לא רק ידידים
פרק 29

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo199.gifפרק 29../images/Emo6.gif../images/Emo196.gif

סיימתי לכתוב את הפרק בעודי שומעת את Toss The Feathers המעולה של ה-the corrs [
] שנותן הרגשה כיפית לפרק של היום כי זה עם כינורות כיפים כאלה ופשוט כיף! טוב נמשיך
תזכורת מהפרק הקודם
'הארי ומיקי דיברו על מה שקרה לו בשיחה פרטית שמזמן הם לא עשו. מיקי אמרה למאי שהיא מרגישה לא טוב ויש לה בחילות, מאי חשבה שיהיה טוב ללכת לבדוק את העניין ולאחר שבועיים הן הלכו ביחד למרפאה לבדוק את המתרחש. כאשר מיקי ומאי הגיעו למרפאה הן ראו את מייקל החבר לספסל של מיקי אשר התחמקה ממנו באותו רגע. מייקל ראה אותה ואת מאי וחיכה מחוץ לחדר הרופא כאשר מיקי הייתה בפנים, מאי קלטה אותו. מיקי יצאה מחדר הרופא עם בשורות די רעות, היא הייתה בהריון. את כל זאת שמע מייקל ונהיה מרוצה. מיקי לא ידעה מה לעשות ומאיפה זה בא לה.' ""מיק, תנגבי את הדמעות ותתאפסי" אמרתי לה. "את חייבת לנסות לזכור עם מי היית, כי זה בטוח שהיית עם מישהו אחר". "לא, זה לא יכול להיות! אני בחיים לא אבגוד בדני" היא החלה לבכות שוב. "אני יודעת, אבל את חייבת לחשוב, אולי היית שיכורה או משהו" צחקתי קצת. "רגע אחד..." היא עלתה על משהו. הפרק הקודם:
פרק 28
פרק 29
*נקודת מבט של מיקי* "בפעם האחרונה שהייתי שיכורה, בערך ממה שאני זוכרת זה היה בטיול שלי, ליומיים עם ג'ולי, מייקל וכל החבר'ה" נזכרתי שהייתי שפוכה מעייפות ושג'ולי אמרה לי שהייתי שיכורה. "אוהו, כנראה היית ממש שיכורה" מאי אמרה לי. "אבל מי אמר שזה קרה שם? זה לא יתכן, רק אני ומייקל היינו שם ואין סיכוי שאני ומייקל היינו ביחד" אמרתי לה. "מי יודע, מיק את צריכה לדבר איתו" מאי אמרה ופתאום מישהי אמרה- "את באמת צריכה" זאת הייתה ג'ולי. "יו מה את עושה פה?" התפלאתי וניגשתי לחבק אותה. "הייתי בסביבה, אני גרה פה קרוב" היא חייכה אליי. "הו איפה הנימוסים שלי—" התחלתי לומר ומאי קטעה. "בטוח שלא בחדר המיטות שלך ושל דני" היא צחקה. צחקתי בחזרה ואמרתי "מאי זאת ג'ולי השותפה של לחדר במעונות, היא אחלה בחורה" הצגתי את מאי לג'ולי. "נעים להכיר" הן לחצו ידיים. "אז מה בקשר למייקל?" ג'ולי שאלה. "כלום, ממש כלום... בואו נלך" אמרתי להן ונסענו במכונית שלי לבית קפה שם ישבנו שעתיים. "סוף סוף הביתה..." מאי אמרה. "ואו אני מלאה בקפאין" צחקתי. "את גם נראית ככה" היא צחקה עליי. "תיזהרי ממני" עשיתי מבט מפחיד ודחפתי אותה. נכנסו בדלת למראה מפתיע, הארי קפץ משום מקום והתפאר בקרחת שעל ראשו. "מה?! מה זה אמור להיות?" שאלתי אותו "מה לא יפה לי?" הוא עשה פוזה של דוגמנית. "אבל... מה... איך? רק התחלת כימותרפיה" אמרתי. "לא רציתי לאבד את השיער בהדרגה אז דני שיחק אותה ספר" הוא צחק והלך אל דני שחיכה לו עם יד מורמת ל-high five. "הבא בתור!" דני צעק. "אל תתגאה יותר מדיי" עברתי לידו