בעעעעעע לא הולך מקווה שתבינו
R RinRan New member 30/12/02 #21 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifבעעעעעע לא הולך../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif מקווה שתבינו
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifבעעעעעע לא הולך../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif מקווה שתבינו
ש שרון המתוקה12 New member 30/12/02 #24 פליז תשימו ת´קישור הנכון לפני שבע וחצי... יואוו אם זה בצ´אט שניר שם אז אני לא יכולה לבוא כי זה לא עולה לי. משהוקם הפורום-הצ´אט הזה לא עולה לי...
פליז תשימו ת´קישור הנכון לפני שבע וחצי... יואוו אם זה בצ´אט שניר שם אז אני לא יכולה לבוא כי זה לא עולה לי. משהוקם הפורום-הצ´אט הזה לא עולה לי...
N N1R New member 30/12/02 #27 אם זה לא עובד אז הכתובת היא: http://irc.tapuz.co.il/sp/index.asp?regUser=yes&room=התאומות%20אולסן
ש שרון המתוקה12 New member 30/12/02 #29 לא פשוט הכל מסביב עולה... אבל יש איקס על התמונה של הצ´אט עצמו (איפה שמדברים)
A Alexis14 New member 30/12/02 #32 אמממ... אריאלה...../images/Emo113.gif מתי את שולחת את המסר עם הזוכים שאותם אנחנו צריכים להציג? ויש לי עוד שאלה אז כשתשלחי את המסר אני אשלח לך בחזרה.
אמממ... אריאלה...../images/Emo113.gif מתי את שולחת את המסר עם הזוכים שאותם אנחנו צריכים להציג? ויש לי עוד שאלה אז כשתשלחי את המסר אני אשלח לך בחזרה.
ש שרון המתוקה12 New member 30/12/02 #34 אה זה כן נכנס לי!!!!! הטקס הוא בחדר התאומות אולסן בצ´אט עם המצלמות או הפשוט יותר????
A Alexis14 New member 30/12/02 #35 שרונ´וש../images/Emo26.gif../images/Emo113.gif הצ´אט שלמעלה בכחול, איפה שכתוב ´ראשי´, ´קישורים´ וכו´- כתוב ´צ´אט התאומות אולסן´.
שרונ´וש../images/Emo26.gif../images/Emo113.gif הצ´אט שלמעלה בכחול, איפה שכתוב ´ראשי´, ´קישורים´ וכו´- כתוב ´צ´אט התאומות אולסן´.
נ נועה הרשקוביץ New member 30/12/02 #36 כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו../images/Emo85.gif תיכנסו פה קישור לצ´ט עוד עשר דקות, אני יהיה רק עד שגישו לי פרס כי אחותי צריכה לעשות עבודה
כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו../images/Emo85.gif תיכנסו פה קישור לצ´ט עוד עשר דקות, אני יהיה רק עד שגישו לי פרס כי אחותי צריכה לעשות עבודה
N netta12 New member 31/12/02 #58 ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אני כל כך מאוכזבת שלא יכולתי להיות בטקס היו ברקים ורעמים ואנחנו צריכים לסגור את המחשב שיש לא חשוב איך היה מה היה נהנתם תשפכו הכל
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אני כל כך מאוכזבת שלא יכולתי להיות בטקס היו ברקים ורעמים ואנחנו צריכים לסגור את המחשב שיש לא חשוב איך היה מה היה נהנתם תשפכו הכל
נ נועה הרשקוביץ New member 31/12/02 #60 ../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif נטוש על תדיאגי מתוווקה לא היה טקס ועכשיו אני ואחותי התאומה לא מדברות! והלך לי גרוע במבחן.
../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif נטוש על תדיאגי מתוווקה לא היה טקס ועכשיו אני ואחותי התאומה לא מדברות! והלך לי גרוע במבחן.
N netta12 New member 31/12/02 #61 תודה נועו´ש../images/Emo23.gif אבל עכשיו תסתכלו על הצד הטוב מי שלא יכל לבוא אולי עכשיו יוכל לבוא ואולי נעשה הצבעה מי יכול מתי (עוד הפעם) ונועה: לא ידעתי שיש לך אחות תאומה וגם אולי תנסי להסביר לה מואאה
תודה נועו´ש../images/Emo23.gif אבל עכשיו תסתכלו על הצד הטוב מי שלא יכל לבוא אולי עכשיו יוכל לבוא ואולי נעשה הצבעה מי יכול מתי (עוד הפעם) ונועה: לא ידעתי שיש לך אחות תאומה וגם אולי תנסי להסביר לה מואאה