לא רק ידידים
פרק 18 ו-19

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo14.gifפרק 18 ו-19../images/Emo37.gif

הגענו לאעוד 2 פרקים מדהימים של הפיק שלי
[איזה צנועהה XDD] וקדם כל למי שרצה את הקישורים לפרקים מההתחלה..מצאתי את האלה את השאר תוכלו לחפש לבד פשוט תרשמו בחיפוש "לא רק ידידים פרק ' כך וכך..' וזהו. פרק 1-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=106021252 פרק 2 ו-3 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=106111854 פרק 4 ו-5 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=106277350 פרק 6 ו-7 - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=106387256 פרק 8 ו-9 -http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=106671731 תזכורת מהפרק הקודם: 'מיקי ראתה את מאי כולה עצובה והחלה לדבר איתה בזמן שדאגי התעצבן עוד יותר על כך שהיא בבית. מיקי חשבה על הנסיעה שאלה ונהייתה בה מין עצבות כזו לעזוב ככה את החבר שלה והחברה שלה שכרגע במצב קשה. היא ודני היו ביחד קרובים בפעם האחרונה לפני הנסיעה שלה. מיקי ארזה את הדברים לקראת הנסיעה. "כן היא פה" אמר ונתן להארי להיכנס. "דני!" צעקתי על דני שהכניס אותו בזמן שאני במיטה, עירומה!. "אהה הארי, חכה עוד שניה" אמר לו ודחף אותו החוצה. "נו מהר!" אמר הארי בזמן שהדלת נטרקה לו בפרצוף. "טיפש אחד" הסתכלתי על דני בזמן שהתלבשתי. יצאתי מהדלת וקראתי להארי. "מה רצית?" שאלתי. "הגיע הזמן ללכת" אמר ופניו היו עצובות. "אה,נכון" " הפרקים הקודמים:
פרק 16 ו-17 פרק 18 מהרגע שבו הייתי הכי שמחה לאחר שהייתי עם דני הפכתי להיות עצובה. עצובה לדעת שאני עוזבת אותו. אירגנתי את הדברים שלי וירדתי למטה. שם היו כולם חוץ ממאי וספיר שלמדה איתי באותו בית ספר ולכן היא נשארה במעונות שם. הארי,דאגי,טום,ויובל, דני היה עדיין למעלה מתלבש . "היי.." עמדתי מולם. "זהו? את הולכת?" ניגשה אליי יובל וחיבקה אותי. "אל תשכחי להתקשר" אמרה. "ברור שלא אשכח, איך חשבת אפילו" חייכתי קצת. "סוף סוף את עפה מפה" חייך הארי כשניגשתי לחבק אותו. "כן כן אני בטוחה שאתה שמח" חייכתי. "אני אתגעגע.." הוא לחש לי. "טומיי!" קראתי לו ונפרדתי גם ממנו. "דאגי.."חיבקתי אותו חזק. "אל תעשה שטויות ,טוב? " "אל תדאגי לי, נסיעה טובה" הוא אמר. יצאתי החוצה,הבנים עזרו לי עם התיקים. חיכיתי לדני שירד למטה. ההסעה עוד מעט באה והוא עדיין לא ירד.חשבתי לעצמי אולי הוא לא רוצה להיפרד..שזה כואב לו. אבל הנה הוא, נראה טוב כמו תמיד. "היי מותק.." הוא נישק אותי. הוצאתי אנחה קטנה כשחיבקתי אותו. "אל תלכי,בבקשה" הוא לחש לי באוזן. "אני חייבת, חלמתי על זה דני.." לחשתי לו בחזרה. "אני יודע.." הוא הרחיק אותי קצת, אחז בידיי. "אני אתגעגע,מאוד" "אל תדאג, אני במרחק שעתיים מפה, אתה תמיד יכול לבוא לבקר" אמרתי לו בחיוך,אבל בכיתי מבפנים. "שעתיים וחצי..אבל לא משנה,וכן אני אבוא לבקר..תסמכי על זה" אמר והתקרב אליי. התנשקנו עד שההסעה באה. "אוקיי, אני צריכה לזוז" אמרתי לו ולקחתי את התיקים, שמתי באוטו. "אני אוהב אותך" הוא אמר ונתן לי ורד, ורד שמצורף אליו פתק שאומר 'אני אוהב אותך, תמיד' והשם שלו. "תשמרי על זה, כן?" "ברור..תמיד". איזה דרמטיות הייתה שם. זה לא היה אמור להיות כ"כ קשה, אבל זה היה. חיבקתי אותו שוב ונכנסתי לאוטו. הסתכלתי עליו מהחלון בעוד שהאוטו נוסע. הוא הסתכל בחזרה ונופף לשלום. --------- או גאד זה צא קצר