וטפחתי על חזהו. "כן, זה לא יצא משהו" מאי עברה לידו גם כן וטפחה לו על הכתף. "אנשים לא יודעים להעריך ספרים אמיתיים" הוא הסתובב אלינו והנהן בראשו. "אז מה יש לארוחת ערב?" שאלתי. "מיק, חשבתי שאנחנו מלאות כבר" היא אמרה לי. "אוי נכון, אני מוותרת" אמרתי. "מה אכלתן? ואיפה?" דני חקר. "אכלנו עם ג'ולי, פגשנו אותה אחרי המרפאה" "אופס" אמרתי אחרי שהבנתי מה פלטתי בטעות. "מה?!" דני נלחץ. "היא התכוונה אחרי המספרה" מאי הסתכלה עליי בסימן של כן. "כן כן! היינו במספרה, בטעות אמרתי מרפסה" צחקתי צחוק מזויף ויצאתי עם מאי מחוץ למטבח. "זה היה קרוב..." אמרתי לה. "איך חשבת על זה? תודה" המשכתי. "זה נשמע קצת כמו מספרה אז אמרתי, אני יודעת, גאונה!" היא התפארה. "אז לישון?" שאלתי. "בהחלט, רוצה לבוא לישון איתי בחדר? זה יהיה כמו מסיבת פיג'מות" היא חייכה. "כן! מגניב, אני אקרא גם לספיר" אמרתי לה וניגשתי למטבח. אחרי שאמרתי לספיר מה אנחנו עושות, כולנו צפינו קצת טלוויזיה כמו פעם, עם הבנים אוכלים פיצה ושותים בירה ואנחנו הבנות לידן מגלגלות עיניים על כל הערה טיפשית שלהם. "הארי כמה אתה אוכל!" מאי צחקה. "תשמעי, אני יכול לאכול כמה שבא לי... לא שזה יעשה לי משהו" הוא צחק. "כנראה שאנחנו עדיין בשלב של לצחוק על זה, אה?" אמרתי בחזרה וקמתי מהספה, לחשתי לדני לילה טוב ועליתי למעלה. "אמרתי משהו רע?" שמעתי אותו אומר. אחרי שכולנו התמקמנו אחת עם השני, ריכלנו על כל מיני דברים, בעיקר בנים ועל מה שעשינו, אנחנו שובבות מאוד. "בנות!! להפסיק" טום פתאום נכנס בדלת. "מה מפריע לך בדיוק?" מאי שאלה אותו. "אני יודעת שאתה מפחד ללא ספיר..." אמרתי לו. "מה?! מי סיפר לך את זה? בכל מקרה תפסיקו להרעיש, אני אוהב שקט" הוא אמר ועשה פרצוף חנוני. "כן טום אנחנו יודעות, אבל למה להפריע באמצע מלחמת הכריות! ספיר הפסידה" אמרתי לו בקול של ילדה קטנה. "מלחמת כריות בתחת שלי" הוא אמר והסתובב. "as u wish" מאי אמרה והיא וספיר זרקו 3 כריות על התחת שלו. "אתן הולכות לחטוף" טום הפך לעגבניה כמו שהוא תמיד נהיה במצבי לחץ, הוא פשוט פחדן. "זה... לא... פייר ככה!" הוא ניסה לומר כאשר ספיר יושבת מעליו, אני מחזיקה עליו כרית ומאי מסובבת לו את הפיטמה. "די! די! אני נכנע" הוא אמר. "דני!! דני!!" הוא צעק לו כאשר הוא ראה שהוא עבר במסדרון. "ע... זרה" הוא אמר. דני פשוט נשען על הדלת וצחק את הצחוק המרושע שלו. "אני לא מתעסק איתן" הוא אמר והמשיך לצחוק. "גם אתה תחטוף!!" טום צעק. "אני בספק" דני צחק ויצא מן החדר. ירדו מעליו והתחלנו לצחוק. "פעם הבאה שתאמר לנו להפסיק משהו, אתה תקבל סיבוב במקום אחר" אמרתי לו וכולנו צחקנו. "אני לא חוזר לפה בחיים" הוא אמר ויצא מן הדלת. "ספיר גם את עוד תקבלי!" הוא צעק. "מה אמרת?!" היא צעקה בקול קשוח. "כלום, כלום" הוא השתפן. אחרי לילה של ללא שינה אני והבנות נרדמו ישר. -------------------------- יש המשך~

