אווייי וואייי זמיררר../images/Emo12.gif
"אבל מי אמר שזה קרה שם? זה לא יתכן, רק אני ומייקל היינו שם ואין סיכוי שאני ומייקל היינו ביחד" אמרתי לה. "מי יודע, מיק את צריכה לדבר איתו" מאי אמרה ופתאום מישהי אמרה- "את באמת צריכה" זאת הייתה ג'ולי.
תספרי לה כבר ימפגרתתת
למה את מחכה לעזאזאל?!?! הלוואי שאלוהים ישלח אליה מכת ברק ישר לתחת שתעורר כבר!!! מה היא מחכה שמיקי תהיה בחודש שביעי ותגיד לה "תשמעי לא סיפרתי לך את זה אבל התינוק הוא ממיקל... ובלה בלה בלה" לעזאזאל תדברי כבר!!!![שולחת אליה רוח שתחנוק אותה]
נכנסו בדלת למראה מפתיע, הארי קפץ משום מקום והתפאר בקרחת שעל ראשו. "מה?! מה זה אמור להיות?" שאלתי אותו "מה לא יפה לי?" הוא עשה פוזה של דוגמנית.
אני מתה איזה חמוד....איך יובל יכלה לעזוב כזה קוצי?
אני הייתי קופצת עליו ומדביקה לו נשיקה עסיסית
שהייתה מעירה אפילו את המתים.
"בהחלט, רוצה לבוא לישון איתי בחדר? זה יהיה כמו מסיבת פיג'מות" היא חייכה. "כן! מגניב, אני אקרא גם לספיר" אמרתי לה וניגשתי למטבח.
איך היא יכולה להיות כזאת מאושרת אחרי שהיא גילתה שהיא בהריון?
אני הייתי מתאבדת במיוחד אם הייתי יודעת שזה לא מדני.
"זה... לא... פייר ככה!" הוא ניסה לומר כאשר ספיר יושבת מעליו, אני מחזיקה עליו כרית ומאי מסובבת לו את הפיטמה. "די! די! אני נכנע" הוא אמר. "דני!! דני!!" הוא צעק לו כאשר הוא ראה שהוא עבר במסדרון. "ע... זרה" הוא אמר. דני פשוט נשען על הדלת וצחק את הצחוק המרושע שלו. "אני לא מתעסק איתן" הוא אמר והמשיך לצחוק.
תמיד ידעתי שטום נקבה...עכשיו הוא מוכיח את זה
וזה בטוח כואב כמסובבים לך את הפיטמה חחחח. ודני צריך גם לחטוף למות שהייתי עושה אותו הדבר וצוחקת חחח
"ספיר גם את עוד תקבלי!" הוא צעק. "מה אמרת?!" היא צעקה בקול קשוח. "כלום, כלום" הוא השתפן.
ערסית קטנה הספיר הזאת... חסר לה רק שרשראות ואיזה כלב תוקפני
לידה והיא מוכנה לדרך בתור ערסית מצוייה.
"אל תיגע בי! עוד כואבת לי הפיטמה" הוא עשה פרצוף.
חחח אני מדמיינת אותו עושה את זה...
"אני מניח ש... הייתי מנסה כמה שיותר להקדיש לזה זמן ולתמרן בין הדברים שאני עושה, אני לא מבטיח שום דבר" אמרתי לה. "זה די דומה להיות הורים" צחקתי. "הייתי שמח להיות אבא, אני חושב שאני אהיה אבא נהדר" התפארתי.
בהחלט בהחלט...שיכור רוב הזמן ולא בהכרה אבל אבא נהדר
מעניין על מה היא דיברה, היא כל כך מסתורית בזמן האחרון שאני מרגיש שהיא מתרחקת, מה קורה באוניברסיטה שם. אני חייב להיכנס אליה, למחשבות שלה... לדבר איתה באמת, רק מתי זה יקרה.
כמה שיותר מהר דני, כמה שיותר מהר. לפני שתתעורר בוקר אחד עם ילד שהוא לא שלך!
לא שמעתם על קונדומיםםםם???
אהבתי את הפרק...מיקי חייבת לספר לו וגולי בכלל חייבת לספר למיקי. ואני שונאת את מייקל...הלוואי שתדרוס אותו משאית אחרי שחייזרים יחטפו אותו ינתחו לו את המוח וישימו לו במקום מוח של אוגר.