לא לשכוח

../images/Emo124.gifלא לשכוח

מחר, 30.12.2002, בשעה 20:00- אירוע השנה של פורום התאומות אולסן בתפוז- טקס נבחרי השנה 2002 לא לשכוח להיכנס לצ´אט של הפורום בשעה 20:00... הודעה למחלקי הפרסים: אסף, אלונה, שרון, עדי, הדס, נגה וקשת- לא לשכוח, מחר בשעה 19:30 בצ´אט של הפורום
לא לאחר
אני גם רוצה להגיד משהו- אני חושבת שזה ממש זלזול מצד כמה מנחים מסוימים שלא טרחו אפילו לשלוח לי אישור או ביטול להשתתפותם בטקס. בפעם הבאה פשוט אל תנדבו את עצמכם

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifכתוב לי מעל המחשב../images/Emo9.gif

../images/Emo41.gifהודעה בקשר למחר../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

יו
מענין במה זכיתי |גביע|
עם זכיתי..... תקשיבו אני מקווה שאני יהיה פה כי מחר אני הולכת לחברה ואנחנו לומדות ויכול להיות שעד אז אני כן יחזור הביתה, אבל אני לא בטוחה, ומקווה שעם אני יחזור לא יהיו אנשים אחרים במחשב....
אבל עם אני לא יהיה אולי כן
אני ידע ברגע האחרוון.... אז תגידו לי במה זכיתי

נועה../images/Emo26.gif

אני מצטערת אבל אם זכית במשהו ואת לא תהיי בטקס הפרס יועבר לילד שקיבל אחריך את הכי הרבה נקודות...

אבל למה../images/Emo35.gif):מותק../images/Emo85.gif

בטקסים אמייתים עם מישהו לא יכול להגיעה מריאים אותו דרך המסך
חבל שהיא אפשר פה לעשות ככה
בזמן הוא עושה משהו והוא מוסר
וכו´ אבל אני השתדל אבל בטח אחותי תיהיה אוף ותיתפוס לי עם אני לא יהיה תבינו אני פשוט לחוצה בזמן הזה מבחינת הכל ושיהיה לכולם
הלכתי לישון
מואוהההה

אפשר לסדר זמנים....

תוכלי להגיד לאחותך שאת צריכה את המחשב בשמונה ככה שהיא תוכל להיות במחשב לפני 8 או אחרי... פשוט, לא?

אני יעשה את כל המאמאצים../images/Emo85.gif

בואו ניקבע בשמונה עם אני לא יהיה תחכו עד שמונה וחצי יכול להיות תמיד מחכים עוד חצי שעה אחרי אני באמת השתדל

motib4

New member
באמת למה? ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

זה לא הכי פייר...
כדאי להכריז על הזוכה וגם אם הוא לא שם להעביר לו את המסר שהוא זכה. כי ככה זה סתם חבל, וממש לא הוגן- כי אני בטוח שכולם רוצים לבוא אבל לא יכולים, וזה לא אשמתם.

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gifכנסו רגע:)../images/Emo85.gif

עכשיו אני יוצאת לבית ספר חחח יאי סתםם לא שזה מענין מישהו
אבל דיבתרי עם אחותי היום אני אל יהיה ב-
אבל רוב הסיכויים שאנייגיע בשמונה והלך ישר למחשב א תחכו לי
יאא

Alexis14

New member
מוטי ונועה.../images/Emo113.gif

אריאלה התכוונה שאם מישהו הודיע שלא יגיע אז מישהו יקבל את הפרס בשמו או שהמגיש פשוט יודיע על זה שהוא לא נמצא והוא יקבל את הפרס במסר או בפורום, אבל אם מישהו פשוט לא בא- אז זו כבר בעיה וחוסר אחריות... אני קבעתי עם האחים שלי כבר מראש שביום שני בשבע אני במחשב כדי שלא יהיו הפתעות...

יש ישששששש אני יהיה../images/Emo85.gif

מקווה שזה לא ייקח הרבה זמן כי יש ארוחת ערב משפחתית אבל אני יהיה
יש

N1R

New member
גם אני ביקשתי ליהיות מנחה ואת אמרת

שבסדר... הינה קישור להודעה שבא כתבת שאני גם מנחה

N1R

New member
לא משנה....

אני גם ככה כנראה לא יוכל בגלל אחותי הקטנה והמעצבנת חן (קוראים לה C H E N c h e n) שהחליטה תלפוס לי את המחשב, אז כנראה שאני לא יבוא

שאלה קטנה...../images/Emo26.gif../images/Emo117.gif../images/Emo110.gif

למרות שאני לא כל כך משתתפת בפורום הזה , אני מאוד רוצה לראות את הטקס , אפשר לתת לי פרטים עליו? למשל איפה הוא? (ראיתי שהוא בצ´אט אבל הישן או החדש?) , באיזו שעה וכו´ וכו´

ruth yehuda

New member
יאו....

שחכתי מזה,
פשוט היום היה לי מבחן במדעים (היה הבסדר חוץ משאלה אחת) ואין לי זמן ועוד מחרותיים (יום רביעי) יש לי מבחןבתורה אבל רק על 3 פרקים אז היום אני כנראה יהיה, אבל כמה זמן זה יהיה
ושוב

למעלה