m i c k e y 15
New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo77.gifפרק 22../images/Emo152.gif
אז מכיוון שרוב הסיכויים הם שאני לא יהיה הרבה על המחשב מחר כי יש לי מבחן באדריכלות ולא למדתי אליו בכלל! חחח אז אני לא אהיה פה הרבה ובטח שאני גם אשכח לפרסם את הפרק היומי
אז אני אפרסם עכשיו- ואז אני עפה לראות גיבוריםםםםםםםםם
תזכורת מהפרק הקודם: מיקי והחבורה שלה מהלימודים יצאו לדרך לטיול שלהם בטבע. כאשר החבורה מיקמה את הדברים שלה מיקי הבינה שאין לה אוהל ונאלצה לישון עם מייקל, שהתעניין במיקי מאוד כאשר היו ביחד באוהל והחליפו מילים ומבטים אחד בשני. מיקי החלה לחשוב על מייקל כמעט כמו שהיא חושבת על מיקי, ולמייקל מצידו יש תוכניות למיקי. גילנו שלמייקל יש עבר בכמה דברים חשודים שיתגלו בהמשך. לבנתיים הבנים באוסטרליה נהנים מאוד, אך דני לא מראה זאת. דאגי מצליח עם הבנות ונראה שהוא התגבר על מאי אבל לא כל כך. מיקי ומייקל יוצאים לשטח לסייר לבדם, וזה נותן למייקל זמן אחד על אחד ע ם מיקי. כשאר דאגי הראה לדני את הבחורה החדשה שלו דני הבחין שהיא דומה נורא למאי והבין שדאגי לא התגבר כ"כ על מאי לאחר שהוא הלך דני שלח למיקי SMS: "לאחר שהוא הלך, שלחתי למיקי SMS בתקווה שהיא תענה לי, אם תהיה קליטה. "מיק, אני מתגעגע...תחזרי בשלום, אוהב הרבה, דן" קישור לפרק הקודם:
פרק 21 והנה הפרק העכשווי שגם הוא ארוך
פרק 22 *באפ שופ באפ* נשמע הקול של הסלולרי שלי, מישהו שלח הודעה. "מה זה מיקי?" שאל אותי מייקל. "רק הפלאפון שלי...שניה תן לי לבדוק" אמרתי לו ובדקתי ממי ההודעה ומה תוכנה. זה היה דני, עיניי זרחו, ליבי פעם בחוזקה. "מיקי, זה לא הזמן להתעסק באסמסים, יש פה דברים מסוכנים" אמר לי מייקל. "אז תגן עליי" צחקתי והמשכתי להסתכל. "אני לא הטיפוס, תאמיני לי, בואי" אמר,סגר לי את הפלאפון והחזיר לי. "אוקי, אבל כמה צריך ללכת???" שאלתי בקול תינוקי. "אתה ביקשת" חייך חיוך שטני. "הוו אתה מתחיל ככה, תיזהר שאני לא אזרוק עליך איזה נחש" צעקתי עליו, הוא בא הרים אותי על כתפו והסתובב. "מייקלללל, עכשיו, אבל עכשיו תוריד אותי!!" צעקתי וצחקתי ביחד. "את ביקשת" שוב אמר את זה. "אין לך מילים אחרות להגיד" צחקתי. פעם אחרונה שהשתובבתי ככה הייתה עם דני, הרגשתי בדיוק אותו הדבר, ואז ממש אותו הדבר...כשהוא נפל עליי. הוא הסתכל בעיניי, ראיתי מה שראיתי בעיניו של דני, אש בוערת, שאצל דני הסתמנה כתשוקה בוערת, רק בעיניים כחולות כששל מייקל חומות. קמתי במהירות והצבעתי על נשר בשמיים, להסיח את דעתו של מייקל מכל המקרה ואת הצורה שבה קמתי מתחתו. "תראה, איזה יפה הוא" הצבעתי. "למה אתה מחכה! תצלם" הפנתי אותו אל השמיים. הוא נראה מבולבל. "כן, הוא יפיפייה" ענה לי וצילם. "נמשיך? את יודעת שיש לי הפתעה בהמשך..." המשיך ללכת והסתובב אליי. "הפתעה? אני לא יכולה לחכות" חייכתי. הייתי קצת מבולבלת