לא רק ידידים
פרק 23

yaelsee

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo69.gif

מיקי! לאאאא! למה??
אסור שיקרה ביניהם משהו... מיקי... ודני... מייקל
...
חוץ מזה, הפרק ממש יפה!! [אני מקווה שאת משיכה מלא כדי שפעם הבאה נוכל לקבל שני פרקים
]

m i c k e y 15

New member
אבל יקרה....מוחעחעחעחעה../images/Emo6.gif

סתם נחשוב עליכן..
ואמ אמ אני מקווה שאני אמשיך מלא

yaelsee

New member
לא לא לא לא לא!!

אני לא מסכימה שיקרה משהו בין מיקי למייקל, ואם אני לא מסכימה לא יקרה! XDDD

Yu vi

New member
../images/Emo2.gifלא!../images/Emo85.gif

לאלאלא!! שיישמור תידיים שלו ממיקי!!!
אני לא אוהבת את מה שקורה כאן!!!!!! >< חוצפן!!!!
אני רוצה כבר תפרק הבא!! >__________< והנה ציטוט שהצחיק אותי מאודXD - "ואתה מוכן להתלבש כבר! אתה עירום כבר איזה 3 שעות, זה יותר מדיי בשבילי" שיפשפתי את העיניים. "תודה שאתה מת על זה" הוציא לי לשון. ס'חמודים.

m i c k e y 15

New member
XD

אני תמיד משתמשת בדאגי שהוא עירום למצבים כאלה
יאא כולכן ממש כמו אימהות שומרות XDD על מיקי יעני
ס'חמודה

חצמבוש

New member
מה הוא משכר אותה ככה

אררר למה את חייבת לימתוח אותנו ככה? זה פשוט לא פייר!D: והמייקל הזה כשאני יתפוס אותו אני יקשור אותו לעץ וימרח לו משחת שיניים על כל הפרצוףD: "ואתה מוכן להתלבש כבר! אתה עירום כבר איזה 3 שעות, זה יותר מדיי בשבילי" שיפשפתי את העיניים. "תודה שאתה מת על זה" הוציא לי לשון. כ"כ אופייני לדאגי לרוץ ערום בביתD: "זה היה רעיון שלי..." פניו של דאגי היו כמו של ילד קטן שלא קיבל גלידה. הייתי רוצה ליראות את המבט הזה הוא כ"כ חמוד כשהוא עושה פרצוף של ילד קטן כועסXD אני רוצה המשך עכשיו!D:

חצמבוש

New member
תיכננתי לעשות את זה עם כמה חניכים שלי

לילד אחד[חניך שלי] אבל בסוף לא הסכמתי ועכשיו אני מצטערת על זהD: לא נורא אבל הכנסתי לו כאפה בראש שהוא בכה,הוא אשכרה בכה[המניאק דיבר בזמן שאני צעקתי עליהם]>< יש לך מסן?

Shir Girl XD

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif גאד! מה קורה פה?

וואי איזה פרק.... ח-מ-ו-ד-!-!-! אני לא אוהבת את המייקל הזה "הורס חברויות" מה הילדים שבאוהלים לא מתקשרים לא כלום.....? אני מאמינה לדני. מאי הייתה שם והם יגפשו במסעדה דאגי יקום משם וילך למלון ומאי תרדוף אחריו, הוא ינעל את עצמו בפני והיא מעבר לדלת תבכה ואז הוא ישב בצד השני של הדלת וככה הם ידברו ואז בסוף הוא יסלח לה ואז דני יתקשר ודאגי ינתק לו ובסוף דאגי ומאי יתחתנו... חחחחחחח ובחתונה ריקי יבוא יצעק "לא! אני לא מוכן" ואז מאי תמשוך את דאגי ותנשק אותו ואני לא יודעת מה עוד יהיה בהמשך.. נכון שיש לי דמיון מפותח..? אני חולה חולה על הפיק שלך!
**אופסי יצאתי חופרת***

m i c k e y 15

New member
אעאעא

קלעת בול!! אני לא אגיד על מה
והילדים באוהלים[
] לא מתקשרים כי כמעט אין שם קליטה וזה עובדה שבמקרה הגיעה ההודעה של דני אליה ואז פתאום לא הייתה יותר קליטה... נראה מה יקרה.. תודה
שמחה שאת חולה חולהה על הפיק

m o r 1 0 2

New member
אבל את הבטחת../images/Emo7.gif../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

אהבתי כ"כ
מייקל החתיך הזה מעצבן אותי
אני מקווה שהוא לא עשה לה כלום,כי חסר לךXD אחלה פרק
אמרתי לך שאני מתה על הדמות של דאגי??

m i c k e y 15

New member
חחחח מייקל החתיך

זה מייקל לואיס מה את רוצה
חכי תראי מה הוא יעשה לך
דווקא! חחח כןכן דאגי הוא מושלם שם

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif וואו XD

טום הזה נהיה יותר HOT XDD מממ נקרעתי מהמשפט הזה- האישה שנמצאת בפנים, יוצאת. XDDDDDDDDDDDDD ממ הערות אני לא אעיר לך כי בד"כ את לא מיישמת אבל חפיף זה הפיק שלך.. אממ פרק ממש ממש טוב ! מייקל בטח שיכר אותה בכוונה והוא יעשה משהו למיקי ...P: - שונאת את מייקל - חוץ מזה פרק סבבה, 333>

מייקל הזה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif להביא לו מכות!

חצווווווף! גורם למיקי להיות שיכורה
ואייי וואייי רחמים על דני, עם הוא היה יודע את זה מייקל הזה היה כבר בבית חולים מזמן XDDDDD "אמ אני והבנים רצינו לעשות לך הפתעה, זה היה רעיון שלי בערך..." אמרה לו. "שקרנית!" נפער פיו של דאגי כמו נערה שכרגע ראתה את האיידול שלה עירום." XDDDDDDD די די די דיייי כבר עם הפיקים הממכרים האלה! אני קראתי את הפיק רק לפני משו כמו חצי שעה והייתי כולכך מבואסת שלא קראתי אותו איך שהוא התפרסם
בקיצוווור - פרק מהמם מיקי

m i c k e y 15

New member
XDDD

את צודקת לגבי התגובה של דני
הצחקת אותי חחח "בבית חולים" חחחח זה בסדר, אני שמחה שאת קוראת אותו לפחות ואוהבת

אוקי אז בואי נגיד שיש לך מזל שלא גילתי איפה..

את גרה אוקיי... יש לי שאלה את באה למפגש פורום? כי אים כן אז כדיי לך לבוא עם שומריי ראש... סתם... חחחח...
אם לומר את האמת ושאף אחת לא תתנפל עליי אבל.... אני אוהבת את משעשית עים מיקי ומייקל..כי אני אוהבת שיש הרבה טלנובלות בפיק כי אז זה לא משעממם...ויש למה לחכות לפרק הבא מובינה..? אז בקיצור המשיכי כך...[אבל בסוף שמיקי ודני היו ביחד כי זה מגניב...סתם תעשי מה שאת רוצה..] מדהים

למעלה