לא רק ידידים
פרק 21- חלק I

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo210.gifפרק 21- חלק I ../images/Emo23.gif

כן כן אני אומרת בעצמי, ברוך השם!! ששלחו לי סוף סוף את מה שהמשכתי בכל הזמן הזה של הייתי בבית..
הנה תזכורת מהפרק הקודם, פרק 20: מיקי גילתה שדני הגיעה לאונברסיטה ששם היא היתה אמורה להיות. היא סיפרה לו את האמת לבסוף והוא התאכזב. יום למחרת מיקי קיבלה טלפון מאחיה הארי שאמר לה כי הוא וחברתי מזה הרבה זמן נפרדו. מיקי מיהרה לומר שתבוא אליו הביתה כדי לתמוך בו ולבטל את תוכניותה לצאת לחופשה עם חברים. מיקי גם דיברה עם דני על המקרה וסיפרה לו שהעדיפה לצאת עם חברים מאשר לבוא אליו. דני נשמע כועס אך הבין אותה לבסוף ואיים קליל: "טוב,בסדר..אבל אם הוא עושה לך משהו,אני אני..את תראי!" "חח בסדר מותק, תהנו,תעשו חיים, לא יותר מדיי אבל, כן?! ותשמור על הארי, יאללה ביי" אמרתי לו ועשיתי קול של נשיקה. "will do" הוא אמר בחזרה וניתק." הפרק הקודם: פרק 20
הפרק של היום הוא פרק ארוך במיוחד אז רק פרק אחד, כי אחרי הפרק הזה והפרק הבא אין לי עוד המשך
פרק 21 אז..ארזתי את הדברים שאני צריכה לטיול הקטן הזה בטבע, וירדתי למטה לחכות למייקל, וקלטתי שכולם כבר מוכנים...חוץ ממני, נחמד. "הי מיק, את מוכנה?" שאל אותי מייקל בחיוך. אני אוהבת את החיוך שלו, מעודד כזה. "כן, לגמרי" חייכתי בחזרה. "אז אנחנו קודם יוצאים לטייל ליד הנהר ווירלי" אמרה מישהי, כנראה חברה של מייקל...ראיתי אותם הרבה ביחד. "מייקל, מי...מי זאת? חברה שלך?" שאלתי. "מי, קארה? לא..לא מה פתאום, היא הידידה הכי טובה שלי, מהגן אנחנו ביחד" ענה לי וצחק. "אה, כן אני מכירה את זה יותר מדי טוב. " עניתי בחזרה. "עם דני?" הוא התעניין. "אמ כן אני מניחה, למרות שאנחנו כבר לא ממש רק ידידים" אמרתי לו. "שמתי לב...טוב בואי נוסעים" לקח את ידי והוביל אותו לאוטו 4 על 4 שלו. "פששש איזה אוטו..." התלהבתי. *אצל דני והבנים* "מעניין מה היא עושה איתו עכשיו, לאיפה הם נוסעים...מה הם—" מילמל דני. "דני!! די כבר! היא בסדר, היא לא עושה איתו כלום, היא אוהבת אותך מה אתה לא קולט, אני מכיר את מיקי היא לא תעשה כלום עם מישהו אחר." התעצבן עליו הארי. "בסדר בסדר, אני שותק" דני עשה פרצוף חמוץ. *אצל מיקי-כעבור שעתיים* "הגענוווווו" הכריזה ג'ולי. "סוף סוף!! התחת שלי כולו רדום" אמרתי והתמתחתי, האוטו הזה כ"כ לא נוח, בניגוד למה שכולם חושבים, טיפ ממני. "אז... איפה אנחנו מתמקמים?" שאל מייקל. "אולי ניתן למיקי להחליט" הצביע עליי. "לי? רעיון רע" צחקתי. "בעצם תנו לנסות" חייכתי. הסתכלתי סביב וחיפשתי מקום שיהיה בו דשא...לא חול ואבנים כי זה מציק. מצאתי את המקום המושלם בצל, דשא, נטול אבנים, נוח. "מקום נהדר בחרת, יש לך עתיד" מייקל קרץ לי. "תודה תודה" התפארתי בהצלחתי. פרסתי את השק שינה שלי על הדשא, במקום נקי, אבל בכל זאת ממש נגעלתי מכל העניין...לא היה לי אוהל אפילו. "לא את לא רצינית" התחיל להגיד לי מייקל. "רציני מיקי..." המשיכה ג'ולי. "מה הבעיה?" הסתכלתי עליהם במבט, הסתכלתי על הסביבה שלי. "את יודעת שהיית אמורה להביא אוהל..." אמרה לי ג'ולי. "הנחתי שתביאי אז אמרתי לקארה שאני אהיה איתה באוהל" היא המשיכה. "אוי שיט! פרח לי מהראש לגמרי...