m i c k e y 15
New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo199.gifפרק 29../images/Emo6.gif../images/Emo196.gif
סיימתי לכתוב את הפרק בעודי שומעת את Toss The Feathers המעולה של ה-the corrs [
] שנותן הרגשה כיפית לפרק של היום כי זה עם כינורות כיפים כאלה ופשוט כיף! טוב נמשיך
תזכורת מהפרק הקודם
'הארי ומיקי דיברו על מה שקרה לו בשיחה פרטית שמזמן הם לא עשו. מיקי אמרה למאי שהיא מרגישה לא טוב ויש לה בחילות, מאי חשבה שיהיה טוב ללכת לבדוק את העניין ולאחר שבועיים הן הלכו ביחד למרפאה לבדוק את המתרחש. כאשר מיקי ומאי הגיעו למרפאה הן ראו את מייקל החבר לספסל של מיקי אשר התחמקה ממנו באותו רגע. מייקל ראה אותה ואת מאי וחיכה מחוץ לחדר הרופא כאשר מיקי הייתה בפנים, מאי קלטה אותו. מיקי יצאה מחדר הרופא עם בשורות די רעות, היא הייתה בהריון. את כל זאת שמע מייקל ונהיה מרוצה. מיקי לא ידעה מה לעשות ומאיפה זה בא לה.' ""מיק, תנגבי את הדמעות ותתאפסי" אמרתי לה. "את חייבת לנסות לזכור עם מי היית, כי זה בטוח שהיית עם מישהו אחר". "לא, זה לא יכול להיות! אני בחיים לא אבגוד בדני" היא החלה לבכות שוב. "אני יודעת, אבל את חייבת לחשוב, אולי היית שיכורה או משהו" צחקתי קצת. "רגע אחד..." היא עלתה על משהו. הפרק הקודם:
פרק 28
פרק 29
*נקודת מבט של מיקי* "בפעם האחרונה שהייתי שיכורה, בערך ממה שאני זוכרת זה היה בטיול שלי, ליומיים עם ג'ולי, מייקל וכל החבר'ה" נזכרתי שהייתי שפוכה מעייפות ושג'ולי אמרה לי שהייתי שיכורה. "אוהו, כנראה היית ממש שיכורה" מאי אמרה לי. "אבל מי אמר שזה קרה שם? זה לא יתכן, רק אני ומייקל היינו שם ואין סיכוי שאני ומייקל היינו ביחד" אמרתי לה. "מי יודע, מיק את צריכה לדבר איתו" מאי אמרה ופתאום מישהי אמרה- "את באמת צריכה" זאת הייתה ג'ולי. "יו מה את עושה פה?" התפלאתי וניגשתי לחבק אותה. "הייתי בסביבה, אני גרה פה קרוב" היא חייכה אליי. "הו איפה הנימוסים שלי—" התחלתי לומר ומאי קטעה. "בטוח שלא בחדר המיטות שלך ושל דני" היא צחקה. צחקתי בחזרה ואמרתי "מאי זאת ג'ולי השותפה של לחדר במעונות, היא אחלה בחורה" הצגתי את מאי לג'ולי. "נעים להכיר" הן לחצו ידיים. "אז מה בקשר למייקל?" ג'ולי שאלה. "כלום, ממש כלום... בואו נלך" אמרתי להן ונסענו במכונית שלי לבית קפה שם ישבנו שעתיים. "סוף סוף הביתה..." מאי אמרה. "ואו אני מלאה בקפאין" צחקתי. "את גם נראית ככה" היא צחקה עליי. "תיזהרי ממני" עשיתי מבט מפחיד ודחפתי אותה. נכנסו בדלת למראה מפתיע, הארי קפץ משום מקום והתפאר בקרחת שעל ראשו. "מה?! מה זה אמור להיות?" שאלתי אותו "מה לא יפה לי?" הוא עשה פוזה של דוגמנית. "אבל... מה... איך? רק התחלת כימותרפיה" אמרתי. "לא רציתי לאבד את השיער בהדרגה אז דני שיחק אותה ספר" הוא צחק והלך אל דני שחיכה לו עם יד מורמת ל-high five. "הבא בתור!" דני צעק. "אל תתגאה יותר מדיי" עברתי לידו וטפחתי על חזהו. "כן, זה לא יצא משהו" מאי