m i c k e y 15
New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo23.gifפרק 20../images/Emo70.gif
כןכן!! חזרתייייייייי
ורק בשביל פרק אחד
אז חברה..הנה הפרק הקודם לתזכורת
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=107498714
והפרק העכשווי
פרק 20 "אני באוניברסיטה!" הוא צעק קצת. "מה?! איפה?" שאלתי בבהלה. "מה איפה? בוולינגטון.." הוא אמר בשקט. אוי לא,אוי לא אוי לא..אני לא שם בכלל,מה אני אגיד לו. "איזה חדר את? אני כבר במגורים של הבנות" הוא אמר, נלחצתי..הייתי חייבת להגיד לו את האמת,אני לא יכולה עוד לשמור את זה,הוא יגלה בסוף גם ככה. "אני לא שם!" "מה בחדר...אז תגידי ל.." הוא התחיל וקטעתי. "לא לא אני לא באוניברסיטה בכלל.." "מה?! אז איפה את..הרגע אמרת לי.." "אני יודעת, אני יודעת..אני מצטערת, לקחו אותנו למקום שהוא המכללה לאדריכלות בברקינהאם" הסברתי. "וכמה זמן זה עד לשם, אני יכול לבוא עכשיו" "לא אתה לא, זה במרחק 3 וחצי שעות מלונדון..אני יודעת, זה רחוק, אוח..אני מרגישה כל כך רע דני..אתה יודע שיהיה לנו קשה לראות אחד את השני.." אמרתי לו בצער. "ידעתי שזה מה שיהיה" אמר דני באכזבה. "היי,ידענו שזה יהיה ככה" "אני לא רציתי שתעזבי! עד שנפתחתי בפניך ו.." אנחה נשמעה. "דני,אתה לא היחידי שמרגיש ככה עכשיו,אין לך מושג כמה אני רוצה לפגוש אותך,לחבק אותך,לנשק אותך..ו.. זה הורג אותי שאני לא יכולה,תבין אותי". ניסיתי להסביר לו כמה זה חשוב לי המכללה. אני יודעת שהוא מבין, הוא אמר לי כבר כמה פעמים,אבל האמת היא שהוא לא מבין,הוא רוצה אותי איתו אני יכולה להבין אותו גם, אני חושבת שכל אחד אם היה במצב שלנו היה מרגיש ככה. "טוב אני מצטערת אבל אני צריכה ללכת,אני אוהבת אותך" "כן...גם אני..ביי" שמעתי את האכזבה שהייתה על פניו,הוא לא חייך..כשדני חייך זה היה ברור אפילו מהטלפון. "את באה?" שאלה אותי ג'ולי. "הו, כן אני באה". *לאחר שבוע* "מיקי!!" שמעתי את ג'ולי צועקת עליי. היא צעקה בערך 3 פעמים. עד שקמתי. "מה?! מה?! מה?!" צעקתי בחזרה..לא הבנתי למה אבל צעקתי. "היי היי תרגעי! את מאחרת לשיעור של קורנוול.." היא אמרה לי. "וואי..אני לא יודעת מה נפל עליי, הייתי שקועה באיזה חלום..סורי" אמרתי לה והלכתי לשירותים לצחצח שיניים. היו שירותים לבנות ולבנים וגם משותף..הלכתי למשותף משום מה. נתקלתי שם במייקל. "היי זרה.." הוא אמר לי בחיוך. "הי,בוקר טוב.." אמרתי ופיהקתי. "את עייפה אה.." הוא אמר לי. "כן מאוד,דיברתי עד שעה מאוחרת בלילה.." אמרתי לו. "עם.." "זה לא עניין שלך" חייכתי ונתתי לו תפיחה קטנה. "אוקי,לא שאלתי..אז מה קורה איתך..מחר יש חופש של יומיים" הוא אמר לי והתפלאתי. "באמת?! ואיי..אני כ"כ זקוקה לזה." אמרתי לו. "את מתכוונת לחזור ללונדון?" הוא שאל. "אני לא יודעת..אני רוצה לדעת מה יש לעשות פה באזור" חייכתי. "אני לא נוסע, המשפחה שלי בחופשה, אז אולי את רוצה לבוא איתי?" הוא שאל אותי. "לאיפה?" "תמיד כשיש חופש..