לא רק ידידים
פרק 6 ו-7

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאאאאאאאאאאא!!!!!!!!111111

לאלאלא אני רוצה עוד, זה לא ייתכן ככה שאת משאירה אותי במתח }}: אהבתי

D o u g i e

New member
../images/Emo99.gif

אני אוהבת את זה! כי אני ודאגי לייק האבינג סקס שיו. חח סתםXD אבל כרגיל מיקי, אני חייבת; "זה מה שאני חושב שזה?" "כן...אני פשוט מרגישה אלייך אהבה כ"כ גדולה!" "גאמני..." *הוא הוריד אותה על המיטה ונישק כל ס"מ בגופהXDDDDDDDDDDD* חייבת!!!!! אניוואי, בטעות מחקתי את כל הפיק שכתבת...יענו לא ידידים, מהמחשב, בבקשה תעתיקי הכל לכתבן ושלחי לי שוב?^^ אוהבת אותך!!! 333>

m i c k e y 15

New member
די מאי די!

XDDDDDDD אני לא יעשה סצינות כמו שאת רוצה XDD אמרתי לך..אני בתיכנון לכתוב לך פיק...XD

rachel malasa

New member
ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!

איזה פרקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 את לא יודעת איז צמרמורת עברה בי שעברתי בין הפרקים !!!!! יו איזה פיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מכורה קשות!!!!!!! עד יום שני????????????????????????????? אני לא יכולה לחכות!!

kelly7i

New member
חח כי בוורד פתחתי לקורא בקובץ, כמו שהמלצת

והכתב שם ממש גדול ומודגש וזה חח ובכלל שאני פותחת את זה זה מוזר הרווחים בין העמודים, כל מקרה- הרבה יותר נוח בהודעות פה, ותעשי פרקים כמה שיורת ארוכים

m i c k e y 15

New member
אני לא יכולה כבר לעשות XDD

זה כבר מוכן.. לפעמים אני בודקת את הפרקים ומוסיפה כמה דברים פה ושם
בוורד זה יותר נוח לדעתי והרווחים זה כי ככה עשיתי XD אני אשנה

purple floyd

New member
זה יפה!!

הפריע לי קצת ה"יושן" אבל זה רק שאני דפוקה>< אהבתי את "לא שמעו אותך במצירם" זה ממש הצחיק אותי X: אחלה פרקים

m i c k e y 15

New member
XDD

נו מה אני יעשה..אני לא אוהבת להגיד "ישן" אני רגילה ליושן..XD אני את הבגרות שלי בלשון........ לא עברתי! XDDDDDDD בד"כ זה הפוך XD אבל מה אני יעשה

m i c k e y 15

New member
וואי תודה לכולן על התגובות המפרגנות!../images/Emo23.gif

זה נותן לי הרגשה טובה
עכשיו חכו עד יום שני
XD

O0NoNi0O

New member
נו תעלי עוד פרק

מה את מתקמצנת יש לך עשרים וזה שלך לבית~XD סתם, אבל רציני תעלי, זה ממש אכזרי לתת לנו לסבול ככה שבוע~

m i c k e y 15

New member
לאלא..יום שני XDD

נו זה לא עוד הרבה זמן... מקסימום.. לפעמים אם פרקים יהיו ממש קצרים..אני אשים 3! XD

למעלה