אני לא מאמינה, אז זה אומר שאני אשן בחוץ כן, אם כל החרקים והדובים ו...אוף!" התעצבנתי. איך יכולתי לשכוח את זה! זה הדבר הכי חשוב שצריך להביא. "זה בסדר--" "מה בסדר מה?! אני לא רוצה לישון בחוץ..." מייקל התחיל לומר וקטעתי אותו. "אם אני אומר שיהיה בסדר אז יהיה בסדר." הוא חייך שוב את החיוך המעודד שלו שאמר לי שיהיה טוב. "תראי, למייקל יש אוהל לבד מכיוון שאני ומאט ביחד" אמר ג'ורדן אחד החברים של מייקל. "אז אני חושבת שתוכלי להצטרף אליו לא?" "כן מה אתה אומר מייקל?" המשיך מאט. "השאלה היא, מה מיקי אומרת...אז?" שאל מייקל. לא הייתי בטוחה מה לענות, בכל זאת לא ישנתי עם אף אחד באוהל חוץ מדני. זה היה קצת מוזר, אבל אני ומייקל רק ידידים אז אני חושבת שזה בסדר, לא? "אמ, נראה לי נהדר! לפחות אני לא אשן בחוץ" חייכתי והרמתי את כל הדברים שלי מהדשא ונכנסתי לאוהל. "אז שוב אני נתקע איתך, אה?" הוא חייך חיוך עקום. "אל תגיד שאתה לא שמח" קרצתי לו. "חייב לומר שזה מאוד נחמד, אני לומד להכיר אותך יותר וזה כיף" "כן, גם לי, אף פעם לא באמת היה לי ידיד בן...חוץ מדני כמובן" גיחכתי טיפה. "אז איך דני מסתדר עם כל העניין הזה של המרחק?" הוא שאל בסקרנות. "הוא בסדר אני מניחה, כשסיפרתי לו הוא נשמע מרוצה מזה, אבל הוא יתגבר" חייכתי חיוך מזויף והפנתי את מבטי. "אי די עייפה, אני חושבת שאנוח קצת" אמרתי למייקל. "אוקיי, אניח לך..." הוא אמר ויצא מהאוהל. שמחתי שסוף סוף אוכל לתפוס קצת תנומה... הייתי ממש עייפה מכל הנסיעה, ועוד לילה לפני דני דיבר איתי שעות, אני מקווה שאחלום עליו. *נקודת מבט של מייקל* "אז מייקל, אתה ומיקי....." אמר לי מאט כשיצאתי מאוהל. "ידידים" כן, זה מה שאנחנו. "מה שתגיד אחי, אבל אני שם לב לסימנים שלך" המשיך מאט. "איזה סימנים..." הפנתי מבט. מאט הסתכל עליי מוזר. "טוב נו, אולי יש איזה משהו, תשמע מאז שראיתי אותה אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה ועל הבחור הזה שאיתה, שד"א גם הם היו רק ידידים" המשכתי. "זה לא אומר כלום אחי, ועם העבר שלך...אני לא חושב שאתה צריך לנסות משהו שהיא לא תרצה, עד שתברר" אמר לי מאט שידע על כל החיים שלי בעבר. "בסדר, בסדר" השתקתי אותו, אני שונא שכל הזמן אומרים לי לא להאיץ בבחורה, כאילו שאני לא יודע את זה...אחרי מה שהיה לי. *בבוקר למחרת* התעוררתי כששמתי לב שידיי היו סביב מיקי, איכשהו. כנראה מתוך שינה, חשבתי שאולי היא איתי, שלי...גם חלמתי עליה. "מייקל?" היא הסתכלה עליי בצורה מוזרה. "אני ממש מצטער, לא שמתי לב" הזזתי את ידיי ממותנייה במהירות. "אמ זה בסדר..." היא נראתה מבולבלת, עדיין ישנונית. "כדי שאני אקום" היא קמה ויצאה מהאוהל. שוב אני מבריח. "אהההההה, קר פה!" פלטה צעקה שהעירה את כולם. "אופס...זה בגללי? נו טוב תשרדו...צריך לסייר בשטח! לא סתם באתי, אני רוצה חוויה" הכניסה ראשה אל האוהל בחזרה והסתכלה עליי. "מייקל, הבטחת" נתנה לי חיוך. "אוקי, אני מתלבש...את יכולה לחכות פה" אמרתי לה והתחלתי להתלבש. "טוב...תסתובב אני אתלבש גם, נחסוך זמן" חייכה והוציאה לשון. לא יכולתי לשלוט בעצמי, הצצתי. הגוף שלה חטוב, מעוצב...השיער הארוך שלה לאורך הגב, רציתי לגעת, ללטף אבל שלטתי בעצמי, היא כל כך יפה.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifפרק 21- חלק II../images/Emo23.gif