עברה לידו גם כן וטפחה לו על הכתף. "אנשים לא יודעים להעריך ספרים אמיתיים" הוא הסתובב אלינו והנהן בראשו. "אז מה יש לארוחת ערב?" שאלתי. "מיק, חשבתי שאנחנו מלאות כבר" היא אמרה לי. "אוי נכון, אני מוותרת" אמרתי. "מה אכלתן? ואיפה?" דני חקר. "אכלנו עם ג'ולי, פגשנו אותה אחרי המרפאה" "אופס" אמרתי אחרי שהבנתי מה פלטתי בטעות. "מה?!" דני נלחץ. "היא התכוונה אחרי המספרה" מאי הסתכלה עליי בסימן של כן. "כן כן! היינו במספרה, בטעות אמרתי מרפסה" צחקתי צחוק מזויף ויצאתי עם מאי מחוץ למטבח. "זה היה קרוב..." אמרתי לה. "איך חשבת על זה? תודה" המשכתי. "זה נשמע קצת כמו מספרה אז אמרתי, אני יודעת, גאונה!" היא התפארה. "אז לישון?" שאלתי. "בהחלט, רוצה לבוא לישון איתי בחדר? זה יהיה כמו מסיבת פיג'מות" היא חייכה. "כן! מגניב, אני אקרא גם לספיר" אמרתי לה וניגשתי למטבח. אחרי שאמרתי לספיר מה אנחנו עושות, כולנו צפינו קצת טלוויזיה כמו פעם, עם הבנים אוכלים פיצה ושותים בירה ואנחנו הבנות לידן מגלגלות עיניים על כל הערה טיפשית שלהם. "הארי כמה אתה אוכל!" מאי צחקה. "תשמעי, אני יכול לאכול כמה שבא לי... לא שזה יעשה לי משהו" הוא צחק. "כנראה שאנחנו עדיין בשלב של לצחוק על זה, אה?" אמרתי בחזרה וקמתי מהספה, לחשתי לדני לילה טוב ועליתי למעלה. "אמרתי משהו רע?" שמעתי אותו אומר. אחרי שכולנו התמקמנו אחת עם השני, ריכלנו על כל מיני דברים, בעיקר בנים ועל מה שעשינו, אנחנו שובבות מאוד. "בנות!! להפסיק" טום פתאום נכנס בדלת. "מה מפריע לך בדיוק?" מאי שאלה אותו. "אני יודעת שאתה מפחד ללא ספיר..." אמרתי לו. "מה?! מי סיפר לך את זה? בכל מקרה תפסיקו להרעיש, אני אוהב שקט" הוא אמר ועשה פרצוף חנוני. "כן טום אנחנו יודעות, אבל למה להפריע באמצע מלחמת הכריות! ספיר הפסידה" אמרתי לו בקול של ילדה קטנה. "מלחמת כריות בתחת שלי" הוא אמר והסתובב. "as u wish" מאי אמרה והיא וספיר זרקו 3 כריות על התחת שלו. "אתן הולכות לחטוף" טום הפך לעגבניה כמו שהוא תמיד נהיה במצבי לחץ, הוא פשוט פחדן. "זה... לא... פייר ככה!" הוא ניסה לומר כאשר ספיר יושבת מעליו, אני מחזיקה עליו כרית ומאי מסובבת לו את הפיטמה. "די! די! אני נכנע" הוא אמר. "דני!! דני!!" הוא צעק לו כאשר הוא ראה שהוא עבר במסדרון. "ע... זרה" הוא אמר. דני פשוט נשען על הדלת וצחק את הצחוק המרושע שלו. "אני לא מתעסק איתן" הוא אמר והמשיך לצחוק. "גם אתה תחטוף!!" טום צעק. "אני בספק" דני צחק ויצא מן החדר. ירדו מעליו והתחלנו לצחוק. "פעם הבאה שתאמר לנו להפסיק משהו, אתה תקבל סיבוב במקום אחר" אמרתי לו וכולנו צחקנו. "אני לא חוזר לפה בחיים" הוא אמר ויצא מן הדלת. "ספיר גם את עוד תקבלי!" הוא צעק. "מה אמרת?!" היא צעקה בקול קשוח. "כלום, כלום" הוא השתפן. אחרי לילה של ללא שינה אני והבנות נרדמו ישר. -------------------------- יש המשך~
סיימתי לכתוב את הפרק בעודי שומעת את Toss The Feathers המעולה של ה-the corrs [