לא רק ידידים
פרק 29

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif מיקמיק../images/Emo70.gif

וואו איזה פרק ... ספיר, מאי ומיקי המעצבנות
מה הן כועסות על טום!? הן משכו לו בפיטמה !!! עדיין כואב לי לומר פיטמה P: כ לעפ שאני אומרת את זה אני מחזיקה את הציצי שלי XDDD ממ פרק יפה :) אממ אני ממש מדמיינת את טום מנגן בגיטרה
אני ארצח את ג'ולי- שתספר למיקי כבר שמייקל עשה את זה !!! או שמיקי תספר לדני שהיא בהריון !!! גררר כולם מעצבנים אותי
XDD טוב זהו .. ויש פעמים שאת שואלת שאלות רטריות אבל עדיין צריך לעשות סימן שאלה (
) סבב? כמו המשפט האחרון אז הוא היה צריך להסתיים בסימן שאלה לא נקודה P:
יעל :)

m i c k e y 15

New member
חחחחחח חרם על העצבים../images/Emo6.gif

יא מצחיקה! לא ידעתי שכל כך יתעצבנו מהג'ולי הזאתי
היא אחת הפוסטמות XDD מיקי לא תספר לדני..אין סיכוי היא מפחדת 1. הוא יכול לעזוב אותה 2. הוא יכול להשאר אבל הם יתרחקו בגלל שהילד לא שלו ואולי הוא לא ממש יתייחס אליו כמו שאבא ביולגי מתייחס לבן שלו... אני די מדברת שטויות אבל שיהיה XDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אז יש לי רעיון../images/Emo70.gif

מיקי תספר לדני ואז הוא יעזוב אותה ואז ג'ולי הפוסטמה [XD] תספר למיקי שמייקל עשה אותה XDDDDD חחחחח עשה אותה- הצחקתי את עצמי XD ואז מיקי תהיה עצובה נורא וכולם ינטשו אותה וישנאו אותה חוץ ממייקל והיא תקח בחשאות אקדח ותרצח את מייקל בלילה בלילה אחרי שהיא תשכר אותה כמו שהוא עשה לה ואז היא תהיה שוב עצובה כי לא נותר לה אפחד בעום כי הארי דאגי וטום הלכו עם דני ואז דני יחזור אליה והיא תספר לו את כל האמת והוא יילך לקבר של מייקל וידרוך עליו ויקלל אותו ומיקי תעשה הפלה ותתחתן עם דני והם יחיו באושר ועושר ונגמר הפיק XDDDD

