לא לשכוח!! הלילה מעבירים שעון!!

ש נ י1

New member
פריס הילטון../images/Emo5.gif

ד"א גם בסקורפיונס יכולים להתאים לך.. יש להם כמה שירים ממש חמודים

The Cat Woman

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gifמצטרפת להמלצה

הגרסאות האקוסטיות של "45" ו- "Burning Bright"

Blade Of Fire

New member
חסר?!

כל הדיסק של דארק סייד של פינק פלויד... כל השירים המוכרים של ארוסמית' (דונט וונט טו מיס א ת'ינג, קרייזי, ווק דיס וואיי ובמיוחד הגירסא עם ראן DMC וכו'), גאנז אנד רוזס (סוויט צ'יילד, נובמבר ריין וכו'), השירים היותר רגועים של מטאליקה (נת'ינג אלס מטרס, פייד טו בלאק), כמעט כל דיסק של HIM, דיסק מאוד טוב שנקרא BUTCHERING THE BEATLES שזה גירסאות מטאל של הביטלס עם מיטב הכישרונות של עולם המטאל, בלאקפילד יהיה טוב... אהמ וזה סתם דברים שלקחתי מתוך הצצה ראשונית ברשימת הדיסקים שלי... אבל רוק ישראלי יותר יעיל-כל דיסק של מוניקה סקס, ברי סחרוף (עם או בלי פורטיס), אביב גפן, המכשפות, כנסיית השכל, מופע הארנבות... היהודים פחות יתאימו
תבלי ובהצלחה:)

tbents

New member
אווו..

סקרופיונס יהיה נפלא לזה! ודארק סייד של פינק פלויד לד זפלין גאנז אנד רוזס AC/DC דה הו [The Who] אואזיס דיפ פרפל [אני לא אוהבת כל כך, אבל זה יתאים] יו נואו, כל הרוק שיער והאלה:) קצת מטאליקה [בעיקר מטאליקה והסימפוני, זה מעולה וזה מתאים לחנות כזה..למרות שזה לייב
] קצת רד הוט אנת'מה בריאן אדמס ואם בא לך להתפרע, לכי על לקונה קויל..חיחיחי ואולי קצת דרים ת'יאטר, ממש קצת, כי הרוב לא יתאים. מקווה שהבנתי באמת מה המטרה של ההמלצות למוזיקה

היויו

New member
סורי, לא רציתי שמישהו יתעורר פה מוקדם מדי...

חוץ מזה שיש בו שרשורים באורך הגלות, וצריךלחפש כל הודעה בשרשורים האלה...

Liquid Dreams

New member
איזה כיף ../images/Emo3.gif

בסופו של דבר כולנו מוצאים את עצמנו מתעוררים מוקדם ++

mary06

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המשחק הגרוע של רוי הרג אותי
הקליפ מוזר, אבל נחמד, וגם הבית קברות מזכיר את הצילומים של נייט בבית קברות
אבל אין עוררין על השיר
בכלל כל מה שיצא מגוסט אופרה מדהים
(נראה לי הגיע הזמן שאקנה את האלבום..) ותודה לך

Amir Noy

New member
שיר מעולה וקליפ גם מעולה!!!!

אני כ"כ חולה על השיר הזה!!! ראיתי את הקליפ שלו לפני יומיים באתר שלהם.. בכניסה כזה יש את הקליפ!! פאקינג אדיר D:::::

skipp

New member
../images/Emo207.gifלדתיים בנינו-שאלה...

היום יצאתי לי לרוץ, ואז ראיתי איזה מישהי דתיה שאני מכיר, וזה העלה לי את השאלה האם לפי ההלכה מותר לרוץ בשבת ? סתם מעניין אותי לדעת...

למעלה