לא רק ידידים
פרק 30

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif

אני לא יודעת עדיין אם תהיה עונה שניה...אני בספק חח 32 זה הרבה פרקים XD לקודם שלי היו...37 משהו כזה..קצת יותר פשוט הגיע זמן לסוף חח תודה!!

screamin pittas

New member
OMG!../images/Emo12.gif

ג'ולי עדיין לא אמרה לה?! איזו#%$@#!%^# איזה חמוד דני הוא מגן על מיקי
מה זה נגמר עוד 2 פרקים? זה מרגיש ממש קצר

m i c k e y 15

New member
כנראה ש...לא XD

חכי תראי בפרק הבא
כן עוד 2 פרקים וזהו!
XD כי יש לי כבר סוף והכל.... כן אה קצר....ובכן זה מי שתרצה אח"כ אני יכולה להביא לה את כל המסמך XD

OMG! מי זה? למה><

יאו! אני מקווה שהם יהיו בסדר!! את לא תהרגי שם אפחד נכון?! נכון?? >< אוח אלוהים לחץץ

m i c k e y 15

New member
חה!

אתן כבר יודעת מי יהרג
XDD וכן זה מתח חבלז, אבל אין הרבה עד יום ראשון

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo12.gif מה אקדח עכשיו? מה!?

חחחח אהבתי את הקטע עם טום בשירותים
מיקי כבר בחודש רביעי? לאן נעלמו כל החודשים האלה? לא קרה בהם כלום? למה מייקל לא מת בנתיים?
אני בשוק שהיא עדיין לא קלטה כל הזמן שהתינוק הוא של מייקל! שתעשה 1+1.. אפילו אני כבר הייתי מבינה.. וכ"כ הרבה זמן וג'ולי לא אמרה כלום? איך היא צצה פתאום? היא לא לומדת עם מיקי והם באותו חדר? :-\
הבנים לא יודעים על ההריון? הם לא מבינים את פשר התאבון וגם.. לא זכור שמיקי ספרה לדני.. ווירד.
"ומה יקרה להארי הרעב שעדיין לא הגיעו אליו ההמבורגרים???"
XDDD עוד 2 פרקים?!
~פליזשתהיהעונהשנייהואפחדלאימות~ חפרתי.

m i c k e y 15

New member
חחחח הסברים פה!

מיקי כבר בחודש רביעי? לאן נעלמו כל החודשים האלה? לא קרה בהם כלום? למה מייקל לא מת בנתיים?
כל החודשים האלה מיקי למדה באינטסיביות ומדימ פעם הגיעה הביתה- אני לא יכולה ממש כל פעם לכתוב מה קורה בכל שבוע ושבוע אחרת זה יקח מלא מלא פרקים XD אז החודשים עברו אני בשוק שהיא עדיין לא קלטה כל הזמן שהתינוק הוא של מייקל! שתעשה 1+1.. אפילו אני כבר הייתי מבינה.. וכ"כ הרבה זמן וג'ולי לא אמרה כלום? איך היא צצה פתאום? היא לא לומדת עם מיקי והם באותו חדר? :-\
כל פעם מייקל עושה לג'ולי דברים אחרים כמו שאמרתי לפני כמה פרקים הוא כל הזמן מזהיר אותה לגבי שהיא תספר- וכמו כל בנאדם נורמלי היא מפחדת כי תאמת הוא מסוכן XDDD וכן היא איתה באותו חדר והם יצאו לחופשה אז היא פגשה אותה בלונדון. הבנים לא יודעים על ההריון? הם לא מבינים את פשר התאבון וגם.. לא זכור שמיקי ספרה לדני.. ווירד.
מיקי לא סיפרה לדני על ההריון עדיין היא מנסה להסתיר את זה ממנו כי היא לא רוצה לפגוע בו אבל יש לה רעיון לספר לו שזה ממנו ואולי הוא יאמין
אף אחד לא יודעת חוץ ממיקי, מאי ומייקל -אפילו לא ג'ולי עדיין. בכל מקרה כן יש עוד 2 פרקים בהם הכל יוסבר ויהיו דיונים רבים XD ואני לא יודעת אם תהיה עונה שניה....אין לי מושג עדיין

