לא רק ידידים
פרק 28

Charley XD

New member
אוקי ... עם את אומרת ...

אני עדין לא בכיתי !! בשום מצב ... (את לא יודעת אבל כמה הייתי קרובה לזה בפרק >< ) מאמינה לך

חצמבוש

New member
נייט!

היא לא יכולה להיות בהריון ממייקל!! זה לא פסדרXD זה פיייייייייר "אל תגידי דה, ואל תגידי נייט!"XDDDD ~סתם הייתי חייבת לשתף על טיפשותיXDDD קיצר אני
בפיק הזה אני רוצה עוד! עכשיו!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif פאקינג שיט! >< זה כ"כ טלנובלה..

אני בשוק שהיא באמת בהריון, עד כה הכל היה רק ספקולציות. מייקל שוד דיי אינסטד אוף הארי
. הקטעים בין דני למיקי מביכים אותי.. ><" חחח נקרעתי מהצ'ומפי
וכן, גמני מכורה לרוקסטאר.

m i c k e y 15

New member
חחחחחח למה מביכים?

זה כ"כ רומנטי ואני כל כך מדמיינת את זה וכולי...גררר אחחח רוקסטאר
!!!

איך ידעתי...../images/Emo163.gif

ואני הזהרתי אותך חוצנפית מזה לא מקשיבים לי?? טוב נו לא נורא זה יותר מגניב עכשיו יותר איך לומר אקשן..חח אוף את מותחת אותי עד הסוף זה לא יפה...יום ראשון נראה מזה רחוק אבל הוא לא...טוב נו זה בטח בגלל שאני חסרת סבלנות...

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהבטחתי תגובה חופרת במיוחד../images/Emo35.gif

הנה קיבלת
דבר ראשון-מה?????????????????......................מה זה הסוף הזה??????? אין=מצב=בעולם=שהיא=לא=תיזכר..
אני מרחמת עליה אם זה יהיה בפלשבקים-כי אונס זה לא נשמע כול כך נעים בפלשבקים..לראות חלק מכאן-ולראות חלק מכאן..פתאום את בשירותים וקופץ לך חלק מכאן. לאלאל...לא נחמד בכללXD
אני מקווה שהיא לא תצטרך לגדל ילד שלא שלה יחד עם דני...זה לא נעים במיוחד.
לציטוטיה:
שנינו ירדנו למטה וכבר ראיתי את הבנים דבוקים במשחקי הפלייסטיישן שלהם. "רק הגעתם לפני כמה זמן וכבר אתם משחקים..." אמרתי להם. "בנים תמיד יהיו בנים" אמרה לי מאי ולקחה אותי לחצר.
חע חע חע אשכרה!!"
]]
לגמרי" אמרתי לו ורצתי למעלה לחדר בזמן שדאגי ומאי כבר היו בחדר שלהם במהירות הבזק. הבגדים של דאגי היו זרוקים על הרצפה במסדרון, הבחור יודע להתפשט מהר כמו צ'יטה הרצה לטרף, שזה בעצם דומה.
חחח....דאגי באמת נראה אחד כזה שיודע להתפשט מהרLOL
"בוא הנה, צ'ומפי רוצה ממתק?" חייכתי אליו ונשכתי את שפתיי. "צ'ומפי חושק בממתק" הוא חייך והתקרב אליי. "צ'ומפי יקבל" אמרתי ופיניתי את המיטה מכל הכריות שהיו שם.
צ'ומפי?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגדול
"לא נכון, תתכופפי!" צעקתי לה והתכופפנו. "למה אנחנו מתכופפות?" היא שאלה בחלש. "זה, זה מייקל... הוא איתי באוניברסיטה" אמרתי לה. זה אכן היה מייקל שם בדרך למרפאה, לא הבנתי למה. "מה? אז למה את—" היא אמרה. "כי לא בא לי שהוא יראה אותי, הוא מוזר בזמן האחרון ואין לי כוח אליו" אמרתי לה ויצאנו מהמכונית. "השטח פנוי" מאי אמרה ועשתה פרצוף של בלשית.
הקטע הזה היה טוב-משום מה..LOL
"אוקי, אבל תחשבי... זה הריון שרק התחיל נכון, ומתי היית פעם אחרונה עם דני?" שאלתי אותה. "אתמול" היא אמרה לי ועשתה פרצוף של 'מה אני יעשה'. "זה ברור לך שזה לא יכול להיות הוא... והוא רק חזר לפני שבועיים" אמרתי. "אלוהים ישמור" היא פלטה.
אעאעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעאעאעא???? למה?איך?מי?כמה?><? XDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב שלא צוטטתי לך את כול הפרק...LOL בקיצור![כן בטח]
אחלה פרק
מיקי מראה אופי של אחת ממש תמימה[כמו טל שלי],
שתיהן חייבות להתחיל לשים לב לדברים שסביבן!
מה דני יגיד???מסכן!! איך הדבר הזה נפל עליו??
אולי היא בהיריון ממנו בגלל שלפני שהיא הגיעה אל הקולג' הם שכבו..
היא יכולה לקבל הקאות וזה גם אחרי חודש!..הלוואי
הארי-מסכן הארי!! למה
למה
למה לעשות אותו חולה
שיבריא
!!!!!!!!!!!!!!!
..0.0
מייקל?-
וזהו! חוץ מזה..אהבתי
מחכה לפרק הבא!

m i c k e y 15

New member
ואוווווווו בוט!

הייתי ככה כשפתחתי את התגובה-
אבל אני אוהבת את החפירות שלך כל כךךךךךךך
כן מיקי ממש תמימה XD כמוני בערך חחח וצ'ומפי....
זה הכינוי של דני XDD סתם המצאתי משהו וזה נשמע כמו שם של כלב XD ובקשר לזה שהיא תגלה שאנסו אותה....זה יהיה פלאשבקים...אבל לא עכשיו, את כבר תראי מתי..וזה יהיה פרק נורא קשה.. מבטיחה
אעא

למעלה