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifהמשך הפרק../images/Emo11.gif

*נקודת מבט של דני* "אני עוד אחזיר להן" שמעתי את טום אומר בעודו הולך במסדרון עם משהו כבד. "טום...?" הוצאתי ראשי מהחדר. "מה דני מה?!" הוא נשמע עצבני. "מה אתה עושה?" שאלתי. "מזיז את המגבר שלך, מה זה נראה לך שאני עושה" הוא אמר לי. "תעזוב אותו!" יצאתי מהחדר והתקדמתי אליו. "אל תיגע בי! עוד כואבת לי הפיטמה" הוא עשה פרצוף. "אז אל תיגע במגבר שלי, אני לא מבין מה אתה עושה!" אמרתי. "יאללה טום, מוכן?" שמעתי את דאגי אומר לו ומתקרב. "אתם מוכנים?" עמדתי מול דאגי עם ידיים משולבות. "טום רוצה להחזיר לבנות עם תוכנית מפגרת ביותר ואני סתם עוזר לו" הוא אמר לי. "היא לא מפגרת, תשמע... אני הולך לשים את 2 המגברים האלה בחדר שלהם, לחבר את הגיטרה שלי, להפעיל גם את המערכת על פול פול פול ווליום ופשוט להתענג" הוא התפאר. "אתה ממש לא" אמרתי לו. "זה יעשה אותן חרשות! אני לא רוצה חברה חירשת" אמרתי. "שתוק! אם היית רק יודע מה הן עשו לי" הוא אמר לי. "ראיתי" חייכתי. "זבל" הוא אמר ונכנס לחדר. "חבר את זה לשם" הוא אמר בלחש לדאגי. "למה הן מחובקות, מעניין..." דאגי הסתכל על הבנות. "היי! מיקי בלי חזיה" דאגי אמר וניסה להתקרב. "לא-כל-כך-מהר" נכנסתי ותפסתי לו את הראש. "רק לי מותר" חייכתי והתקרבתי למיקי, אני אוהב לראות אותה ישנה. "זבל" דאגי אמר לי. "מה יש לכם מהמילה הזאת??" אמרתי. "סתם זה מתאים לך" טום הסתובב אליי. "אוקי, עכשיו רק לנגן" טום אמר וחיבר את הגיטרה שלו, דאגי הדליק את המערכת. "אתם בטוחים בזה?" שאלתי. "בהחלט" טום אמר ללא היסוס. "תשים את הדיסק של... המטאל האלה, בוליט פור ולנטיין שיש למאי" טום אמר לדאגי. "רואים שאתה מבין בלהקות" אמרתי לו. דאגי שם את הדיסק במערכת, וחיכה לטום שיגיד לו מתי להפעיל. "1,2,3,4!" הם הפעילו ביחד את המערכת ואת הגיטרה של טום. הבנות קמו בצרחות לרעש האיום הזה. מהר קמתי מהמיטה אל פתח הדלת, מוכן למנוסה. צרחות נשמעו, ופתאום הארי בא. "מה הולך פה?" הוא צעק לי