לא רק ידידים
פרק 28

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo111.gifפרק 28../images/Emo101.gif

ואוווו היום אני הולכת לעשות פן! והולכת למועדון! סוף סוף להתפרק קצת בעזרת מוזיקה שחורה, טראנסים ומוזיקה ישראליתתתת כי כי אני חוגגת יומולדת של חברה וזה אז הולך להיות פאנן! YEAH DUDE!
ועכשיו לעניינו
תזכורת מהפרק הקודם:
לג'ולי התגלה חבר חדש ומיקי הייתה שמחה בשבילה. מיקי וג'ולי נסעו בחזרה ללונדון, מיקי רצתה להכין הפתעה לקראת החזרה של הבנים שהייתה אמורה להיות בעוד יומיים מאז. אך הדברים השתנו. הבנים חזרו ביום למחרת עם בשורות רעות. מיקי התאחדה שוב עם דני. הם ירדו למטה ביחד לשמוע מה קורה. למיקי התגלה שלהארי יש לוקמיה והחלה לבכות ולדאוג. הארי התקרב אליה והסביר לה הכל.
"אני מקווה. הארי... אני מפחדת" היא אמרה לו. "גם אני...בואי" הוא אמר ולקח אותה למעלה לחדרו לדבר. "מה יהיה..." אמרתי והסתכלתי על כולם עם פנים עצובות.
הפרק הקודם:
פרק 27 פרק 28 *נקודת מבט של מיקי* הארי לקח אותי לחדר שלו לדבר קצת ביחידות. כ"כ הייתי צריכה את השיחה איתו לבד, עם אח שלי. "הארי..." התחלתי לומר. "שש... אל תגידי כלום, תני לי לדבר" הארי אמר. "אני לא יודע מה לעשות" הוא אמר. "אני לא יודע אפילו אם שווה לי להתחיל את הטיפולים. הרי הדוקטור אמר לי שיש לי כמה חודשים לחיות, למה לי כל הסבל?" הוא אמר. "הארי?! איך אתה מדבר?? כמה חודשים זה הרבה... אתה צריך לנצל את מה שנשאר לך... ואני בכלל לא בטוחה אם זה נכון, בדקתם שוב?" אמרתי בייאוש. "מיק, אני ממש מצטער. אני כל כך חושש, פוחד ואני לא רוצה להשאיר אותך לבד" הוא אמר לי ואחז בידי. "ובכלל, הלהקה... אני לא יכול אפילו לתאר כמה קשה לי" הוא אמר לי ועיניו רטובות. באותה שניה שהסתכלתי בעיניו הדומעות ומלאות בייאוש מכך שאין לכך פתרון, אין משהו שהמנהלים שלו או כסף יכול לפתור, התחלתי לבכות. התחבקנו אחד עם השני וניסנו לנחם. אבל שום דבר לא יעלים את העובדה שלא יהיה לי עוד אח, אח גדול ששומר עליי, שמציק לי, שאוהב אותי. "מיק את יודעת שאני אוהב אותך, נכון?" הוא אמר לי. "כן" אמרתי לו כשדמעותיי נוזלות מפניי. "אל תדאגי לי, בבקשה. אני השלמתי עם זה שאין מה לעשות, תגידי לי שגם תשלימי" הוא אמר. "אני לא חושבת שאוכל" אמרתי. "מיקי, אני לא יכול לראות אותך ככה" הוא ליטף את פניי. "אוקיי הארי" אמרתי וקמתי מן המיטה שעליה ישבנו. הוא קם אחריי ונשק לי במצח. שנינו ירדנו למטה וכבר ראיתי את הבנים דבוקים במשחקי הפלייסטיישן שלהם. "רק הגעתם לפני כמה זמן וכבר אתם משחקים..." אמרתי להם. "בנים תמיד יהיו בנים" אמרה לי מאי ולקחה אותי לחצר. "אז איך את מרגישה?" היא שאלה אותי. "רע, בחילה... ולא רק בגלל הארי" אמרתי לה. "אז בגלל?" היא הסתקרנה. "בזמן האחרון יש לי הקאות בבקרים ובחילות נוראיות, אין לי מושג מה זה" אמרתי לה. "אני חושבת שאת צריכה ללכת לבדוק את זה בהקדם האפשרי, בבקשה מיקי יש לנו יותר מדי עניינים רפואיים בזמן האחרון" היא אמרה. "כן אה, אז את מוכנה להגיד לי איך השלמת עם דאגי? אני כל כך שמחה" אמרתי לה. "אמרתי לך שאני הולכת לאוסטרליה, וראיתי אותו שם. אמרתי לעצמי שאני חייבת להיפגש איתו ולהגיד לו איך אני מרגישה ולנסות להסביר את עצמי על מה שקרה, והוא הסכים להקשיב לבסוף, הייתה לנו שיחה טובה. אני כל כך שמחה עכשיו... גם החזרתי אליי את דאגי וגם יצאתי לחופשה מדהימה" היא חייכה. היא הייתה קורנת משמחה, חבל שאני לא יכולה להיות ככה. אני שמחה בגלל שאני עם דני אחרי הרבה זמן שלא הייתי, אבל מה שקרה עם הארי לא יעזוב אותי כל כך מהר. "אני שמחה, כולם חזרו לעצמם סוף סוף. היחידה שהשתנתה היא יובל, אני לא מבינה מה עבר עליה כשהיא החליטה לעזוב את הארי, אם רק היא ידעה מה קורה לו עכשיו" אמרתי. "זה לא צריך לעניין אותה, היא עזבה אותו... הפסד שלה" היא קרצה לי. "נחזור פנימה?" שאלתי. "אהא" ענתה. "בנות! רוצות משחק מהיר?" דני שאל אותנו. "התכוונת משחק מקדים נכון?" דאגי קרץ. "אני בפנים" אמרתי. "אז את באה?" דני שאל. "לגמרי" אמרתי לו ורצתי למעלה לחדר בזמן שדאגי ומאי כבר היו בחדר שלהם במהירות הבזק. הבגדים של דאגי היו זרוקים על הרצפה במסדרון, הבחור יודע להתפשט מהר כמו צ'יטה הרצה לטרף, שזה בעצם דומה. אני ודני נכנסו לחדר תוך כדי שהתנשקנו נשיקות קטנות ומפתות. לאט לאט הוא הוריד את החולצה שלו ונחשף בפניי גן עדן. "מישהו התאמן..." אמרתי לו למראה הקוביות. "באוסטרליה היה לנו הרבה עודף זמן, וחדר כושר בחינם" הוא חייך חיוך שובב. "בוא הנה, צ'ומפי רוצה ממתק?" חייכתי אליו ונשכתי את שפתיי. "צ'ומפי חושק בממתק" הוא חייך והתקרב אליי. "צ'ומפי יקבל" אמרתי ופיניתי את המיטה מכל הכריות שהיו שם. כל כך חיכיתי לזה וזה היה מושלם. -------------------- יש המשך~~