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifפרק 19

יופי כל ההדגשות לא הצליחו... הפרקים הקודמים בדף מס' 2
ראיתי שהנסיעה לוקחת יותר מדי זמן ושאלתי את אחד האנשים שם מתי מגיעים. לא הבנתי למה זה לוקח כל כך הרבה זמן,והאם זה המרחק שאני אצטרך לנסוע כדי לראות את דני. "סליחה..היי,אפשר לדעת בדיוק לאיפה אנחנו נוסעים? כבר עברנו את האוניברסיטה..". "אממ כן עברנו, אבל אנחנו נוסעים ישר למכללה לאדרכילות,החליטו להעביר את הקורסים לשם, זה יותר קל." אמרה אחת הנשים. יותר קל אה..ויותר רחוק, התעצבנתי. "וכמה זמן נסיעה זה משם לעיר?" שאלתי אותה שוב. "בערך 3 וחצי שעות, אני יודעת, רחוק" היא אמרה לי שוב. "הו, תודה" חייכתי אליה והמשכתי להביט בחלון, מעניין מה דני יגיד על זה. דני התקשר אליי באמצע שעוד נסענו,נבהלתי מהצילצול..וככה גם כולם,הם ישנו,פאדיחה. "הלוו?" לחשתי. "מיקי? מה נשמע?" הוא שאל. "הכל בסדר..למה התקשרת?" לחשתי שוב. "לראות אם הגעת בשלום, למה אנחנו לוחשים?" הוא צחק קצת. "כי הער.." התחלתי לומר ולא רציתי שהוא ידע עדיין שזה כ"כ רחוק. "כי אני צרודה קצת" כן זאת סיבה. "אה הבנתי..אז הגעת כבר נכון?" הוא שאל. "כן לגמרי..אני כבר בחדר שלי מסדרת את הדברים, ומאחרת לשיעור הראשון דני!, הפרעת לי.." עשיתי לו ככה דווקא. "אוקיי אוקיי, אני שמח לדעת שהגעת" הוא אמר ועמד לנתק. "תמסור ד"ש לכולם!" אמרתי במהירות. "אחלה ואת לספיר, ביי" אמר וניתק, רק שלא יכולתי לדבר עם ספיר..אנחנו לא באותו בית ספר אחרי הכל. אני עדיין לא מאמינה שזה כ"כ רחוק, מתי יהיה לי סיכוי להיפגש עם דני, רק להתכונן לפגישה יקח לי שעות,ואז עוד כמה שעות עד שהוא יגיע לפה או שאני אבוא. זה לא כמו שחשבתי.. זה הולך להיות קשה. *לאחר 20 דקות* "פוו..תגידי לי שהגענו,פליסס?" אמרתי לג'ולי,שהייתה איתי בהסעה. "כן כן הגענו,את בטח שמחה, אה?" היא גיחכה קצת. "מאודדד" נאנחתי, הרגשתי תחושת הקלה,סוף סוף אני פה. עליתי למעונות איפה שאני אגור במשך שנה. הגיע מישהו לבוש בחליפה ואמר "כל התלמידים שעכשיו הגיעו נא לגשת אליי" ניגשתי יחד עם ג'ולי,מתחילת הנסיעה התחברתי אליה ודיברנו. "אני אגיד את רשימת החדרים ועם מי אתם תשהו" הוא הוסיף האיש בחליפה. חיכיתי בהתרגשות לראות עם מי אני אבלה שנה שלמה באותו חדר. "ג'ונת'ן רייס וג'ון קינג- חדר 20 מיה לוורן וריילי בראון-חדר 24 קירסטין לורנס ודילן ווינס-חדר 25 מיקי ג'אד וג'ולי דייויס-22" רגע..הוא אמר הרגע..שאני..עם ג'ולי?? זאת שרציתי להיות איתה? ואו יצא לי טוב,לפחות אני עם מישהי שאני כבר מכירה. ואז שמעתי שם מוכר כאשר הוא המשיך להגיד את החדרים. "מייקל ת'יקסן וג'ורדן ברדלי-חדר 21" מייקל..הסתכלתי לראות מי זה,הוא ממש מוכר, אה! פגשתי אותו כשניגשתי להירשם לקורסים, כשבאתי עם דני,והוא קצת קינא. אני מתגעגעת אליו. בכל מיקרה, ניגשתי להגיד שלום..מעניין אם הוא זוכר אותי. אבל ג'ולי באה קודם. "היי מיקי! אנחנו ביחד בחדר, ראית מה זה.." היא אמרה לי וחייכה. "כן..זה יצא טוב, לא? אני מרוצה" עשיתי פרצוף. "גם אני" היא חייכה. "תסלחי לי שניה,אני כבר חוזרת." הלכתי לכיוונו, הוא דיבר עם כמה חברים שם ואני נדחפתי. "מייקל? היי..אני--" לא הספקתי לומר מילה וכבר הוא אמר "יוו מיקי!" ואו איך הוא זכר. "מה קורה? כולם תכירו זאת מיקי,פגשתי אותה בהרשמות,היא אחלה." הוא אמר בחיוך. "פגשת..נתקלת בי!" אמרתי בצחוק. "סלחי לי אבל אני חושבת שזאת היית את..ממש עקבת אחריי באותו יום.." הוא חייך חיוך עקום. "כן אתה צודק..אז מה? איך זכרת את אותי,אני מופתעת" אמרתי לו. "איך אפשר לשכוח אישה כ"כ יפה" הוא אמר והסתכל לי בעיניים. לא הבנתי אם זה היה מסר כלשהו או משהו אחר. באמצע היה צילצול טלפון,זה היה דני. "הו את פופולרית" חייך. "זה רק חבר שלי" צחקתי והדגשתי את המילה חבר. "הלו?" "הי מיק מיק..אני יודע שאני מפריע לך בטח אבל הייתי חייב לשמוע את קולך, את בחדר שלך?" אמר דני. "כן, אוח אני רק עכשיו עזבתי..זה לא שאני כבר לא בבית כמה חודשים,אני גם מתגעגעת..תאמין לי" . אוף אוף..אני כל כך רוצה אותו לידי. "אז את תשמחי לדעת שאני.." הוא התחיל. "שאתה....." ---------- יתכן ושבוע הבא אני לא אשים פרק.. כי עדיין לא סיימתי את הפיק.. הפיק הגיע עד עכשיו לפרק 21 וזה לא גמור.. רק מודיעה מראש..