משהו. "מה?!" לא הבנתי אותו. "מה-הולך-פה?!" הוא צעק פעם שניה. "טום והשטויות שלו!" אמרתי לו. מיקי קמה מהמיטה ודחפה את טום. "הלכו לי האוזניים!!!" מאי צעקה. "דאגי?! אתה חלק מזה??" היא הסתכלה על דאגי. "אמ, אמ... לא" הוא ניסה להתחמק. "דאגי, אתה... אתה... ארג!" היא צרחה ויצאה מהחדר. "הו דני! למה לא עצרת אותו!" מיקי באה אליי. "אני כן! אני ניסיתי! אין לך מושג כמה" אמרתי לו. "לפחות מישהו פה שפוי" מיקי אמרה לכיוון טום. "תודו שזה היה גאוני" טום אמר. "לא גאוני כמו שאני לא מדברת איתך עכשיו" ספיר אמרה לו ויצאה מן החדר. "נו, זה היה שווה את זה?" הארי שאל. "כל רגע" טום חייך. "הן עוד יחזרו" הוא הוסיף. אח"כ הלכתי לבדוק את מיקי ואיך היא מרגישה אחרי הזוועה הזאת של טום. לפחות שהוא היה מנגן טוב. "מיק! מה נשמע?" היא הייתה בחצר, ניגשתי אליה וישבתי לידה. "כלום לא נשמע, בקושי נשמע" היא אמרה לי. "אני מצטער על זה, ניסיתי להגיד לו, לעצור אותו" אמרתי לה. "כנראה שלא מספיק, אבל אני מבינה, טום משוגע!" היא אמרה לי ונפלה על חיקי. "התגעגעתי להיות ככה איתך" היא אמרה. "אני יודע, גם אני... כל כך" חיבקתי אותה חזק. "דני... אם משהו לא צפוי יקרה לך בחיים... משהו שתצטרך לתת לו הרבה תשומת לב והרבה מזמנך ו.. הרבה כסף גם" היא צחקה. "איך היית מגיב?" היא הוסיפה. "תלוי למה את מתכוונת? קרה משהו?" שאלתי. "לא, פשוט שאלתי, לפי מה שאמרתי לך מה היית עושה?" היא התעקשה. "אני מניח ש... הייתי מנסה כמה שיותר להקדיש לזה זמן ולתמרן בין הדברים שאני עושה, אני לא מבטיח שום דבר" אמרתי לה. "זה די דומה להיות הורים" צחקתי. "הייתי שמח להיות אבא, אני חושב שאני אהיה אבא נהדר" התפארתי. "אני בטוחה" היא חייכה אליי ונישקה אותי. היא קמה ממני וניגשה לסלון. מעניין על מה היא דיברה, היא כל כך מסתורית בזמן האחרון שאני מרגיש שהיא מתרחקת, מה קורה באוניברסיטה שם. אני חייב להיכנס אליה, למחשבות שלה... לדבר איתה באמת, רק מתי זה יקרה. --------------------------- סוף! XD תגובות יתקבלו בברכהההההה
אני מקווה שאהבתן XD