m i c k e y 15

New member
חחחחחחחחח

יש לי תוכניות אחרות
שכמוןב אחד מהרצונות שלך מתממש...בטח את יכולה לנחש איזה XDD

Decay Dance

New member
אווייי וואייי זמיררר../images/Emo12.gif

"אבל מי אמר שזה קרה שם? זה לא יתכן, רק אני ומייקל היינו שם ואין סיכוי שאני ומייקל היינו ביחד" אמרתי לה. "מי יודע, מיק את צריכה לדבר איתו" מאי אמרה ופתאום מישהי אמרה- "את באמת צריכה" זאת הייתה ג'ולי.
תספרי לה כבר ימפגרתתת
למה את מחכה לעזאזאל?!?! הלוואי שאלוהים ישלח אליה מכת ברק ישר לתחת שתעורר כבר!!! מה היא מחכה שמיקי תהיה בחודש שביעי ותגיד לה "תשמעי לא סיפרתי לך את זה אבל התינוק הוא ממיקל... ובלה בלה בלה" לעזאזאל תדברי כבר!!!![שולחת אליה רוח שתחנוק אותה]
נכנסו בדלת למראה מפתיע, הארי קפץ משום מקום והתפאר בקרחת שעל ראשו. "מה?! מה זה אמור להיות?" שאלתי אותו "מה לא יפה לי?" הוא עשה פוזה של דוגמנית.
אני מתה איזה חמוד....איך יובל יכלה לעזוב כזה קוצי?
אני הייתי קופצת עליו ומדביקה לו נשיקה עסיסית
שהייתה מעירה אפילו את המתים.
"בהחלט, רוצה לבוא לישון איתי בחדר? זה יהיה כמו מסיבת פיג'מות" היא חייכה. "כן! מגניב, אני אקרא גם לספיר" אמרתי לה וניגשתי למטבח.
איך היא יכולה להיות כזאת מאושרת אחרי שהיא גילתה שהיא בהריון?
אני הייתי מתאבדת במיוחד אם הייתי יודעת שזה לא מדני.
"זה... לא... פייר ככה!" הוא ניסה לומר כאשר ספיר יושבת מעליו, אני מחזיקה עליו כרית ומאי מסובבת לו את הפיטמה. "די! די! אני נכנע" הוא אמר. "דני!! דני!!" הוא צעק לו כאשר הוא ראה שהוא עבר במסדרון. "ע... זרה" הוא אמר. דני פשוט נשען על הדלת וצחק את הצחוק המרושע שלו. "אני לא מתעסק איתן" הוא אמר והמשיך לצחוק.
תמיד ידעתי שטום נקבה...עכשיו הוא מוכיח את זה
וזה בטוח כואב כמסובבים לך את הפיטמה חחחח. ודני צריך גם לחטוף למות שהייתי עושה אותו הדבר וצוחקת חחח
"ספיר גם את עוד תקבלי!" הוא צעק. "מה אמרת?!" היא צעקה בקול קשוח. "כלום, כלום" הוא השתפן.
ערסית קטנה הספיר הזאת... חסר לה רק שרשראות ואיזה כלב תוקפני
לידה והיא מוכנה לדרך בתור ערסית מצוייה.
"אל תיגע בי! עוד כואבת לי הפיטמה" הוא עשה פרצוף.
חחח אני מדמיינת אותו עושה את זה...
"אני מניח ש... הייתי מנסה כמה שיותר להקדיש לזה זמן ולתמרן בין הדברים שאני עושה, אני לא מבטיח שום דבר" אמרתי לה. "זה די דומה להיות הורים" צחקתי. "הייתי שמח להיות אבא, אני חושב שאני אהיה אבא נהדר" התפארתי.
בהחלט בהחלט...שיכור רוב הזמן ולא בהכרה אבל אבא נהדר
מעניין על מה היא דיברה, היא כל כך מסתורית בזמן האחרון שאני מרגיש שהיא מתרחקת, מה קורה באוניברסיטה שם. אני חייב להיכנס אליה, למחשבות שלה... לדבר איתה באמת, רק מתי זה יקרה.
כמה שיותר מהר דני, כמה שיותר מהר. לפני שתתעורר בוקר אחד עם ילד שהוא לא שלך!
לא שמעתם על קונדומיםםםם???
אהבתי את הפרק...מיקי חייבת לספר לו וגולי בכלל חייבת לספר למיקי. ואני שונאת את מייקל...הלוואי שתדרוס אותו משאית אחרי שחייזרים יחטפו אותו ינתחו לו את המוח וישימו לו במקום מוח של אוגר.

m i c k e y 15

New member
ואווווווווו../images/Emo2.gif I LIKE חפירות חחח

הלוואי שאלוהים ישלח אליה מכת ברק ישר לתחת שתעורר כבר!!!
חחחחחחח אולי אני אסדר איזה משהו
איך היא יכולה להיות כזאת מאושרת אחרי שהיא גילתה שהיא בהריון?
היא עצובה כמובן ורואים את זה בהמשך אבל גם צריך דברים קצת להסיח את הדעת אחרי שהם דיברו על זה והיא בכתה והכל
הפוגה.. בהחלט בהחלט...שיכור רוב הזמן ולא בהכרה אבל אבא נהדר
הרגת אותי XDDDD אצלנו בבית לא היה אלכוהול! XDDD
התיאוריה איך מייקל ימות
חייזרים XDD תודה על החפירה המצויינת
I LIKE
ואני בכלל שמחה שאת אוהבת