באותו רגע, כל כך רציתי לענות לדני, אבל מייקל, מייקל הסית את דעתי. אולי אענה לו עכשיו. אין קליטה, ממש יופי. *באוסטרליה- נקודת מבטו של דני* כנראה שאין קליטה, היא לא קיבלה את ההודעה או שהיא פשוט לא ענתה... מוזר לי לחשוב ככה על מיקי, שהיא מתעלמת ממני? נהה אין מצב. היום בבוקר ספיר התקשרה אלינו לחדר, אמרה לנו שהיא תעשה הפתעה לטום ותבוא, לפחות מישהו פה יהיה שמח. "אוקי, אז אתם זוכרים מה עושים?" שאל דאגי בעודו מסדר את השיער המוזר ביותר שצמח לו, ממש רעמה של אריה. "זוכרים זוכרים" אמרתי בחוסר חשק. "אומרים לטום שהוא מסריח אחרי הים, ושיכנס להתקלח" אמר הארי בקול נשי לדאגי. "נכון מאוד, אחרת הוא לא יכנס בעצמו ותהיה קצת רציני!" דאגי אמר. "ורגע, כשהוא יוצא ספיר תחכה לו?" שאלתי. "כן, יא דביל על מה דיברנו איזה שעה עם ספיר...יו אני מוקף במפגרים" דאגי התעצבן קליל. "דאגי, תדבר יפה אל בוגרים ממך" הארי אמר לו בקול קשוח וחייך אליי חיוך ממזרי. "טוב אני באמת נכנס להתקלח" אמרתי להם ובאתי לצאת, בדיוק כשספיר נכנסה. "ספיר! מה את עושה פה??" שאלתי במהירות. "אתה נראה מופתע..." היא נכנסה לחדר. "אמ דני היא אמורה לבוא..." אמר לי דאגי וניגש אליה. "הוא קצת לא עצמו היום" אמר לה דאגי. "שמתי לב, אז מה קורה חבר'ה?" שאלה. "הארי, שמעתי על יובל... אני מצטערת, לא דיברתי איתה בכלל מאז שחזרתי למעונות" היא המשיכה. "כן, היא ניתקה קשר עם כולן, אפילו עם מיקי" ענה לה הארי. "באמת? טוב, ההפסד שלה לא?" קרצה לו. "מה עם מיקי באמת...היא לא כאן?" היא אמרה והחלה להסתובב בחדר. "לצערנו לא, היא רצתה לבוא, אמרתי לה שלא צריך...היו לה תוכניות אחרות" הארי ענה. "תוכניות שלא כללו אותי" עניתי מהדלת. "מישהו מעוצבן..." הסתכלה עליי. "איך אני יכול שלא להיות, היא העדיפה ללכת עם מישהו שהיא לא מכירה לטיול מאשר לבוא אליי" אמרתי. "אבל מצד שני גם אתה תכננת ללכת לטיול באותו זמן שהיא תכננה ללכת, ולפי מה שטום אמר לי בכלל לא הודעת לה, גם אתה אשם...תעזוב את מיקי קצת היא רוצה להכיר דברים חדשים, מקומות חדשים וחברים חדשים" צידדה במיקי. "מה אתה חושב? שאני עזבתי לאוניברסיטה, טום הניח לי לצאת עם חברים אחרים על חופשות שיכולתי להיות איתו, אם אין לך שם מישהו שאתה מכיר וסומך עליו ושיהיה חבר שלך אתה יכול להיות די בודד, חוויתי את זה" היא המשיכה לפטפט. מה נראה לה? שאני לא מבין את מיקי, באותו רגע זה עיצבן, ובכן עדיין. "אני מבין אוקיי, אני צריך לתת לה מרחב...תסלחי לי שכל מה שאני רוצה זה להיות עם זאת שאני אוהב" אמרתי ויצאתי מהחדר. נשארתי בחוץ ליד הדלת לשמוע מה הם אומרים, נשכבתי על הרצפה ונשענתי על הקיר. המשך בהודעה הבא
אז מכיוון שרוב הסיכויים הם שאני לא יהיה הרבה על המחשב מחר כי יש לי מבחן באדריכלות ולא למדתי אליו בכלל! חחח אז אני לא אהיה פה הרבה ובטח שאני גם אשכח לפרסם את הפרק היומי