purple floyd

New member
OMGGGG

אני לא אוהבת את מייקל, יש לי הרגשה רעה איתו D: מה הוא? מה הוא? עבר ללמוד אדריכלות באוניברסיטה הוקדמת? OMGG אני אוהבת את הפיק הזה P:

שאני? שאתה? שאני? שאתהה?

מיקיייי למה לעצור ככה - עכשיו אני לא ארדםםם חחחח מהמםםםםם ^^

yaelsee

New member
השארת אותי במתח P:

בסוף הוא יגיד לה שהוא בדרך או משהו כזה XDD הפיק שלך מדהים!!! D=

OneStepCloser

New member
אני לא לאהוב מייקל../images/Emo69.gif

אני לאהוב דני
ברצינות בזמן האחרון אינ אוהבת אותו יותר משאהבתי XDD למה להשאיר במתח?
XDD
.

m i c k e y 15

New member
האם אני מעבירה אותך לצד של דני??

XDDDDD אבל אבל למה לא לאהוב מייקל, הוא ממש חמוד
חעחע

Shir Girl XD

New member
OMG מיק אני לא מאמינה שאת עושה את זה

דווקא במתח הזה!!! לא......!! מיק זה ממש לא הוגן איך את רוצה שאני ארדם ככה מיק זה לא הולך.. מה הוא רוצה להגיד לך... מה קרה שםלא הייתה קליטה.. מה הוא היה באוניברסיטה? מה קורה פה? ומה לעזאזל מייקל רוצה ממך....? יואו אני במצב ריגשי קשה (יואו יצאתי דרמטית חחחח XD)

m i c k e y 15

New member
היא לא ידעה את זה../images/Emo7.gif

הייתי צריכה משהו מרגשש ומעצבן XDD כנראה שהצלחתי חחחח

Lex 1

New member
או גאד נצטרך לחכות כמעט שבועיים?? אכזריות.

מיק אהבתי
את מייקל לא.
.

יעליקק

New member
ואוו !

פרקים ממש יפים ומותחים ! תסי להאריך אותם , לפרט יותר, טוב ? :) משהו בקשר לאיך שגמרת את פרק 19 , לא גומרים סיפורים באמצע משפט כמו שאת גמרת, או שתגמרי שהיא שאלה אותו איפה הוא או שהוא יסיים את המשפט ... חוץ מזה תרדי שורה כל פעם שמישהו אחר מדבר, זה ממש מעצבן אותי, סורי DDD: בכל מקרה אם לא באלך אז חא צריך אבל אי ממש מעדיפה זה יותר מסודר ככה :\ חוץ מזה, את כותבת מדהים :) יעל 3333>

m i c k e y 15

New member
אוח אני מצטערת על כל הדברים האלה

ניסיתי כמה ביותר לתק ולא היה לי זמן נו מה אני יעשה XD ורציתי לסיים את זה מותח כי באמת לא אכפת לי מכל החוקים האלה של הפיקים אבל אני גם ממש רוצה שתמשיכי לקרוא.. פפפ

למעלה