m i c k e y 15
New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo23.gifפרק 6 ו-7../images/Emo25.gif
הגיע עוד יום לפיק שלי
אני ממש מצטערת שהפרקים כל כך קצרים..פשוט בוורד הם נראים ארוכים ואח"כ מסתבר שלא. אבל בהמשך יהיו פרקים יותר ארוכים. ואני נורא שמחה מהתגובות שאני מקבלת, לא חשבתי שזה יצליח כל כך אז תודה רבה
והנה התזכורת לפרק הקודם ושורות אחרונות ממנו:
כל החברים חזרו מהים עייפים והתיישבו בסלון לכמה בירות. בזמן שדני ומיקי התשעממו והחליטו לעלות למעלה לישון. מיקי נשארה לישון בחדרו של דני מה שקירב אותם יותר אחד לשני וגרם אפילו קצת למבוכה. בבוקר הבנים הלכו לאולפן הקלטות ודני השאיר למיקי פתק וורד מה שגרם לה לחשוב משהו אחר עליו. "היא ירדה למטה ומצאה את מאי,יובל וספיר סביב שולחן האוכל. "היי לך, היפיפייה הנרדמת, עשית חיים עם דני אתמול". "כן..כרגיל" אמרה בתמימות. "כן אני בטוחה שזה היה רגיל" קרצה לה יובל. " והפרקים הקודמים מי שרוצה: פרק 4 ו-5 בפרק 7 העניינים מתחילים לזוז! XD
פרק 6 מיקי הסתכלה על יובל "מה? אויי, לא קרה כלום!" מיקי התעקשה. "תמיד היינו עושים את זה". "כן..ונכון שפעם רצית להיות רצינית בשבילו?" מאי שאלה. "לא.." הבנות הסתכלו עליה מחייכות. "אוקי קצת!..לא יודעת!" "ובכן, זה נראה כאילו הוא מרגיש אותו הדבר עכשיו." ספיר אמרה וציחקקה. "מה? למה?" מיקי שאלה בבלבול. "אם את לא רואה את זה..אז אני פשוט אשתוק..את כבר תראי." אמרה ספיר. מיקי תהתה למה הן התכוונו..היא עלתה למעלה להתכונן. במכונית הבנים צחקו עם דאגי על מאי. "אז את מחבב אותה?" שאלו. "מי לא יחבב?! היא שווה" אמר דאגי בביישנות. "אממ אז לך על זה, היא מחבבת אותך גם" אמרו לו. דאגי חייך וידע שיעשה את הצעד בקרוב. טום ודאגי דיברו אחד עם השני על הדרכים שהוא יוכל לדבר איתה במושב מאחורה מכיוון שטום הוא כזה מומחה. והארי דיבר עם דני במושב הקדמי. "הי דני..הרגשת די נוח עם אחותי הבוקר אה.." אמר לו בשקט. "אממ באמת?..אני ישן יותר טוב כשהיא איתי" אמר. הארי הרים גבה. "מה הארי? אתה יודע שאנחנו כאילו..ידידים בלתי נפרדים..אין יותר מזה" דני אמר. "כן?..ובכן אני חושב שיש" אמר הארי. "משהו שונה..אנחנו כמו שהיינו אבל זה מרגיש שונה..ואני כל הזמן מרגיש משהו,התבגרנו" דני נגרר. הסתכל על רגליו..הוא ידע שכלום לא יכול לקרות. "אחי..תגיד לה איך אתה מרגיש..אל תהיה הבחור שלא יכול להגיד מה הוא מרגיש, שרק יכול לכתוב את זה בשירים שלו". דני הסתכל על הארי שנתן לו תנודה עם הראש וקריצה כדי לומר לו שהוא יודע שהוא חושק במיקי כבר שנים. דני חייך בחולשה..והתחיל לחשוב על מיקי. הבנים חזרו הביתה בערך ב-6 וחצי בערב..