m o r 1 0 2

New member
אני הראשונה,טוב מקווהXDD../images/Emo168.gif

אהבתי מאוד
הרעיון של טום היה פשוט ענק
דאגי הרג אותייXDD הילד של מייקל
אני מציעה לעשות הפלה ומיד
אהבתי את שתי השורות האחרונות

m i c k e y 15

New member
XDD טום הזה

הוא פשוט נראה כמו אחד כזה XD שעושה צרות וממציא רעיונות להתנקם XD ההריון עדיין מתקדם
יאיי תודה

butbut

New member
שנייה?שלישית?../images/Emo26.gifחפירה../images/Emo70.gif

נתחיל בקטעים שאהבתי חלק |:
"אכלנו עם ג'ולי, פגשנו אותה אחרי המרפאה" "אופס" אמרתי אחרי שהבנתי מה פלטתי בטעות. "מה?!" דני נלחץ. "היא התכוונה אחרי המספרה" מאי הסתכלה עליי בסימן של כן. "כן כן! היינו במספרה, בטעות אמרתי מרפסה" צחקתי צחוק מזויף ויצאתי עם מאי מחוץ למטבח.
XDDD איזה תיזמון מושלם!
"זה... לא... פייר ככה!" הוא ניסה לומר כאשר ספיר יושבת מעליו, אני מחזיקה עליו כרית ומאי מסובבת לו את הפיטמה.
LOL זה נשמע ממש כואב..>< מסכן טומי
"די! די! אני נכנע" הוא אמר. "דני!! דני!!" הוא צעק לו כאשר הוא ראה שהוא עבר במסדרון. "ע... זרה" הוא אמר. דני פשוט נשען על הדלת וצחק את הצחוק המרושע שלו. "אני לא מתעסק איתן" הוא אמר והמשיך לצחוק.
חחחחחחח כול הכבוד שדני!! אל תתעסק עם בנות
"פעם הבאה שתאמר לנו להפסיק משהו, אתה תקבל סיבוב במקום אחר" אמרתי לו וכולנו צחקנו. "אני לא חוזר לפה בחיים" הוא אמר ויצא מן הדלת.
חחחח..איזה נקבתי
XDDDDDDDDD
חלק || :
"אני עוד אחזיר להן" שמעתי את טום אומר בעודו הולך במסדרון עם משהו כבד. "טום...?" הוצאתי ראשי מהחדר. "מה דני מה?!" הוא נשמע עצבני.
XDDDDDDDD הוא נשמע כמו מטורף! LOL
בוליט פור ולנטיין
שליטה
"היי! מיקי בלי חזיה" דאגי אמר וניסה להתקרב. "לא-כל-כך-מהר" נכנסתי ותפסתי לו את הראש. "רק לי מותר" חייכתי והתקרבתי למיקי, אני אוהב לראות אותה ישנה.
דאגי החרמן..חח כול כך מתאים לו להיות חרמן..וגם דני..XD
"1,2,3,4!" הם הפעילו ביחד את המערכת ואת הגיטרה של טום. הבנות קמו בצרחות לרעש האיום הזה. מהר קמתי מהמיטה אל פתח הדלת, מוכן למנוסה.
ועושה את הדבר הנכון!
בכללי
אהבתי
פרק קליל כזה..לא גרם לי למשהו מיוחד[חוץ מלחפור
סורי שלא הגבתי פעם שעברה[או שכן הגבתי?><]
למה מיקי לא מספרת לו
שתיהיה ישירה איתו
בוט. [מקווה שהיה לך כוח לקרוא את כול החפירה-כמובן שיכולתי להגיב ב-3 מילים...אבל לא היה לי כוחXDD]

m i c k e y 15

New member
בוט! כבר אמרתי לך מה אני חושבת כל התגובות שלך

אני חולה עליהם
על כל החפירות.. הגבת פעם שעבר הזה בסדר
והגבתי בחזרה
נכון שטוםם יצא ממש נקבה בפרק הזה
אני אוהבת לעשות לו את זה XDD חייב להיות מישהו נקבה בפיק
מיקי פוחדת לספר לו, הרי היא בכלל לא בטוחה שזה שלא, היא תמימה נורא וזה לא קרה לה בחיים אז זה הגיוני שהיא תפחד. שמחה שאהבת את הקטעים הללו
בוט בוטטטטטטט

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo6.gifזה היה פרק טוב!+חפירה

ואו זה היה כזה צחיק איך שהן התעללו בטום, והרעיון של הבנים חחח היה ממש מצחיק(אני לא הייתי נעלבת
גם אם בימים הקרובים הייתי קצת חרשת חח). וקטע שמיקי מנסה להגיד לדני משהו, זה ממש קשה פתאום לגלות ואז לספר ..
(שיהיה לה בהצלחה:]). כמו תמיד: אני
דאגי חח מחכה לפרק הבא

m i c k e y 15

New member
../images/Emo9.gif

חח אבל תחשבי כזה שחבר שלך עושה לך כזה דבר, זה ממש מפחיד בהתחלה וקצת כועסים XD חוצפנים כאילו.... כן זה קשה מאוד, במיוחד כשלא בטוחים בכלל...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהוו הסוף כזה אממ.. קיטצ'י!../images/Emo99.gif

