לא רק ידידים
פרק 18 ו-19

butbut

New member
תישמעי!!את לא יכולה לעשות לנו את זה!!

חחחחחח...XDD את היום-או מחר-או בכול יום אחר..הולכת לשבת עם שירים רגועים-של סלין דיון[XDD]...מול המחשב->>מול הוורד. ופשוט לממש את כול הפנטזיות-הרעיונות-ההתחלות-החלומות- שעולות לך לראש->>>אל הדף. אל תתעצלי-י>>ש לך קוראים שצריכים את הסיפוק השבועי שלהם.

m i c k e y 15

New member
XDDDDDDD

אבל אבל אני לא במחשב שלי=>לא בבית שלי=>לא בוורד החמוד שלי=>שבו יש את הפיק=>שהוא באמצע הפרק ולא סיימתי!! זה מעצבן.. היום אני אבקש מאמא לשלוח לי אותו לפה ואני אנסה לסיים חעחע סליון דיון עלק XD אמ אמ שירים רגועים של וויטני יוסטון XD anddddd I I I will always LOVE U whooo I will alwaysss LOVE U
ZV NFUUI KSBHף-ג

m i c k e y 15

New member
מה אלוויז??

זה שיר של ווטיני יוסטון.. i will always love u XDD לא קוראים לזה רק always XDD וזה שיר מדהים...חח

m o r 1 0 2

New member
XDDD חשבתי שזה של בון ג'ובי../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

כי בשיר שלהם יש שורה כזאת..XD

OneStepCloser

New member
XDDDDDDDD

התחלתי לשיר את זה במנגינה של השיר מריקוד מושחת XDDDDDD and i had the time of my lifeeeeeeee XDDDDDD

just orr

New member
ממש יפה D:

"התנשקנו עד שההסעה באה." איזה חוצפנית ההסעה הזאת.
וואי אני מזה אוהבת לצוטט קטעים XDDDDDDD רק אני חושבת שמייקל דווקא בסדר? לפחות בינתיים... אם הוא יתחיל עם מיקי, הוא יהיה ביץ'. אנוד'ר ביץ'. אוף מה אולי שבוע הבא לא תפרסמי?
*מאחלת לך כתיבה מהירה ומדהימה, כמו שהיה עד עכשיו
* למה אני תמיד חופרת בתגובות? ><"

m i c k e y 15

New member
חיחי תודה../images/Emo9.gif

מייקל הוא בסדר גמור.. אני לא מבינה למה כולן שונאות אותו..
תצטטי כמה שבא לך
אני אוהבת שמצטטים חהחה

Little Sapir

New member
הווו אני מאוהבת בפיק שלך ../images/Emo99.gif

איזה מתח!!! תשתדלי לסיים עד הפעם הבאה? נכון?

Yu vi

New member
~זה כלכך יפה~ ../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

חחחחחח ראיתי בבוקר שהעלית תפיק אז התארגנתי מהר לביצפר כדי שיהיה לי זמן לקרוא אותו XD אבל בסוף לא נשאר לי זמן להגיב
אבל עכשיו יש זמן ^^' אני לא לאהוב מייקל.
אני לרצות עוד פרקים. D: ותמשיכי לכתוב! רק ששבוע הבא לא תהיה לנו הפסקה באמצע חס וחלילוס.

למעלה