ציףציף1000
New member
../images/Emo124.gif לא יאומן ../images/Emo124.gif
אני לא מעלה בד"כ חשדות בשבת, לא כל שכן בשרשור חדש כשיש כבר אחד בעמוד הראשי, אבל זה פשוט יותר מדי טוב.... היום בבוקר שודר ראיון עם ווטרס בתכנית Today של רדיו 4 של ה-BBC. עיקר הראיון הוא על האופרה, כמובן, שכן ווטרס עושה לה יחסי ציבור. הוא מספר שוב על תולדות כתיבת האופרה, וניתנים פרטים על הדיסק וההופעה ברומא. אבל שימו
לדברים הבאים, המובאים כאן בתרגום נאמן למקור, מילה במילה: live 8 היה נהדר, וכולנו חשבנו כך... זה כמו בימים הראשונים של הלהקה, לפני שהתגלעו קרעים בלהקה, כמו הימים לפני Dark Side of the Moon. היינו אז "חבורת אחים": עבדנו ביחד, ונסענו בואן הישנה שלנו שלנו במעלה ומורד הדרכים, להופעות. היתה אז אחווה אמיתית בינינו, ושמחה. האם יש סיכוי לאיחוד? אלבום, סיבוב הופעות? ווטרס: אתה שואל אותי אם אקליט שוב עם השלושה בחורים האלו? טוב, נו, אני מניח שכן. כלומר, אין שום סיבה מדוע לא נרצה לעשות את זה. למרות שהתרגלתי שאני לא צריך להלחם כנגד אופוזיציה חזקה. מצד שני, אולי, אם היה עולה במוחי רעיון והייתי מביא אותו אליהם אז הם היו אומרים "כן". זה נשמע לי סביר. שאלה: מה עם סיבוב הופעות? מציעים לכם מיליונים. ווטרס: טוב, ההצעות האלו נדחו. דייב עושה אלבום סולו וגם לי יש עיסוקים. אבל אף פעם לא אומרים "לעולם לא", על כל דבר. וזה האיש שאמר רק לפני שנה שהוא "לעולם לא" ידבר עם גילמור בחיים שלו. אפשר לשמוע את הדברים, בקולו של ווטרס עצמו (שש וחצי דקות) עם Real Player" בלינק הבא: http://www.bbc.co.uk/radio4/today/listenagain/ram/today1_floyd_20050910.ram
אני לא מעלה בד"כ חשדות בשבת, לא כל שכן בשרשור חדש כשיש כבר אחד בעמוד הראשי, אבל זה פשוט יותר מדי טוב.... היום בבוקר שודר ראיון עם ווטרס בתכנית Today של רדיו 4 של ה-BBC. עיקר הראיון הוא על האופרה, כמובן, שכן ווטרס עושה לה יחסי ציבור. הוא מספר שוב על תולדות כתיבת האופרה, וניתנים פרטים על הדיסק וההופעה ברומא. אבל שימו