נו לא תמיד אבל לפעמים אני וחברים יוצאים למין טיול מחנאות" הוא הסביר. "של יומיים?" הרמתי גבה. "לא תמיד יומיים וזה לא משהו רציני, להקים אוהל,לישון בו,לבשל אוכל באמצע שום מקום, חוויה" אמר. "אה, נשמע כיף, לא יזיק לנסות משהו אחר" אמרתי לו. "יופי" הוא חייך. "הפעם היחידה שישנתי באוהל ושק שינה הייתי בגינה אצלי בבית, לא מרצוני!" צחקתי. אחרי שעתיים של עבודות בנייה ושרטוטים הלכתי לחצר לנמנם קצת. באופן מפתיע קיבלתי שיחה מהארי. 'אוי עד שתפסתי קצת שינה..' חשבתי לעצמי ועניתי. "כן אחי? מה שלומך, מה קורה?" שאלתי אותו. "הארי..אם אתה צריך משהו אחי אני פה" שמעתי את טום מדבר אליו ברקע. "מה קרה??" שאלתי אותו מהר. "יובל, היא..עזבה" הוא אמר בשקט. "עזבה? מזאת אומרת? לחופשה, עסקים?" התעניינתי. "אותי,מיקי, היא עזבה אותי!" הוא צעק קצת. "מה?! מה קרה ביניכם?" דרשתי לדעת. אני לא בבית שבוע וכבר דברים משתנים. "היא אמרה שהיא לא מרגישה אותו הדבר כלפיי,כמו בהתחלה,היא התאהבה במישהו אחר, אני לא יכו.." הוא היה עצוב, יכולתי לשמוע את זה מקולו,זה היה עצוב לי לשמוע.. יובל! שהייתה חברה שלי טובה, ככה יכלה לעזוב אותו..איך?! בגלל זה היא גם לא התקשרה כל השבוע. "הו הארי,הלוואי ויכולתי להיות לצידך עכשיו,אני יודעת כמה אהבת אותה—" "עדיין!" הוא הפסיק אותי. "כמה אתה אוהב אותה,מחר תיכננתי לנסוע לאינשהו עם חברים מפה אבל אני אחזור ללונדון,להיות איתך." אמרתי לו. עדיף לבטל תוכניות אחרות,אחי יותר חשוב. "אל תדאגי לי,אני גם יוצא קצת.. אני,דאג,דני וטום נוסעים לאוסטרליה,חופשה קטנה של שבוע,דני בטח אמר לך" הוא אמר. "לא הוא לא הזכיר כלום.." מוזר, למה הוא לא אמר לי מה שקרה. "רגע..מתי יובל הלכה?" שאלתי. "לפני יומיים" "אז למה רק עכשיו התקשרת?" שאלתי. "כל היומיים האלה לא דיברתי עם אף אחד..לא היה לי כוח לכלום,הבנים הציעו שנצא קצת" "אה הבנתי..אז לא לבוא? אתה בטוח?" שאלתי שוב. "כן, זה בסדר,אני אהיה בסדר, אני מקווה. " הוא אמר לי ." אני בטוחה שתהיה..אתה חזק, יש עוד בנות בחוץ" אמרתי בחיוך. "כן..טוב אנחנו צריכים לארגן פה דברים אז..תהני" הוא אמר לי ועמד לנתק. "תהנה גם אתה! רגע! שים את דני על הקו" הספקתי לומר. "הי מותק,אנחנו יוצאים עוד מעט" אמר לי דני, כל כך טוב לשמוע את הקול שלו שוב. "למה לא אמרת לי שיובל עזבה את הארי ושאתם נוסעים?" שאלתי אותו. "אוי ברח לי מהראש, אני מצטער..ובכן עכשיו את יודעת" הוא אמר לי, ידעתי שיש לו חיוך דבילי עכשיו על הפנים. "ברח לך אה..טוב, גם אני יוצאת, עם מייקל..וחברים שלו לטיול מחנאות" "מייקל?! מי זה? אה נזכרתי..ההוא מההרשמות, מה את עושה איתו?" הוא אמר לי בטון קצת כועס. "אנחנו ידידים דני,הוא הציע לי לבלות את היומיים של החופש שיש לי איתו ועם החבר'ה שלו, בכיף" "יש לך חופשה?! חשבתי שמתי שיהיה לך זמן תבואי לפה..לבלות איתי". "חשבתי על זה, וכל כך רציתי, אבל תשמע אני צריכה להסתגל פה לסביבה ולהכיר אנשים, אני מרגישה בודדה פה, החברים היחידים שלי פה אלה ג'ולי ומייקל, שום דבר לא יקרה." אמרתי לו ברגיעה, יכולתי לדעת שהוא בטח מקנא,מגיע לו. "טוב,בסדר..אבל אם הוא עושה לך משהו,אני אני..את תראי!" "חח בסדר מותק, תהנו,תעשו חיים, לא יותר מדיי אבל, כן?! ותשמור על הארי, יאללה ביי" אמרתי לו ועשיתי קול של נשיקה. "will do" הוא אמר בחזרה וניתק. --- פרק הבא יום רביעי.. אני מקווה שאהבתן..תגובות רבות יתקבלו בברכה
כןכן!! חזרתייייייייי