כנסו לכאן בבקשה

TCgirl

New member
חחח... ../images/Emo187.gif

השירים שלהם לא כל כך גרועים (אל תהרגו אותי...
)...

aYaLoLy

New member
תראו

אני רואה המורדים בשקט.. כאילו אני ל שרופה שרופה על הסידרה אבל מה שבאמת מעצבן זה כל ההיסטריה שעושים מהם גאאאאאאאאאד!!! תלבושות של המורדים? תחפושות?! קלפים?!?!?! ילדים קונים חדרים במלון לידם?!?!?!?!?! so so sad!!!! אני חושבת שלא צריך לעשות מהמורדים כזהההההההה הסטריה שגורמת לילדות בגיל שלי (14) לאסוף קלפים של המורדים!!! כולה סידרת טלוויזיה...! לא מספיק הלהקה ארהוואי דיי ממוסחרת למרות שקניתי את הדיסק (ואני מרגישה כרגע מזההההההההההה מושפלת בגלל זה)*** מרגע זה אני מפסיקה עם הסטריית המורדים ומחרימה את הדיסק שלהם למרות שרוב הזמן אני עם המערכת\דיסקמן עם דיסק של דה קולינג =) ומה שמעכצבן שאותן חברות ששרופות על המורדים צוחקות על זה שאני אוהבת את דה קולינג!!! שישרפו כולם בגיהנום! דה קולינג הכי מושלמים ושימותו הקנאים!!! די להסטריית המורדים
מי איתי?!

aYaLoLy

New member
התכוונתי שאני ממש לא שרופה

למי שלא הבין למה שהתכוונתי

mAgiC LeNe

New member
מה אתם רבים על זה בכלל??...

מילא תהיה מלחמה וכולנו נמות! אז מה הטעם לריב על שטויות כמו המורדים...לכל אחד יש את הדעה שלו וזהו!!!!די כבר עם זה, זה פורום של דה קולינג ולא של המורדים! עוד 11 ימים למלחמה....ואז לא יהיו המורדים, ולא פורים!!! כמה שזה עצוב..
.....אז במקום לריב...תתחילו לאסוף שימורים ומים, ודיסקים של דה קולינג, שלא יהיה משעמם...
אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי, אז ביי ביי תהנו!!

ט ל i i ש

New member
אויייייייייייייייייייייי../images/Emo2.gif

סתמי פיך יא לחוצה!!!!!!!!(קחי את זה בצחוק) אנחנו לא נמות(טוב לא כולנו)

Drorrrrrr

New member
את נורא אופטימית ../images/Emo60.gif

אמרו לך את זה פעם? דיסקים של דה קולינג? יש להם בסך הכל דיסק אחד
המלחמה כבר התחילה..... בריטניה וארה"ב כבר חודש מפציצים בעיראק רק שאף אחד לא יודע על זה!

ט ל i i ש

New member
עידכוווון../images/Emo6.gif

אוקי רק רצתי להעדכן אותכם ולהגיד שבאגודת א"מ כרגע יש 10 חברים מאוד מיוחדים! @אני @לאוש @אלמוג @נופר @ניצן @עדי @שחר @שי-לי @רועי @מיכל שיהיה לכם שבווע טוווווווב! ולמה אף אחד לא הגיב שאמרתי שהממוצע שלי בתעודה הוא:90

crazy4tc

New member
בטח שאפשר!

טל אנחנו צריכים כמה שיותר אנשים!
מסתבר שאנשים מפחדים שמעריצי המורדים יחנקו אותם...
ובצדק... האנשים האלה משוגעים....

mAgiC LeNe

New member
תודה תודה!!!

זה לא שאני לא אופטימית, פשוט יש לי מבחן ביום המלחמה, וכבר נמאס מהבלגנים שיש בארץ, אז אני שמחה שהם עגמרו עם זה ובתקווה שכשהמלחמה תיגמר, יהיה קצת שקט בארץ, ולא ישלחו אותי מפה...אז..זהו וזה לא ממש משנה, דיסק או דיסקים, כמה שיותר, יותר טוב!

aYaLoLy

New member
שימו לב ../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif|צפרד

להודעה שכתבתי על היסטריית המורדים אי שם במעלה השירשור!!!

crazy4tc

New member
אני מסכימה איתך!!!

כל הכבוד שהעזת לעשות חרם על המורדים!!!!! את מעונינת במקרה להצטרף לקבוצה בש א"מ? זה ראשי תבות של איכסה מורדים....

ט ל i i ש

New member
אממממ כנסי שניה

בצער רב ביגון אני מודיע לך שאת לא יכולה להצטרף לאגודתנו המיוחדת א"מ=אנשים מיוחדים ששונאים המורדים. אין לי שום דבר נגדך או נגד אחרים שרואים המורדים (חחחחחח בטח) אבל האנשים אצלנו באגודה לא רואים המורדים ושונאים אותם! את רואה! אוייייי רגע לאה תיקנה אותי באייסיקיו@ אההההה הפסקת אז את יכולה להצטרף ברוכה הבאה מספר 18 ותזכרי א"מ=איכס המורדים....מנוהל ע"י לאוש וטלוש!

aYaLoLy

New member
יוופי!!!

איך אני גאה בעצמי שנגמלתי!!! במיוחד כשכל הבנות אצלי לא מפסיקות לדבר על הסדרה!

למעלה