m i c k e y 15

New member
../images/Emo111.gifהמשך הפרק../images/Emo124.gif

[hey hey i wanna be a rockstar!! שיר ממכררררר] ----------------------- *בבוקר- לאחר שבועיים* "מיק?" "אבל כבר אמרתי לכם שאני עדיין בתו—" התעוררתי מיד וחסמתי את פי. ידעתי שזה יצא שוב, אני חולמת חלום מוזר כבר כמה פעמים. "הכל בסדר?" מאי הסתכלה עליי במבט מוזר. "אמ... כן, למה שלא יהיה..." גיחכתי. "באמת למה שלא יהיה, טוב שלא כל השכונה שמעה" היא אמרה. "מאי! שש" צחקתי. "מה, את לא צריכה להתבייש" היא קרצה. "אז מה את עושה פה? בחדר שלי? באמצע הבוקר?" אמרתי לה. "יותר נכון ב-9 בבוקר?! אני רוצה לישון" התבכיינתי קצת וקברתי את פניי בכרית. "אויש סתמי, קבעתי לנו תור במרפאה. אנחנו צריכות לבדוק מה יש לך" מאי אמרה. ידעתי שהיא צדקה ואני חייבת לברר אבל פחדתי מן התוצאות, הכל נראה לי כל כך לא מציאותי עכשיו, כאילו אני בחלום ואני יכולה להתעורר כל רגע... הלוואי וזה באמת היה כך. במקום חלום אני חיה בסיוט והכוונה בכך זה מה שקורה לאחי. "טוב, רק תני לי להתארגן" אמרתי לה וחיפשתי בגדים בארון ומה שהוא אמר לי זה שאני חייבת לקנות בגדים חדשים! "מיק!!" היא קראה לי מחוץ לדלת בלחץ. "בסדר בסדר, אני חייבת בגדים חדשים" אמרתי לה כשאנחנו יורדות במדרגות. "נלך לקניות פעם אחרת" היא אמרה ויצאנו. יצאנו במכונית שלי שחנתה שם מאז שעזבתי, התגעגעתי אליה. "אחלה מכונית מיק, הסתדרת בחיים" היא צחקה. "מה אני אגיד לך..." גיחכתי. היא כיוונה אותי למרפאה שלא ממש ידעתי איפה היא. "הגענו, תעצרי" היא אמרה. "מה תעצרי? מצחיקה, אנחנו באמצע הכביש... תני לחנות" אמרתי לה וניסיתי למצוא חניה. "לא נכון, תתכופפי!" צעקתי לה והתכופפנו. "למה אנחנו מתכופפות?" היא שאלה בחלש. "זה, זה מייקל... הוא איתי באוניברסיטה" אמרתי לה. זה אכן היה מייקל שם בדרך למרפאה, לא הבנתי למה. "מה? אז למה את—" היא אמרה. "כי לא בא לי שהוא יראה אותי, הוא מוזר בזמן האחרון ואין לי כוח אליו" אמרתי לה ויצאנו מהמכונית. "השטח פנוי" מאי אמרה ועשתה פרצוף של בלשית. נכנסנו אל תוך המרפאה הישר לקבלה. "שלום, קבעתי פה תור ל-9 וחצי" מאי חייכה אל הפקידה בנחמדות. "כן, עוד 10 דקות ואתן בפנים, לכו לפינת ההמתנה בבקשה" הפקידה חייכה ונתנה לנו פתק. "ממתי את כל כך נחמדה?" שאלתי אותה. "חייבים להיות ככה איתם, זה מעצבן" היא צחקה. בזמן שחיכנו