כן יש עוד חלק
*נקודת מבט של מיקי* ממבט ראשון על הגב של מייקל, הזכיר את דני...ובכלל כמה שאני מתגעגעת אליו, כל שניה שעוברת. לריח שלו, לשיער שלו שנופל על העיניים המדהימות שלו, לנמשים שעל הידיים שלו, ליידים הגדולות שלו...אוח, די מיקי. "אז מוכן?" שאלתי את מייקל בעוד שראיתי אותו לובש חולצה, הגוף שלו...כל כך חטוב, יותר משל דני אפילו. נדהמתי. "מוכן ומזומן" החזיר לי תשובה. "תגידי לי מיקי, מה הולך פה?" שאלה ג'ולי. "אנחנו יוצאים, לסייר, לראות מה יש בו ביער הנטוש הזה...בו!" עוד כשדיברתי אליה הלכתי סביבה והבהלתי אותה. "ואו! משוגעת, אז אני מניחה שאני לא באה" "למה לא?"שאלתי אותה. "כי כי, אני דיי מפחדת מיערות, במיוחד בחושך." ענתה. "כן, אתמול בלילה...נשארה ערה, והשאירה גם אותי ביחד איתה" קארה עשתה פרצוף. "suit yourself" אמרתי לה והתקדמתי עם מייקל. *באוסטרליה עם הבנים- נקודת מבטו של דני* מה קרה למיקי? אני לא מבין, היא מתנהגת כל כך מוזר...כאילו היא רוצה להתרחק ממני, לא לראות אותי, משכנעת שכן. זה בטח המייקל הזה, משחק איתה משחקים. אני יודעת שהיא הייתה באה לפה להיות איתו, לולא הוא הציע את הרעיון המטופש הזה ללכת לטיול, של יומיים! מי נוסע ליומיים בטבע, אם כבר יותר. "דני?" שמעתי פתאום את הארי קורא לי. "הו, כן?" עניתי לו. "מה היה עם מיקי?" שאל אותי הארי. "הקשבת לשיחה שלנו??" שאלתי בתוקפנות "אמ, כן...מצטער אחי, הייתי ממש ליד ולא יכולתי שלא, נשמעת קצ..." קטעתי אותו ואמרתי "כן קצת מאוכזב, מזה שהיא לא באה לבלות איתי את החופש שיש לה, אחרי שהיא אומרת לי שהיא מתגעגעת אליי כל כך, מה זה אמור להיות" הסתכלתי למטה. "גם אם היא הייתה באה, לא היית איתה, הרי עשינו את הטיול הזה, ואתה בעצמך הסכמת לבוא עוד לפני שידעת שמיקי לא באה לפה...איכשהו גם אתה עשית משהו, היא לפחות הודיעה לך" אמר לי הארי. "כן! אחרי שאתה אמרת לה שאנחנו נוסעים היא נזכרה" אמרתי. "לא...היא התכוונה לומר לך, אני מניח שהיא הייתה מתקשרת, היא לא סתם הייתה עוזבת סתם" הארי אמר בעודו הולך להחליף בגדים, התכוונו לרדת לים. "טוב שיהיה, אני לא בא עכשיו" זרקתי את הבגד ים. "תלכו בלעדיי" המשכתי. "אתה בטוח? עכשיו אותך צריך לעודד" חייך קצת הארי. "אני בטוח, והחופשה הזאת היא בשבילך נטו...אתה תהיה בסדר" באתי אליו, נתתי לו high five. "אחלה" חייך ויצא מהחדר. "בואו חבר'ה, דני יבוא אחר כך" שמעתי אותו אומר לאחרים למטה. הלוואי ויכולתי להיות איתה, מה שיש בינינו כל כך טוב, אני לא רוצה שייהרס. ירדתי למטה, עם כפכפים...להפתעתי הרבה זיהו אותי, באו לבקש חתימות היו כמה שהתחילו איתי, אבל חשבתי רק על אחת, על מיקי. הם ראו שהייתי קצת מבואס, ניסיתי להיות עצמי, לחייך בתמונות, חיוך מזויף. דיברתי איתן, חלק עזרו לי להרים את המצב רוח. הלכתי לחוף לראות מה עם הבנים, ישר דאגי מוקף בבחורות. הוא בא אליי אח"כ ודיברנו. "דאג!" צעקתי לו. "yeah mate!" צעק לי בחזרה במבטא אוסטרלי. הבנות צחקו. "מה נשמע? אני רואה אתה מצליח עם הבנות, התגברת על מאי, אה?" שאלתי. "איזה התגברת ואיזה תחתונים" ענה. "אומרים איזה נעליים" בעטתי בו. "בסדר, בסדר, הבנת אבל...בכל מקרה, היא עדיין בראש שלי היא הייתה משהו מיוחד, אבל מה שהיא עשתה לי, אני לא מאחל לאף אחד". "אי אי מקרה קשה" צחקתי. "נו כן! אוח איתך, לפחות לי יש מישהי פה" הוא אמר לי בעוקצנות. "יש לך פה הרבה, ואל תנסה לרמוז משהו" עניתי לו. "את האמת, שמתי עין על מישהי מיוחדת, אתה רואה את זאת, עם השחור?" ניסה להסביר לי. "עם השיער או החולצה?" לא הבנתי. "השיער השחור, דני!" הוא פלט צעקה. "לא, היא לא דומה למאי בכלל..." הסתכלתי על הדומי שלה למאי. "אמ, לא אני לא רואה את זה, תחשוב מה שאתה רוצה, אני הולך להנות" אמר לי בחיוך וניגש אליה. לאחר שהוא הלך, שלחתי למיקי SMS בתקווה שהיא תענה לי, אם תהיה קליטה. "מיק, אני מתגעגע...תחזרי בשלום, אוהב הרבה, דן" ============== פרק הבא יום רביעי
אני בטוחה שהרוב יקראו את זה מחר אז זה כאילו שמתי ביום ראשון חהחה והבטחתי לכן שאני ישים ביום שבת

