא בן שנה וחצי, והוא בלונדיני עם עינייןם כחולות...והוא יהיה דודי בלסר הבא, רק יותר חתיך זא הבטחה!!! ואני רוצה לחפש אותו לאלביס, או לאפרוח קטן, או אריה...אם...עוד לא החלטתי. הכל מקרה אני יכולה??? הוא גם מת על TC...הוא תמיד מרקד לשירים שלו!!!

גל GS

New member
לדעתי אתם סתם נטפלים למורדים!!!|תמנ

לדעתי היא אחלה סדרה!!! אתם סתם נגררים אחרי כל התקשורת שאומרת שהמורדים הם חרא של סידרה!! אז תרדו מהם כבר!!!

ט ל i i ש

New member
אנחנו נגררים../images/Emo2.gif

אנחנו לובשים בגדים שלהם!? אנחנו מחקים אותם!? אנחנו מדברים אליהם כל הזמן?! תעשי לי טובה הסידרה היא תת רמה! אני לא רוצה לריב איתך כי כמו שאומרים:על טעם וריח אין מה להתווכח אני ממש מצטערת אבל אני שונאת המורדים ואצלי יודעים מי ששר לידי שיר שלהם חוטף כפכף......... אני במצב רוח רע! יש לי מחר תעודות.!

crazy4tc

New member
כל אחד ומה שהוא חושב...

וזה בסדר כל עוד אף אחד לא חושב שום דבר רע על דה קולינג!

adi u

New member
המורדים זה סתם ../images/Emo93.gif של סדרה

סדרה דפוקה ראסמי... שלא נדבר על זה שחצי עולם מדבר עלייהם כאילו הכוכבים הכי גדולים בעולם... סתם סידרה לפדופילים מתחילים. חסרת מסר או תוכן...אופרת סבון (טלנובלה) למה כבר אפשר לצפות. ניסיון עלוב להמשיך להיט (קטנטנות) ולעשות על חשבונו ועל חשבון הילדים המסכנים(המעריצים) עוד כסף. למזלנו אופיו של היצור בן אדם מאוד הפכפך...ואנשים לא יזכרו עלייהם עוד כמה שנים...כמו כול שיגעון חולף...

ט ל i i ש

New member
עדידוש כנסייייי../images/Emo24.gif

שלום רב ברגע זה צורפת לקבוצת א"מזה אומר:איכס מורדים עדי את תעזרי לנו בפתיחת האתר של אנטי מורדים ולא את לא יכולה להגיד לא! אההה ודרך אני ולאו'ש המנהלות
ויש לנו כבר צוות מוכן @עדי @אלמוג @נופר @מיכל @שי-לי @רועי טוב אנחנו הפכנו לקבוצה של אנשים ממש מיוחדים!(מהמובן המיוחד של המילה...) אם אתם רוצים להתטרף תודיעו לנו

aYaLoLy

New member
יווווו9ו כמה זמן לא הייתי פה@!!!

עוד לפני שדרור נהיה מנהללל ..... לא מעודכנת! נשרף לי המסך במחשב אז ביליתי כל היום מול הטלוויזיה או המערכת או חברות כמובן עם דה קולינג בכל מקום זמין :)

TCgirl

New member
אני הייתי מצטרפת בכיף ../images/Emo187.gif

רק שאם אני אחשוב על לבנות אתר בנושא אז אנשים יתלו אותי על עץ (אחת מהחברות הטובות שלי חולה על המורדים)... אבל לבקר באתר כזה יכול להיות נורא נחמד

adi u

New member
../images/Emo7.gifמשתתפת בצהרך...

את לא לבד...גם לי יש חברות שחולות על המורדים(בעעעעע...) והכי גרוע שאני צריכה לסבול את השירים שלהם וכל ה-
הזה בכל מקום בגלל זה...(אולי הגיע הזמן להחליף חברות...לאאאאאאא)

למעלה