התפללתי שמייקל לא יראה אותי. "מיק?! זה לא הוא שם?" מאי הזיזה אותי. "אוי לא...." עשיתי תנועה עם הראש שאין לי כוח. "נו אז הוא יבוא ויגיד לך שלום, מה כבר יקרה" היא אמרה. "נו טוב..." אמרתי בדיוק כשהרופא יצא וקרא לנו להיכנס. "מי צריכה להיבדק?" הוא שאל ועניתי שאני. "רק את נכנסת בבקשה" הוא אמר ונכנסתי. *נקודת מבט של מאי* מיקי נכנסה לחדר והתיישבתי בחזרה. הרגל שלי רעדה כל כך מפחד ממה שיכול להיות לה, שאני מקווה שכלום. ראיתי את הידיד הזה שלה, מייקל. הוא עבר לידי, הוא חשב שאני לא רואה שהוא הסתתר מאחורי הקיר, כנראה כדי לשמוע מה מיקי תאמר לי. אחרי רבע שעה שהיא הייתה בפנים היא יצאה. נעמדתי מיד כדי לשמוע את החדשות. "מאי..." היא יצאה עם עיניים דומעות. "מה קרה?!" שאלתי במהירות. בואי נלך למקום אחר אבל..." אמרתי לה כי ידעתי שמייקל שם. "אני..." היא התחילה לומר. "חכי מיק" אמרתי לה כי לא רציתי שהוא ישמע. "אני בהריון" היא שמה את ראשה על הכתף שלי וחיבקתי אותה. "אוי מיקי" אמרתי בשקט. ראיתי את מייקל אחר כך יוצא עם חיוך מעבר לקיר והישר החוצה. "של חודש..." היא הוסיפה. "מיק, אבל למה את בוכה?" שאלתי אותה, חשבתי שאולי היא תהיה שמחה. "כי אני לא מוכנה בשלב הזה של החיים, ודני... הוא בטח שלא" היא בכתה. "את בטוחה שזה ממנו?" שאלתי בספק. "את גנובה?! ברור, ממי זה יהיה אז?" היא התפרצה. "אוקי, אבל תחשבי... זה הריון שרק התחיל נכון, ומתי היית פעם אחרונה עם דני?" שאלתי אותה. "אתמול" היא אמרה לי ועשתה פרצוף של 'מה אני יעשה'. "זה ברור לך שזה לא יכול להיות הוא... והוא רק חזר לפני שבועיים" אמרתי. "אלוהים ישמור" היא פלטה. "מה אני אגיד לדני?" היא הסתכלה עליי וחיכתה שאגיד לה משהו טוב. "מיקי, אני באמת לא יודעת מה להגיד לך, זה שטח לא מוכר" אמרתי לה. יצאנו החוצה למכונית והיא עדיין בכתה. "מיק, תנגבי את הדמעות ותתאפסי" אמרתי לה. "את חייבת לנסות לזכור עם מי היית, כי זה בטוח שהיית עם מישהו אחר". "לא, זה לא יכול להיות! אני בחיים לא אבגוד בדני" היא החלה לבכות שוב. "אני יודעת, אבל את חייבת לחשוב, אולי היית שיכורה או משהו" צחקתי קצת. "רגע אחד..." היא עלתה על משהו. ---------------
במה מיקי נזכרה? האם זה היה במה שקרה עם מייקל?
האם מיקי תגלה לדני מה קרה או שתסתיר ממנו את האמת?
ומה יקרה עם האחים ג'אד? כל זאת בפרקים הבאים
תגובות יתקבלו בברכה