butbut

New member
שהטיפש הזה לא ייגע בה!!!><שישמור

את הידיים שלו לעצמו!! שונאת את מייקל-רישמית! XD במילה אחת-וואו!
מחכה להמשך

butbut

New member
שמעי-האינסטינק הנשי שלי אומר לי שמייקל

הולך לעשות צרות..ומצד שני יש לי העדפה לדניי.. כך ש..מחובתי היא להזהיר את מיקי! XDDDD

m i c k e y 15

New member
XDD אז..אז..

תודה "אמא" XDD אז מה האינסטיקט שלך אומר שהוא יעשה הלאה?? *תעזריליפה*

butbut

New member
לפי דעתי,ולפי המוח היצירתי שלך..[חפירה ]

יש כמה דברים:
או שיקרה משהו בניהם בלילה כזה-
ואז יהיה למיקי פלשבקים של ייסורי מצפון עם כול הדברים הכי טובים שקרו לה עם דני. והיא תגיד למייקל בדרך יפה-שהיא מאוד מצטערת שוהיא תפוסה.
או שיקרה בניהם משהו בלילה-והיא פשוט תיזרום, כי חסר לה מגע..כלומר היא מתגעגעת לדני וכול זה
-אבל הוא חייב להבין אותה-שהיא לא יכולה להישאר בודדה בגלל שהעבירו אותו לבניין אחר
.
דני יכול להתאהב שם במישהיא
-ויהיה לו ייסורי מצפון.
דני יכול להמשיך ולשמור לה אמונים.
לא יקרה כלום בין מייקל למיקי
-אבל הוא אוהב אותה בסתר,ומיקי סתם מחבבת אותו
. בחופשה שלהם[של אחד החגים-נו, יש להם הרבה חגים שם].. למייקל לא יהיה לאן לחזור- והוא ייצטרך להישאר במגורים של הבנים במשך כול החופשה.
אבל מיקי תציע לו לבוא איתה אל הבית של דני כי כואב לה לחשוב על זה שבחג הוא יישאר שם לבד
[הוא נהפך להיות קרוב אליה- כלומר ידיד ממש טוב]. ואז יתברר שמייקל הוא חבר של דני כשהם היו צעירים-ואז יש 2 אפשרויות:
או שהוא היה חבר טוב של דני
או שהוא היה חבר ששנוא על דני.
-זה יהיה אקשןXD
את יכולה לעשות שבהמשך דני יתפוס את מיקי ומייקל עושים משהו
.[למרות שזה יהיה צפוי מידי]. אבל יהיה יפה להשתמש בקינאה של דני- זה יעורר הרבה עניין
אפשר להגיד שאחות של מייקל הקטנה\גדולה [
תמציאי] או סתם ידידה ממש טובה שלו- נכנסת לתמונה..והיא מנסה לקחת את דני ממיקי
. בגלל שהיא רואה שמיקי מראה התענינות במייקל
. *ב-3 מילים-ניצוצות יתעופפו באוויר*
ואז את יכולה להשתמש גם בקינאה של מיקי- וגם זה יהיה מעניין.
מקווה שעזרתי
XDD

