לא יאומן

Elinor BC

New member
אויש, נפלא ../images/Emo70.gif מי יתן ונזכה כולנו

לראות הופעה שלהם בישראל =)

יה!!!!

כנראה ההצטרפות שלי לפורום עשתה טיפה מזל... סתם לא. אני מקווה שהוא לא מחרטט בשכל כי זה יהיה ממש מאכזב, תבינו שהבן אדם הביא וואחד הצהרה פה, ואני מקווה מאוד שיש לה כיסוי.

Coon Jew

New member
דרך אגב ציף!

מה עם איזה חשדות בפיהם של דייב, ניק וריק? מתי יהיה אפשר לשמוע מהם תגובות?

אל תשכח שרוג'ר מקדם מכירות

לאופרה כרגע, ולכן אך טבעי שהוא מתראיין לכל מיקרופון (ואפילו יוזם ראיונות). ניק התראיין הרבה במהלך השנה שעברה, כאשר עשה קידום מכירות לספרו, ודייב יתראיין מן הסתם כאשר יעשה קידום מכירות לאלבום שלו, לקראת השנה הבאה. ריק לא ממש מתראיין, בכלל. יש מעט מאוד ראיונות אתו, מחוץ למסגרת של פעילות הפלויד.

thezanani

New member
וזוהי בדיוק הנקודה!!!

רוג'ר משתמש בשם ובהיסטוריית פינק פלויד(המממ) כדי ליצור התעניינות מאסיבית בסימפוניית התחת שלו.שעור שני במגמת תקשורת בבית ספר "מורדוך" לטכנאי מזגן. לולא כל הראיונות המפתיעים-ומרגשים-וסוחטי דמעות האלו,היצירה שלו הייתה נדחקת למדור "קלאסי" בארץ,ולאיזורים העבשים ביותר של החשדות. מה את חושבת? הוא כבר הוכיח בעבר שהוא זדוני,ויעידו על כך אלפי שועלים שהוא עשה להם "בו!".

One Echoe

New member
אני מסכים.

לדעתי הוא סתם אמר את זה בשביל לעשות רעש. חוץ מזה, דייב בחיים לא יסכים לעשות סיבוב הופעות. הוא כבר אמר שהופעות זה לצעירים יותר.

Silvernaor

New member
אל תזלזלו

שמעתי את הפתיחה של האופרה מי שאוהב מוסיקה קלאסית יאהב בטוח את האופרה (אם אוהבים אופרות) אין לכם סיבה לגנות את האופרה שלו, כי הלחן והתזמור שלה ממש מדהים אז נכון שהוא מנצל את הראיונות בשביל לקדם אותה, אחרת מי היה שומע עליה אבל בתור אוהד מוסיקה קלאסית האופרה היא ממש לא "אופרת תחת"...

One Echoe

New member
רק בגלל הפדנטיות.

כשכתבתי שאני מסכים לא הסכמתי עם מה שנכתב על האופרה. רק על הראיון של ווטארס ועל מה שהוא אמר על הפלויד. לא שמעתי עדיין את האופרה, לא אוכל להגיב עליה.

wish i was here

New member
ואני אשכנזי

אח שלי קווה לטוב! יכול להיות שהוא רומז לעוד אלבום של פינק פלויד! מה יכול להיות יותר טוב מזה?!

One Echoe

New member
אח שלי...

את השמחה תשמור לכשמילותיו של רוג'ר יתממשו! הרי לא ידועות לך מילותיו? רק לפני שנה הוא אמר שהוא לא ינגן עם גילמור יותר בחיים.

itaikuskus

New member
אני יודע אני יודע

שלא יצא לפינק פלויד עוד אלבום. זה הכי טוב. אני באמת חייב להסביר למה?

wish i was here

New member
כשאמרתי אלבום

התכוונתי למשהו יותר נוסטלגי סטייל בוטלג מהופעות שהם יעשו או גרסאות קאבר לשירים שלהם....למרות שאם הם יוציאו אלבום שיהיו בו שירים יפים שלא יביישו את העבר אז למה לא חומר חדש?על תמהר להרוג להקה בתרם עת....

itaikuskus

New member
שמע

אף אחד מהם לא עשה משהו טוב כבר הרבה הרבה שנים. עדיף ככה.

למעלה