m o r 1 0 2

New member
אני כ"כ כ"כ ידעתי שהיא ב-ה-ר-י-ו-ן-../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

זה היה די ברור,כי היא התחילה לדבר עם בחילות והקאות... אני מקווה שהארי יבריא
מייקל הזה הכי חרא שיש בכל העולם
הוא ידע שהיא תיהיה בהריון,והוא בכוונה שכב איתה,אוף מתעבת אותו
הפרקים כ"כ מותחים,זה אשכרה כמו בסדרותXD אכן השיר רוקסטאר ממכר,אני מתה עליו
אגב יש לו קליפ מדהים
ומיקסר תהני במסיבה,את בטח לא רואה את ההודעה,אז אני מקווה שנהנית

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif

תאמת זה בדיוק מה שהוא רצה...ילד
חח אני שמחה שזה כמו בסדרות
זה אומר שזה טוב
חחחח נהנתי חבלז!! היה כל כך כיף! וקר
!!

kelly7i

New member
גם אני ידעתי שהיא בהיריון!

ולמה לעזאזל מייקל שמח שהוא שמע על זה?>< בנזונה.

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo2.gif

OMG!!! זה די מפחיד מה שקורה פה...אני כבר רוצה לדעת מה היא הולכת לעשות
אהבתי את הפרק:]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gifלמה מפחיד XD

כולה הריון..... יש דברים נגד זה אבל נראה כבר..........

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifפשוט זה ממש פתאומי כזה

היא עדיין צעירה , יש לה עוד זמן לזה
חח כנראה אני מקבלת את זה קשה מדי

Little Sapir

New member
יאוווו....