butbut

New member
../images/Emo26.gifחפירה../images/Emo70.gif

נתחיל הציטוטים שאהבתי:
אני מרגישה שהוא מרגיש אליה משהו אחר, בערך כמו שדני הרגיש אליה כשהם היו ידידים "מיק" קראתי לה וחייכתי אליה.
...מה קורה כאן????????? מזתומרת מרגיש אליה כמו פעם?
"אז איך הארי? דיברתי איתו אתמול והוא לא נשמע כל כך טוב" היא שאלה אותי. "הוא נלחם, את יודעת איך הוא... פייטר" אמרתי לה. "כן, אני כל כך דואגת" היא אמרה. "את לא מבינה, כל לילה אני מתפללת לשלומו עם ג'ולי ונפגשת עם הכומר באוניברסיטה... אני כל כך רוצה שהכל יסתדר, כל החיים שלי... הכל נעשה פתאום כל כך רע" היא המשיכה. "אני יודעת מיקי, אל תדאגי יהיה טוב" אמרתי לה כמו תמיד.
יואוווו זה עצוב לחשוב שזה הארי >< כאילו..זה אשכרה הארי הארי..וזנ נשמע אמיתי רצחים ><
"מה אתם עושים?" מיקי שאלה בלחש. "אתן תראו, זה כל כך אופייני לנו" דני אמר. "לא ממש כי אנחנו לא בסיבוב הופעות" הארי קימט את עיניו. לפתע את פתחו את דלת השירותים שהתגלה שם טום עושה את צרכיו. כולם התחילו לצחוק ומיקי אף היא השתתפה בבדיחה ולקחה לטום את נייר הטואלט. "מיקי! רעה" אמרתי לה כשאני צוחקת. "יו! זה לעולם לא נמאס" דאגי נקרע מצחוק.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD....טום והשירותים זה רומן מן הסרטיםLOL
"היי! נייר! אלא אם כן אתם רוצים שכל הבית יסריח! אכלתי שעועית!" טום צעק מעבר לדלת.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *מתה* LOL
"תראו, יש פה צלי מאתמול, את העוגה שמאי הכינה לדאגי והוא לא אכל הכל" טום פירט את המאכלים. "לא אכלת?!" התעצבנתי על דאגי. "אני... אמ... אכלתי" הוא אמר. "קצת" הוסיף ועשה פרצוף עקום.
חחחחחחחח....גדול
"בא לי מלפפון חמוץ עם... שוקולד!" מיקי פלטה.
XDDDDDDDDDDDD....חחחחחח יאמי
"ג'ולי?! את נראית שונה! ואו" אמרתי כשלא זיהיתי אותה. "מה עשית בשיער?" הסתכלתי על שיערה הבלונדיני שעטור בפסים ורודים. "החלטתי ללכת על מראה אבריל לווין שכזה" היא אמרה והכניסה את עצמה לבית.
אהבתי
"טוב אז אני אלך עם טום ודני ומאי גם רצתה" ג'ולי נכנסה כמיקי דיברה אל הבנים.
שמענו את האיש צועק 'לא לזוז!' ואז ראינו אותו מולנו. ארררררררררר...מייקל
><
בכללי
אהבתי
בהחלט-צריך-לעשות-משהו-עם-ההיריון הזה!!!!!!!!!!!!!...שתספר לו שזה לא הילד פאק**ג שלו
bless harry
סצנות השכיבה נעלמו להן מן העין..אה
XD
בוט. [חפרתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי] LOL

m i c k e y 15

New member
אעאעאעא חפירות!../images/Emo99.gif

XDDD אמ דני לפני שמיקי והוא נעשו חברים הוא אהב אותה אלב הוא לא סיפר לה אלא הם רק המשיכו להיות ידידים. אז מייקל מרגיש אותה הדבר אל מיקי. וואי תכלס שאני כותבת את החלקים על הארי אני כל שניה אבל כל שניה דופקת 3 פעמים על העץ ואומרת "טפו טפו טפו" XDD חחחח הקטעים עם טום XD דווקא על טום אני יפיל את כל הדברים האלה XD זה כל כך מתאים לו
סצינות השכיבה XD קורות- אבל אני לא מפרטת ואומרת חחח כל הפעמים שמיקי ביקרה ומאי כל הזמן איתם זה קורה XD כאילו.... אין ספק
והיריון 4 חודשים לא ממש בולט אבל יש בליטות XD סתם למי שתהתה חחחח