m i c k e y 15

New member
ואווווו הרבה הרבה רעיונות../images/Emo58.gif קטנצ'יק

למי שלא רוצה לקרוא ושיתפספס לה..לא לקרוא!! תאמת יש יל כבר רעיון...משהו דומה למה שאמרת בהתחלה..אבל הרבה יותר אכזרי מוהעהעה ואמ יש מצב שאני אשלב את אחד הרעיונות פה.... תראי בהמשך
תודה נשמה

butbut

New member
חחחחח../images/Emo24.gifאשכרה קראת הכול?><

XDD שמחה שעזרתי! =]] אם את צריכה עוד-אני מלאה ברעיונות..חחחחXDDD

Charley XD

New member
XDD ../images/Emo6.gif

או שמיקי תשתה הרבה הרבה כי מייקל יתן לה או משהו כזה ואז יקרה משהו בלילה XDD ~את זה אני לא מפרטת...~ ואז יסורי מצפון .. צפוי צפוי ביותר ...

m i c k e y 15

New member
חחחחחחח

אני שמחה שזה צפוי XDD אוף.. סתם
תשערו מה שבא לכן..זה חלק מן העניין

kelly7i

New member
חע אני קראתי היום!

חח "כאילו ראשון" ו.. נו מחכה להמשך

yaelsee

New member
OMG לאאא

מיקי, למה את מרחיקה ביניהם??? ומה המייקל הזה קשור לחיים? ו... ו... ולמה לעזאזל היא חושבת שהוא יותר חטוב מדני?
אני לא אוהבת את המצב הזה. חוץ מזההההההההה אני אוהבת את הפיק שלך
ועכשיו סתם יש לי יותר ימים לחכות עם יום רביעי =\

m i c k e y 15

New member
כמה שאלות../images/Emo6.gif

מרחיקה- כדי שיהיה קצת פלפל לסיפור
מייקל הוא הפלפל XD ו..אולי בגלל שהוא יותר חטוב XDDD תודו, דני הוא לא שיא החיטוב חחחחחח
הימים יעברו לך בצ'יק!XD

yaelsee

New member
נכון, דני שמנמן ../images/Emo3.gif

וחוץ מזה, למה הפלפל צריך להיות כל כך... אכזרי? לא פייר, דני ומיקי הם הזוג הכי מושלם שקיים (משום מה תמיד דמיינתי את מיקי כמו זאתי הבלונדה מהקליפ של THNL
)
(
)

Yu vi

New member
איזה יפה! ../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

חייבת להגיד לך שהפרקים נהיים טובים יותר מרגע לרגע =] אוווח אני לא אוהבת את מה שהולך עם דני ומיקי!! מייקל הזה.......
איי דונט לייק אים!! =/ מחכה לפרק הבא

purple floyd

New member
מה שיש לי להיגיד,

זה שאף פעם לא אהבתי את מייקל הזה, אף פעם! מזה העבר? איך יש לו עבר? רק למתוסבכים יש עבר! [
] איזה מסכנון דני ;; בכל מקרה, אחלה פרק D:

m i c k e y 15

New member
XDDD

מי אמר שהוא לא מתוסבך?? XD מה זה עבר....תשמעי, לא למדתי את זה בביצפר אבל עבר זה..... XD סתםסתם... למה אפעם לא אהבת את מייקל? סתם בא לי לדעת..מההתחלה כאילו?

purple floyd

New member
ממהתחלה..

שכזה, אתה יודע שיש לה חבר ואתה מזין אותה לטיול? ולהיות איתה באותו אוהל? באתה שרוט? כן לקחתי את קשה
בכל מקרה, דני הכי כפרה. ודאגי, תעשי שלא תיהיה לו חברה, ואם כן יקראו לה סתיו ושהיא תעבוד בווג שהיא תיהיה מושי מושלמת, כי ת'כלס, מי צריך את מאי P:

למעלה