איזה סיבוך עכשיו יהיה! שהיא תחשוב שזה של דני ואז בסוף שהם יגלו שזה ממייקל (המרושע
) דני יתעצבן או לא יודעת מה... אני מקווה שהיא תיזכר בלילה ההוא... ואוף כזה עצוב לקרוא על הארי... זה לא מגיע לו
מחכה לעוד

m i c k e y 15

New member
אני רק אומר שהיא תזכר בקרוב מאוד../images/Emo11.gif

והפיק עומד להגמר
בקרוב מאוד חחחח כן זה דיי עצוב על הארי....אפילו אני כמעט בכיתי כשכתבתי...

yaelsee

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

ידעתי שמיקי תהיה בהריון!
. אני לא רוצה שהיא תהיה בהריון ממייקל
.
הלוואי שג'ולי כבר תגיד לה
. מיקי צריכה להגיד לה שהיא בהריון, ואז ג'ולי תגלה לה
הארי
. הוא אפילו לא מנסה להיות אופטימי! שיתחיל בטיפולים
, ותעשי לנו הפי אנד
מיקי+דני
מייקל! ארררררג שימות או משהו
[והפעם אני לא נזהרת במה שאני מבקשת
]
אני
את הפיק שלך [ואותך כמובן
], תכתבי במרץ כולנו רוצות את זה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif

דעתי שמיקי תהיה בהריון!
ניחשת נכון! חחח לא היה קשה לנחש חח הלוואי שג'ולי כבר תגיד לה
בקרוב בקרוב
הארי . הוא אפילו לא מנסה להיות אופטימי! שיתחיל בטיפולים
הוא כבר התחיל
בפרקים האלה הוא מתחיל כבה.. מיקי+דני
אכן זוג מושלמים
מייקל
חחחחחחחח עוד 3 אנשים ימותו את תראי כבר מי....תתחילי ניחושים חח אני כבר התחלתי לכתוב אתמול חהחה יש לי עוד מעט כבר פרק שלם XD

אווווח ג'ולי הזאת ../images/Emo46.gif למה היא לא

אמרה כלום?!?! מעצבנת
ואייי מה יהיה עם הארי? נס? משו?
אוייי זה כולכך הצחיק אותי
"בוא הנה, צ'ומפי רוצה ממתק?" חייכתי אליו ונשכתי את שפתיי. "צ'ומפי חושק בממתק" הוא חייך והתקרב אליי. "צ'ומפי יקבל" אמרתי ופיניתי את המיטה מכל הכריות שהיו שם. צ'ומפי XDDDDDDDDDDDDDD מחכה לפרק הבא

m i c k e y 15

New member
מתאים לחנוכה את אומרת? נס? XDD

"נס גדול היה פה!" XD חחחחח דני ומיקי מחשקים משחקים

mcfly danna

New member
כאפה....על הלחי...חזק.....

אוקי, נרגעתי..... לא אני לא!!!! את הורסת למקפליי את החיים!! אני לא ארשה לך!!! אני אקרא לסקאר שינבח עליך ועל מופסה, יחד עם אלאדין.... חסר לך אם את הורגת את הארי, אני אהרוג את המחשב שלי עם כן... ומיקי בהריון?!?!!?!?! אני מתנדבת לדחוף אותה מהמדרגות כדי שלא תספר לדני!!!!!!!!!!!! את כותבת מדהים, ומקפליי לא יהיו מקפליי בלי הארי ושחברה של דני היא בהריון לא מדני!!!!!!! XDD שורה לא הגיונית, כאילו היא הגיונית אבל בלתי מובנת... XDDD אני סתם מסתבכת...

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif אני חולה על התגובות שלך XD

כל האיומים שלך XD ורק שתדעי שיש רמז בתגובה שלך למה שקורה..... לא אומרת

rachel malasa

New member
אני מנסה למצוא את הרמז...

לאאא. נראה לי מצאתתי. אגב אחלה פרק. מייקל
דני
ג'ולי
מה הבעיות שלה? טיפשה מטופשת!

למעלה