../images/Emo26.gifחפירה../images/Emo70.gif
נתחיל הציטוטים שאהבתי:
אני מרגישה שהוא מרגיש אליה משהו אחר, בערך כמו שדני הרגיש אליה כשהם היו ידידים "מיק" קראתי לה וחייכתי אליה.
...מה קורה כאן????????? מזתומרת מרגיש אליה כמו פעם?
"אז איך הארי? דיברתי איתו אתמול והוא לא נשמע כל כך טוב" היא שאלה אותי. "הוא נלחם, את יודעת איך הוא... פייטר" אמרתי לה. "כן, אני כל כך דואגת" היא אמרה. "את לא מבינה, כל לילה אני מתפללת לשלומו עם ג'ולי ונפגשת עם הכומר באוניברסיטה... אני כל כך רוצה שהכל יסתדר, כל החיים שלי... הכל נעשה פתאום כל כך רע" היא המשיכה. "אני יודעת מיקי, אל תדאגי יהיה טוב" אמרתי לה כמו תמיד.
יואוווו זה עצוב לחשוב שזה הארי >< כאילו..זה אשכרה הארי הארי..וזנ נשמע אמיתי רצחים ><
"מה אתם עושים?" מיקי שאלה בלחש. "אתן תראו, זה כל כך אופייני לנו" דני אמר. "לא ממש כי אנחנו לא בסיבוב הופעות" הארי קימט את עיניו. לפתע את פתחו את דלת השירותים שהתגלה שם טום עושה את צרכיו. כולם התחילו לצחוק ומיקי אף היא השתתפה בבדיחה ולקחה לטום את נייר הטואלט. "מיקי! רעה" אמרתי לה כשאני צוחקת. "יו! זה לעולם לא נמאס" דאגי נקרע מצחוק.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD....טום והשירותים זה רומן מן הסרטיםLOL
"היי! נייר! אלא אם כן אתם רוצים שכל הבית יסריח! אכלתי שעועית!" טום צעק מעבר לדלת.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *מתה* LOL
"תראו, יש פה צלי מאתמול, את העוגה שמאי הכינה לדאגי והוא לא אכל הכל" טום פירט את המאכלים. "לא אכלת?!" התעצבנתי על דאגי. "אני... אמ... אכלתי" הוא אמר. "קצת" הוסיף ועשה פרצוף עקום.
חחחחחחחח....גדול
"בא לי מלפפון חמוץ עם... שוקולד!" מיקי פלטה.
XDDDDDDDDDDDD....חחחחחח יאמי
"ג'ולי?! את נראית שונה! ואו" אמרתי כשלא זיהיתי אותה. "מה עשית בשיער?" הסתכלתי על שיערה הבלונדיני שעטור בפסים ורודים. "החלטתי ללכת על מראה אבריל לווין שכזה" היא אמרה והכניסה את עצמה לבית.
אהבתי
"טוב אז אני אלך עם טום ודני ומאי גם רצתה" ג'ולי נכנסה כמיקי דיברה אל הבנים.
שמענו את האיש צועק 'לא לזוז!' ואז ראינו אותו מולנו. ארררררררררר...מייקל
><
בכללי
אהבתי
בהחלט-צריך-לעשות-משהו-עם-ההיריון הזה!!!!!!!!!!!!!...שתספר לו שזה לא הילד פאק**ג שלו
bless harry
סצנות השכיבה נעלמו להן מן העין..אה
XD
בוט. [חפרתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי] LOL