Decay Dance

New member
דאגי הוא הומו קטן../images/Emo122.gif לה לה לה לה

חחח סתם לא הייתה לי כותרת... ונעבור לחפירה
היא החליטה להשאיר את התינוק ולהגיד לדני שזה ממנו, למרות שהיא עדיין לא דיברה איתו על כך.
זאת הטעות הכי גדולה שהיא הייתה יכולה לעשות כל חייה.
מייקל הנבלהההה
"אז איך הארי? דיברתי איתו אתמול והוא לא נשמע כל כך טוב" היא שאלה אותי. "הוא נלחם, את יודעת איך הוא... פייטר" אמרתי לה. "כן, אני כל כך דואגת" היא אמרה. "את לא מבינה, כל לילה אני מתפללת לשלומו עם ג'ולי ונפגשת עם הכומר באוניברסיטה... אני כל כך רוצה שהכל יסתדר, כל החיים שלי... הכל נעשה פתאום כל כך רע" היא המשיכה.
אווווו הארולו'שששש קושקושון פשושון קטוןןן
אל תהרגי לי אותו
לפתע את פתחו את דלת השירותים שהתגלה שם טום עושה את צרכיו. כולם התחילו לצחוק ומיקי אף היא השתתפה בבדיחה ולקחה לטום את נייר הטואלט. "מיקי! רעה" אמרתי לה כשאני צוחקת. "יו! זה לעולם לא נמאס" דאגי נקרע מצחוק
חחחחחחחחחחחח לראות את טום צועק על כולם ובאותו הזמן גם אדום כמו עגבנייה זה מחזה בהחלט מלבב
"היי! נייר! אלא אם כן אתם רוצים שכל הבית יסריח! אכלתי שעועית!" טום צעק מעבר לדלת.
חחחחח אויי ואבויי טום לא אל תעשה לנו את זה.... כולם מסכות אב"ח
(או איך שלא כותבים את זה)
"בא לי מלפפון חמוץ עם... שוקולד!" מיקי פלטה.
אבויי אבויי התראת היריון
לפתע שמענו יריה. כולנו התכופפנו במהירות. דני אחז במיקי בחוזקה ושם אותה מאחוריו. טום ודני היו לפנינו הגנו עלינו בגופן. שמענו את האיש צועק 'לא לזוז!' ואז ראינו אותו מולנו.
אחת עושה לי סרט אקשן אחת עושה לי סרט מערבונים בסגנון המערב הפרוע...גם את וגם בוט נכנסתן לסרטים חחחח... אבל אהבתי איך שדני ישר תפס את מיקי (האמאותךהאמ) פרק גדול...מחכה לראות כבר מי הדפוק שמחזיק רובה...בטח מייקל החרא הקטן

m i c k e y 15

New member
אוהוווו../images/Emo23.gif

חחחח הארי קושקושון פשושון
כולם מסכות אב"ח
חחחחחחח לגמריי אח דני מגן על מיקי
כל כך כיף לדמיין את זה
[כאילו אניXDD] אני ובוט התשגענו! אנחנו דורשות אקשן בפיקים XDDD תודה נשמה

Decay Dance

New member
אוהווו אוהווו אוהוווו../images/Emo1.gif

הארי באמת קושקושון פשושון לכן אסור להרוג אותו כדי שימשיך להיות קושקושו פשושון.
בטח שכיף את חולה לדני על התחת איך לא יהיה לך כיף לדמיין את דני מגן עלייך חחחח
שמתי
שאתן דורשות אקשן בפיק כל אחת והסרטים שלה. בקשה נשמאמי

m i c k e y 15

New member
יאו אני חייבת לומר XD ולהגיב לעצמי

שקראתי שוב את הפרק
של עצמי
ובסוף שדני אוחז במיקי ושם אותה מאחוריו.. ואו זה עושה לי צמרמורת לחשוב על זה כמציאות XDD דני כזה.....גרר
אין אין אנחנו כל כך מתאימים....
טוב די! רציני תנו לי סטירה!! XDDD אני חייבת לחזור למציאותXDDDDDD

Decay Dance

New member
../images/Emo24.gif

נותנת לך סטירה שתחזרי למציאות... דרך אגב תחשבי שאני זה הסמיילי ואני באה לתת לך סטירה משני הצדדים כאילו זה מצילתיים חחחחח

McFly rullz

New member
זה האיש שגנב אקדח?../images/Emo12.gif

XDDDDDDDDDDDD אני אוהבת להרוס אהבתי שהיא אמרה מלפפון עם שוקולד
והארי המסכן
אחלה פרק! לא רוצה שיגמר
אין לי כוח לחפור,שוב,אני אל אחת כזאתXD
אהבתי מאוד

m i c k e y 15

New member
XDD

זה בסדר- למי שלא רוצה לחפור חחחחחחח העיקר שקראת