לא יאומן

../images/Emo124.gif לא יאומן ../images/Emo124.gif

אני לא מעלה בד"כ חשדות בשבת, לא כל שכן בשרשור חדש כשיש כבר אחד בעמוד הראשי, אבל זה פשוט יותר מדי טוב.... היום בבוקר שודר ראיון עם ווטרס בתכנית Today של רדיו 4 של ה-BBC. עיקר הראיון הוא על האופרה, כמובן, שכן ווטרס עושה לה יחסי ציבור. הוא מספר שוב על תולדות כתיבת האופרה, וניתנים פרטים על הדיסק וההופעה ברומא. אבל שימו
לדברים הבאים, המובאים כאן בתרגום נאמן למקור, מילה במילה: live 8 היה נהדר, וכולנו חשבנו כך... זה כמו בימים הראשונים של הלהקה, לפני שהתגלעו קרעים בלהקה, כמו הימים לפני Dark Side of the Moon. היינו אז "חבורת אחים": עבדנו ביחד, ונסענו בואן הישנה שלנו שלנו במעלה ומורד הדרכים, להופעות. היתה אז אחווה אמיתית בינינו, ושמחה. האם יש סיכוי לאיחוד? אלבום, סיבוב הופעות? ווטרס: אתה שואל אותי אם אקליט שוב עם השלושה בחורים האלו? טוב, נו, אני מניח שכן. כלומר, אין שום סיבה מדוע לא נרצה לעשות את זה. למרות שהתרגלתי שאני לא צריך להלחם כנגד אופוזיציה חזקה. מצד שני, אולי, אם היה עולה במוחי רעיון והייתי מביא אותו אליהם אז הם היו אומרים "כן". זה נשמע לי סביר. שאלה: מה עם סיבוב הופעות? מציעים לכם מיליונים. ווטרס: טוב, ההצעות האלו נדחו. דייב עושה אלבום סולו וגם לי יש עיסוקים. אבל אף פעם לא אומרים "לעולם לא", על כל דבר. וזה האיש שאמר רק לפני שנה שהוא "לעולם לא" ידבר עם גילמור בחיים שלו. אפשר לשמוע את הדברים, בקולו של ווטרס עצמו (שש וחצי דקות) עם Real Player" בלינק הבא: http://www.bbc.co.uk/radio4/today/listenagain/ram/today1_floyd_20050910.ram

Silvernaor

New member
ונאמר אמן../images/Emo163.gif

אלבום חדש של הארבעה (בשיתוף פעולה) יהיה מעולה אבל אפילו אם לא, סיבוב הופעות יהיה נחמד (במיוחד אם הוא יגיע לישראל, אולי אפילו לכפ"ס...

deePink

New member
אמן../images/Emo48.gif

למה כ"פס? בהוד השרון יש אחלה פארק...

Silvernaor

New member
בכפ"ס יש את רחבת קניון ערים

ואפילו אצטדיון... אבל זה לא הנושא קודם שיתאחדו ויצאו לסיבוב

איזה יופי....

ווטרס עשית לי השבת.... תודה ציף!!! אני מאמין ששום דבר לא יעמוד מול ההחלטה הספציפית הזאת! לשלושת האחרים יש לב טוב והם לא הולכים לאכז את האוהדים... איזה מצחיק הוא אבל: " ווטרס: אתה שואל אותי אם אקליט שוב עם השלושה בחורים האלו?" משחק אותה עלק! חשדות מארץ החשדות!

new revolution1

New member
../images/Emo45.gifאלה חשדות!!!

טריות טריות מהתנור..
הרבה יכול לקרות בכמה שנים, גם דעתם של אנשים. נקווה ונתפלל שיעשו משהו בנידו, אם כן, זה יהיה קמבק של המאה! סופ"ש טוב.

Coon Jew

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ככל שרוג'ר מתבגר אני אוהב אותו יותר...אני כבר רואה מאתיים אלף ישראלים בהופעה (אם רוג'ר יסכים להופיע באיצטדיון...)

wish i was here

New member
הלוואי שיופיע באיצטדיון!

הלוואי שגם ירק עליי באמצע הופעה! כמו בימים הטובים!

itaikuskus

New member
הלואי שערב לפני שהם מופיעים

באצטדיון הם יעשו איזו הופעה סודית שעוברת מפה לאוזן, יפוצצו את הפטיפון ב150 איש וינגנו שירים ישנים, רק ארבעתם (עם האפקטים האור-קוליים של פעם וכו')

Coon Jew

New member
וואלה אחי...בזכותך...

ניקיתי אבק מהפטיפון, לקחתי את התקליט צד א' של אומהגומה..איזה הופעה! צודק..עדיף 200 איש במועדון "האמא" מאשר 20000 באצטדיון בייסבול

למעלה