לא רק ידידים
פרק 21- חלק I

purple floyd

New member
מהרגע שהוא הופיע P:

שכזה, אתה יודע שיש לה חבר ואתה מזמין אותה לטיול? ולהיות איתה באותו אוהל? מה אתה שרוט? כן לקחתי את קשה
בכל מקרה, דני הכי כפרה. ודאגי, תעשי שלא תיהיה לו חברה, ואם כן יקראו לה סתיו ושהיא תעבוד בווג שהיא תיהיה מושי מושלמת, כי ת'כלס, מי צריך את מאי :p

אויי ואבויייי שהמייקל הזה יתחפף מהררררר

חחח קרעת אותי עם ה "איזה התגברתי ואיזה תחתונים - אומרים נעליים - שיהיה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מהמםםםם
מחכה לפרק הבא ^^ תזכירי לי באיזה יום זה יוצא?

m i c k e y 15

New member
XDD "אוי ואבוי שמייקל התחפף"../images/Emo6.gif

XDDD איזה חמודות אתן כל אחת מגינה פה על מיקי XDD אמ יום רביעי

יעליקק

New member
יפה ../images/Emo24.gif

כל הכבוד! מצפה להמשך D: מייקל מפגר >< דני חמוד
3333>

L D N

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחח קרע אותי הקטע "איזה התגברתי ואיזה תחתונים" "אומרים גרביים" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תשימי עוד פרק

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifואווו!! ^^ ../images/Emo99.gif

אני-אוהבת-את-הפיק-שלך-!
xDDD מחכה לפרק הבא!!
3>

McFly rullz

New member
מיקווו'ש ממש יפה!!!!../images/Emo23.gif

שמייקל יעוף ממיקי
אני אלך אליו בלילה

חצמבוש

New member
../images/Emo97.gifחח דאגי מוקף בבנותD:

כ"כ צפוי לדאגיD: אוך אני שונאת את המתח הזה!>< והמייקל הזה

חצמבוש

New member
כי הוא שטן!

למה מי הוא שיגע במיקי? זאת הטרדה מינית! למה היא לא הולכת למשטרה הבריטית שיעצרו אותו למאסר עולם>< ארררג

just orr

New member
מדהייםםם ../images/Emo99.gif

אהבתי ששינית נקודות מבט
זה מזכיר לי (אל תשאלי אותי איך).. את סקינס!!! XDDDDDD כאילו שכל פרק הוא על מישהו אחר.. אז עכשיו עם נקודות מבט חחחחחח
דני כזה מתוקקקק
חחחח זה ממש מצחיק אותי שכולן כאן שונאות את מייקל XDDDD הוא לא נראה לי בן אדם רע... אז הוא נדלק על מיקי, כל עוד הוא לא יעשה שומדבר כדי להפריד בינה לבין דני בכוונה אין לי בעיה איתו. אבל שלא יעשה את זה, כן?
את מוכשרת
חחחחחחחח איך חפרתי XDDDDDDD

Charley XD

New member
אוי מיקי.... ../images/Emo23.gif

זה כזה חמוד ... וזה סוג של התגרות בי כל פעם ? "יום למחרת מיקי קיבלה טלפון מאחיה הארי" טוב נו מזל שהוא לא אח שלי... הייתי אונסת אותו XDDDDDDDDD דאגי מוקף בנות XDD ממש הצחיק אותי... מייקל
איזה חצוף ! שלא יגע בה ! אממ יש לו עבר... איזה כלא קשה ? ילדות מוכה ? שיתגבר XDD נו טוב זה בחורה עזבה אותה מסכן מסכן... אל תגע במיקי... בקיצור אחרי חפירה מטורפת.... מיקי זה ממש חמוד ויפה
אני רוצה עוד פרק הבטחת בשבת ... וראשון ! (נכון?)

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif

הבטחתי שבגלל שלא שמתי יום רביעי אני אשים יום שבת.. אבל יום ראשון לא חחח יום רביעי עוד פרק XDD שבת=ראשון חחחח אוהו איזה התגרות אני יעשה לך XDDD סתםסתם
זה לומר כזה ...אחי הארי חחחחח באמת מזל שהוא לא אח שלי במציאות XDD סתם....לא הייתי אונסת אותו.... הייתי עושה לו....דברים אחרים XD סתם איכ זה אח שלי, איך אני מדברת יאללה.. גררת אותי למחשבות...שובביות XD אחרי חפירה- תודה נשמה

Charley XD

New member
שובביות? XDDDDD הרגת אותי ...

נמנמ מה אני הייתי עושה לו.... ובבקשה

למעלה