לא לשכוח!! הלילה מעבירים שעון!!

היויו

New member
../images/Emo124.gifלא לשכוח!! הלילה מעבירים שעון!!

כן כן! הלילה אנחנו זוכים בעוד שעה לישון!!! <רק שגם הבנות יידעו מזה ויתנו לנו עוד שעה לישון
>

mary06

New member
../images/Emo207.gif מוזיקה ../images/Emo92.gif

אם כבר יש עוד שעה לנצל..סתם ברור שאשן.. כמו שהזכרתי בעבר בהתבייכנות יומית, המוזיקה בחנות חרא..ניסיתי להכין להם דיסק אבל מצאתי רק כמה שירים של אאודיוסלייב, מיוז ועוד איזו להקה שיתאימו למסגרת של חנות שמבקרים בה ילדים, תינוקות, אימהות וסבתות..ולפעמים גם האבות והסבים. אז אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על שירים טובים מתחום הרוק שיתאימו לקהל הרחב ויאפשרו לי לעבור יום שלם בלי לשמוע את ריהאנה והמטרייה שלה או שיר דאנס מטופש
pretty please?

10th Man Down

New member
המממ. אני מניח שהכי טוב רוק ישן במקרה הזה ../images/Emo6.gif

סטייל: Rainbow-Do you close your eyes Rainbow-Stargazer Dire Straits-Romeo and Juliet Dier Straits- Sultans of Swing + שירי לד זפלין/פינק פלויד למיניהם...

mary06

New member
../images/Emo51.gif

פינק פלויד דווקא יש, אבל זה העיוות המחודש
זפלין יכול למשוך את הסבים והסבתות
(אגב שמעתם שהם מתאחדים? )

היויו

New member
כןף הופעה אחת בלונדון, כרטיס ב120פאונד

שזה אלף ש"ח.
אמנם לד זפלין, אבל רבאק... 1000 שקל...

10th Man Down

New member
לא סתם 120 פאונד

לא כל אחד יזכה להגיע לשם, תהיה הגרלה מי יזכה בכלל לקנות כרטיס

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifזה ממש מטורף ../images/Emo6.gif

כאילו תחשבו כמה אנשים בעולם מתים ללכת להופעה הזאת, אנשים יהרגו בשביל כרטיס. יהיו שם כ"כ הרבה קשישים XD יותר מיאיר אפילו XDDDD

אנשים שרוצים ללכת לשם כבר מתים.

יהיה קל לזכות, מתוך 1000 איש רק 10 יגיעו להגרלה.

היויו

New member
אתה כנראה ממש לא מכיר רוק איכותי...

אחת הלהקות שיצרו את הרוק ,שהגדירו אותו. אחת מהלהקות שפרצו גבולות והכירו לעולם את הסולואים על גיטרה חשמלית. הסולו תופים ב"מובי דיק" הוא עד היום אחד הסולואים המדהימים ביותר ששמעתי, למרות שיתר השיר לא להיט - הסולו פשוט מפוצץ את המוח... להקה שאם לא היתה קיימת, כנראה שלא היינו זוכים להכיר את איירון מיידן,מטאליקה,AC DC, שלא לדבר על נייטוויש. אז תן כבוד לזקנים שבנו את המוסיקה פה.

נסחפת.

אומנם כבודם במקומו מונח [ושיריהם מונחים במחשבי :p] אבל להגזים ולהגיד שבלעדיהם לא היינו זוכים למטאליקה, מיידן אייסי דיסי ונייטויש לא כלכך קשור. ברור שיש השפעה וקשר, אבל הוא לא חובתי וישיר כמו שאתה מציג את זה. הם להקה משמעותית שקשורה לייסוד של הרוק, אבל הם לא אלוהים.

היויו

New member
ברור שלא, אבל אתה יודע איך זה...

Fight Fire With Fire
XD כמו שהוא אמר שיגיעו אולי 20 איש להופעה , הייתי צריך להרגיעו והלבהיר למר בחור שסביר להניח שיהיו אנשים (ולא מעט) שלא יהיה להם כרטיס, למרות המחיר שלו.אין מה לעשות - לד זפלין הם לד זפלין.נכון, הם לא אלוהים, אבל מי לא מכיר את Stairway to Heaven? ומי לא שמע לפחות פעם אחת בחייו את מובי דיק (למרות שהרוב לא יודעים שזה שם השיר...
) הם אושית רוק חשובה, אין מה לעשות, כמו הביטלס, כמו פינק פלויד (למרות שפינק פלויד לא עשו הרבה מוזיקה איכותית, אבל הם היו מהלהקות המחתרתיות והאנטי ממסדיות הגדולות ביותר) וכמ וג'ימי (הנדריקס כמובן).כמו שמיידן חידשו הרבה דברים בתפיסת העולם של הרוק הכבד, ככה גם הם עשו... וואי, יצא שחפרתי וכולה רציתי לאמר שמול קיצוניות אחת צריכה לבוא קיצוניות אחרת.

LadySilkworm

New member
אמממ...

REM- shiny happy people \ imitation of life אולי שירים של הביטלס ו..אני לא חושבת על עוד דברים בינתיים :O

כמעט כל בלדה תתאים...

נגיד את יכולה לשים את נימו בלי בעיה, דרים ת'יאטר, להקות רוק ישן, כל דבר שלא נשמע יותר מידי מאיים. להקת רוק חמודה למדיי שעושה מלא בלדות ותתאים זה gotthard

ש נ י1

New member
שימי להם בלאדות של סונטה

The misery Mary-lou Letter To Dana Last Drop Falls Drew Me אפילו סליפינג סאן יכול להיות טוב... שירים של קווין.. וכמובן את השיר הענק: Dimmu Borgir - Kings Of The Carnival Creation או שלא...

mary06

New member
הלוואי ../images/Emo6.gif

את דימו אני שמה בפלאפון ושומעת אחרי העבודה, כדי להוציא את פריס הילטון מהראש..
ותודה, אקשיב לשירים :)

למעלה