חחח דיי זה כזה רומנטי וחמוד, "...אני חייב להיכנס אליה, למחשבות שלה..."/"דני... אם משהו לא צפוי יקרה לך בחיים... משהו שתצטרך לתת לו הרבה תשומת לב והרבה מזמנך ו.. הרבה כסף גם" אהבתי. זה כזה חמוד.
טוב אני פה עם האנגאובר מטורףף
[<< כן זה מה ששתיתי!
], אבל הפרק היה חייב קריאה! מיק חייבת לספר לו.. זה ממש באסה שהתינוק לא שלו
וכ"כ נקרעתי ממה שטום עשה XDD וממה שעשו לו.. [למרות שזה לא יפה.
] פחחחח ".. תפסיקו להרעיש אני אוהב שקט" XDD הוא יצא כזה גיי, סטופ מייקינג הימ לייק ד'יס!
XDD הו ועם הארי ששילבת את הקרחת ודני הספר
ודאג החרמן
"מיקי בלי חזייה!" XDD, הטיפשות
.
אוקיי חפרתי מספיק להיום, אני הולכת לקחת אדוויל
.

m i c k e y 15

New member
הווו../images/Emo24.gif

וואי תודה
אבל טום הוא גיי! XDDD הוא דורש! חחחחח וחוץ מזה שזה מצחיק חח תרגישי טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח טוב אני מסכימה,../images/Emo69.gif תנקס../images/Emo23.gif

yaelsee

New member
אוף, נמאס שכל אחד שומר את המחשבות שלו לעצמו!

אז ככה:
ג'ולי, צריכה לספר למיקי, שתספר לדני, וגם תדבר עם מייקל. מסובך, הא?
דני באמת יהיה אבא נהדר
וכל הקטע שטום העיר אותן, מזכיר לי את מה שהם עשו לדני בסרטון שהארי העיר את כולם
בולט פור מיי ולנטיין, אחת ה-להקות
וופידו D: הארי מתחיל להיות אופטימי
אני כל אוהבת את דני ומיקי ביחד, הם כל כך חמודים
מחכה כבר ליום רביעי! הוא נראה רחוק
אני יודעת ששכחתי משהו
, ואני לא זוכרת מה. אני
את הפיק שלך

m i c k e y 15

New member
חהחה

חח זה יהיה עוד יותר מסובך, אין לך מושג כמה
כן
עם הילדים שלנו [XDDDDDD
"א-ש-ל-י-ותתתתת"
]
חח כן נכון...רק שזה היה לדני
מסכן.
בוליט? בע חח צרחות XDD
כן הארי....למרות שלא ממש הוא השלים עם עצמו
נכון! גמאני אוהבת אותם ביחד חחחחחח
עוד כמה ימים לא נורא
אחרי המפגש XD
טנקס!

OneStepCloser

New member
למה ג'ולי לא מספרת?../images/Emo7.gif

תביאי ת'מספר פלאפון שלה [אבל רק במסרים
] ואני אספר לה בעצמי! "הייתי שמח להיות אבא, אני חושב שאני אהיה אבא נהדר"
. מחכה לפרק הבא

Charley XD

New member
אוי מיקי..

למה הוא בלי שיער !! כולם מסתפרים ? גם את אהה? >< מייקל מעצבן אותי
בלי להרוג אותו >< ג'ולי תספרי לה כככבר !! דני מסכן.. לא יודע כלום .. :| מיקי פרק יפפפה

m i c k e y 15

New member
XD

גם במציאות הוא בלי שיער
טוב בעצם הוא קצת חחח עד שג'ולי תספר לה...פפפפ XD דני גם תמים.... טנקס האן

Charley XD

New member
זה שהוא במציאות ככה זה לא אומר

שאני אוהבת את זה ! פה אני יכולה לכעוס עליך XD זה סוג של ספויילר ?
וכן דני תמים מאוד ... ושכחתי להגיד (מווווווועאה טום נוקם) XDD איזה לוש >< אבל מסכן ככה בפיטמה ?

למעלה