Decay Dance

New member
חחחח חפירות זה מויי כיף../images/Emo68.gif

אני אשמח והודה לך אם תסדרי משהו עם אלוהים בקשר אליה...למה הוא שם אותי בממתינה וזה לא מוצא חן בעיניי.
ברור שצריכה להיות הפוגה אבל לא מתגברים על עצב ועל דבר כזה כל כך מהר...אני לפחות יודעת שכל כך מהר לא הייתי יכולה להסיח את הדעת.
חחחח את חולמת שאצלכם בבית לא יהיה אלכוהול...יהיה 7\24 + במחסן עוד כמה חביות וארגזים + מכונת בירה + היצרן של הבירה יגור לידכם ככה שזה יהיה במרחק סנטימטרים מדני... עכשיו תגידי שלא יהיה אצלכם אלכוהול בבית
כן מה מגיע לו...חייזרים זה כלום ממה שאני חולמת שיקרה לו. בבקשה
ואני בהחלט אוהבת

m i c k e y 15

New member
XDDDDDD

הפכת את דני למכור אלכוהול XDD חחח מה עוד את חולמת?? "המנסרים מטקסס" כל מיני סרטי אימה למינהם XDD תסריטים עניינים XDD

Decay Dance

New member
../images/Emo67.gif

אני לא הפכתי אותו הוא תמיד היה כזה. דבר ראשון מאז שאני מכירה אותו האמנתי שמאז שהוא היה קטן הוא קיבל מכות
, במשך השנים הוא עבר אונס ע"י קבוצת גמדים שדמו למנקה שלי אחרי סקס סוער עם שדון שעיר
, הוא גדל וגדל כמובן שהאונס השפיע עליו ולכן כל יום הוא דופק לעצמו את הראש בקיר בתקווה שהקיר יתפורר ויתמוטט ויפול עליו. אני גם מדמיינת שחבורת גמלים מרוקאים עצבניים עלו עליו בזמן שהוא שכב בחוף הים. כמובן שיש גם את החייזרים
ואת המגדת עתידות הקוקסינלית
...חחחח

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את קרועה את
XDDDDD ןוואי איך נקרעתי!! אוקי הוא שיכור תמידי חחחחחחחח

Decay Dance

New member
../images/Emo9.gif

חחחח XDDD תמיד ידעתי שהוא שיכור תמידי. בטח אמא שלו כשהוא היה קטן הייתה נותנת לו בירה במקום חלב

Lior1590

New member
מיקי...

איזה פרק מדהים!
לא הפסקתי לצחוק
שתי השורות האחרונות היו ממש ממש יפות...
הקטע שהבנות מרביצות לטום כל כך הצחיק אותי [
]: "ספיר יושבת מעליו, אני מחזיקה עליו כרית ומאי מסובבת לו את הפיטמה."
נשמע כואב! ""פעם הבאה שתאמר לנו להפסיק משהו, אתה תקבל סיבוב במקום אחר""
נשמע עוד יותר כואב!!! איזה חמוד דני, הוא שומר את מיקי רק לעצמו:""היי! מיקי בלי חזיה" דאגי אמר וניסה להתקרב. "לא-כל-כך-מהר" נכנסתי ותפסתי לו את הראש. "רק לי מותר" חייכתי והתקרבתי למיקי, אני אוהב לראות אותה ישנה. "זבל" דאגי אמר לי."
באמת מה יש להם מהמילה הזאת [המילה הזאת מתאימה רק לתפוז..חחח..] עשיתי חפירה בקטנה..
מחכה להמשך
ליאור

m i c k e y 15

New member
חח../images/Emo3.gif

מה יש להם מהמילה הזאת [המילה הזאת מתאימה רק לתפוז..חחח..]
חחחחחחח לקחתי את זה מתפוז XDD סתם
אני אוהבת חפירות זה בסדר לאללה
העיקר שאהבת!

Little Sapir

New member
אוי לא...

אבל הילד לא של דני!
פרק חמוד ומצחיק
נקרעתי בחלק הזה: "מלחמת כריות בתחת שלי" הוא אמר והסתובב. "as u wish" מאי אמרה והיא וספיר זרקו 3 כריות על התחת שלו XDDDDDD מחכה לעוד...

m i c k e y 15

New member
חח נכון מאוד הוא לא של דני

? חח החלטתי לעשות פרק מצחיק לפני ההפוך שלו....רמזזזז XD

אוווווצ' ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

מסכן טומי
אחחח אבל הוא יצא כולכך גאון אחר - כך! הסוף היה מעולה
הפרק הבא - יום רביעי יאאייי ^^

McFly rullz

New member
אהבתי את הקטע עם ה-להעיר אותן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחח זה היה חמוד:]] שמיקי תגלה כבר על מייק הסורר הזה