והחבר'ה הסתלבטו להם..אבל מיקי הייתה למעלה בחדרה. "אז אתם בעניין של לצאת הערב?..נוכל ללכת ל"אקס".יהיה כיף, לא הלכנו למועדונים כבר שנים" אמר דאגי. "כן אחלה" אמרה מאי. כולם הסכימו ואח"כ הלכו כדי להתכונן. "אנחנו יוצאים למועדון, את באה?" שאלה מאי את מיקי. "בהחלט..מה את לובשת?" שאלה. "אממ לודעת, חשבתי על חצאית..עקבים..גופיה." אמרה מאי בזמן שסילסלה את שיערה. טום,ספיר הארי ויובל כבר היו בדרך למועדון. דאגי ודני ישבו בסלון מחכים למאי ומיקי. "אתן מוכנות בנות?" צעק דני מלמטה. "יאפ!" צעקו להם "אחרי שנה..." מילמל דאגי. מאי ירדה במדרגות ישר לעיניו של דאגי. "ואו..את נראית מדהים" אמר דאגי ההמום. "תודה..גם אתה" חייכה. מאי בחרה בחצאית שחורה..גופיה צמודה ועקבים. שיערה המסולסל היה על כתפיה. דאגי ומאי הלכו לדלת. "מי.." דני התחיל לקרוא למיקי אך הפסיק כשראה אותה יורדת כשהיא לבושה בחצאית מיני שחורה, גופיה ווסט והעקבים השחורים שלה. "את נראית מ-ע-ל-ף מיקי" אמרה לה מאי מהדלת. "כןן נחמד מאוד!" אמר דאגי קצת מוסח דעת על ידי מאי שתפסה אותו והביאה אותו למכונית. "אוהב את זה?" שאלה מיקי. "מאוד. את נראית..." "תודה" היא חייכה,עברה לידו ותפסה את ידו. הוא הלך אחריה לאחר שהסתכל עליה מלמעלה למטה. 'חייב לספר לה, חייב לספר לה' אמר לעצמו. הם הגיעו למועדון, יובל והארי ישר הסתערו על רחבת הריקודים, מאי ודאגי קצת התביישו לרקוד. "דאגי..מה הבעיות? אף פעם לא רקדת?" שאלה אותו מאי. "אני פשוט לא יכול..יהיו לך כאבי רגליים נוראיים אחר כך" הוא אמר. "ברור שיהיו לי אני ארקוד הרבה" קרצה לו. "לא מהריקוד! מזה שאני כל הזמן אדרוך עליך" ענה. "זה בסדר נווו" משכה אותו לרחבה. "דני!" צעקה מיקי ועשתה לו פאפי פייס. "מה? אחר כך נו.." הוא הסיט מבטו. "לא אח"כ, עכשיו!" תפסה את ידו ומשכה אותו לרחבת הריקודים. דאגי עדיין דרך על מאי תוך כדי ריקוד אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל להבין את העניין. "אני יודע לרקודדדדדד ואו" צעק והרים ידיו. "כן דאגי..אולי תצעק יותר חזק אתה יודע, במצרים עוד לא שמעו" צחקה מאי. מיקי התחילה לרקוד עם דני צמוד כאשר התחילה מוזיקה שחורה במועדון מה שהיא אהבה נורא. דני המשיך איתה בקצב,כולם התסכלו עליהם, עשו מעגל לכבודם וראו אותם רוקדים. מיקי הייתה עם הגב לדני, הוא היה עם הידיים על המותניים שלה, זזים עם הקצב,דני הרגיש בעננים, הוא אף פעם לא רקד כך עם מיקי. אחרי לילה מטורף של ריקודים ושתייה חלק מהם החליטו לעזוב את המועדון. זה לא נותן לי לעשות את הכל בהודעה אחת אז ישר אחריה פרק 7
הגיע עוד יום לפיק שלי