דני תמיד הכי חמוד תוןדה
1 1ספירוש1 New member 4/11/07 #17 ../images/Emo103.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif פרק ממש ממש יפה.. מחכה כבר לפרק הבאא!!
ס סיוווני XD New member 4/11/07 #18 הופההה פרק קצת ארוווך ^^ ארוך ומהמםםם סווףסווווף חזרנו לפיק שלך - כמה התגעגעתיי ! גמלי נראה שהמייקל הזה הולך לעשות לדני ומיקי בלאגנים >< מחכה לפרק הבא ^^
הופההה פרק קצת ארוווך ^^ ארוך ומהמםםם סווףסווווף חזרנו לפיק שלך - כמה התגעגעתיי ! גמלי נראה שהמייקל הזה הולך לעשות לדני ומיקי בלאגנים >< מחכה לפרק הבא ^^
M m i c k e y 15 New member 4/11/07 #21 כן רציתי שיהיו קצת ארוכים אמרתי לכן שיהיו פרקים ארוכים חעחע בלאגנים עניינים XDD אל דאגה! הארי להצלהXD סתםסתם זה לא היה רמז
כן רציתי שיהיו קצת ארוכים אמרתי לכן שיהיו פרקים ארוכים חעחע בלאגנים עניינים XDD אל דאגה! הארי להצלהXD סתםסתם זה לא היה רמז
ס סיוווני XD New member 4/11/07 #23 XDDDDDD "הארי להצלה" אז זה לא ספויילר אני מקווה שהבנת שזה שהפרקים טיפה ארוכים זה אחלה,כן!
C Charley XD New member 4/11/07 #38 אז שהיא תהנה XDD באמת לא משעמם לה ... אחותו של הארי חברה של דני ומייקל בצד לקישוט
J just orr New member 4/11/07 #28 איזה פרק ../images/Emo99.gif אם אני הייתי במקומה הייתי חוזרת ישר ללונדון לדני! לא משנה שאני אהיה בודדה לגמרי במשך עוד שבוע -____- אבל הוא יהיה באוסטרליה אז אני מניחה שזה בסדר XD הארי מסכן קטן וחמוד
איזה פרק ../images/Emo99.gif אם אני הייתי במקומה הייתי חוזרת ישר ללונדון לדני! לא משנה שאני אהיה בודדה לגמרי במשך עוד שבוע -____- אבל הוא יהיה באוסטרליה אז אני מניחה שזה בסדר XD הארי מסכן קטן וחמוד
M m i c k e y 15 New member 4/11/07 #32 או! הראשונה שהתיחסה להארי פו@ XDDD כולן התיחסו יותר למקייל מאשר הארי השבור והמסכן...
D Dirty wings2 New member 4/11/07 #29 מקסים../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif
ח חצמבוש New member 4/11/07 #30 המייקל הזה אני בעד לשפד אותוD: הוא לא מוצא חן בעיני בכלל>.< פיק יפה מחכה להבא3>
ח חצמבוש New member 4/11/07 #36 חח אני מחר בגיחה ועושים על האש אז.. יש אפשרות לשפד אותו ועוד כמה פאקצותD: רציתי לעשות את זה המון זמןXDD
חח אני מחר בגיחה ועושים על האש אז.. יש אפשרות לשפד אותו ועוד כמה פאקצותD: רציתי לעשות את זה המון זמןXDD
S Shir Girl XD New member 4/11/07 #37 איזה פרק חמוד!! ../images/Emo99.gif איזה מסכן הארי וגם דני שהוא רצה להפתיע את מיקי מעניין מה הולך להיות בטיול מחנאות... למה היה היום רק פרק אחד? וואי הפיק שלך כזה מאמי!!
איזה פרק חמוד!! ../images/Emo99.gif איזה מסכן הארי וגם דני שהוא רצה להפתיע את מיקי מעניין מה הולך להיות בטיול מחנאות... למה היה היום רק פרק אחד? וואי הפיק שלך כזה מאמי!!
Y Yu vi New member 4/11/07 #39 אוף למה לא שניי פרקים? =[../images/Emo85.gif הארי מסכני ]= אני רוצה לדעת כבר מה יהיה איתם >< ומייקל הזה!! אני - לא - מחבבת - אותו - !
אוף למה לא שניי פרקים? =[../images/Emo85.gif הארי מסכני ]= אני רוצה לדעת כבר מה יהיה איתם >< ומייקל הזה!! אני - לא - מחבבת - אותו - !
Y yaelsee New member 5/11/07 #40 הוו איזה פרק יפה =]] אוף, חבל שהיא לא הולכת לראות את דני... ומסכן הארי!! ומייקל -> עוד לא גיבשתי דעה XD העם דורש לקבל יותר פרקים! (טוב נו, לא העם, אני )
הוו איזה פרק יפה =]] אוף, חבל שהיא לא הולכת לראות את דני... ומסכן הארי!! ומייקל -> עוד לא גיבשתי דעה XD העם דורש לקבל יותר פרקים! (טוב נו, לא העם, אני )