לא רק ידידים
פרק 22

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gifחח לא הייתי בטוחה איך כותבים התראה XD

חשבתי אולי זה התרעה? או התראה.. XD והבנתי שאפשר גם וגם חחח וחשבתי אולי לבוותר על החלק הזה.. מזל שלא

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

זה לא יפה ככה להעליבה את טום ולקרוא לו שמן... למרות שנו זה הצחיק בחלק מהמקירם ודאגיי אייי דאגי, אני מאמינה שיום יבואו והוא יהיה חכם , אני מקווה לפחות ככה

m i c k e y 15

New member
XD הכל בהומור...טום לא נעלב..אני

דיברתי איתו לפני זה
חח גמאני מקווה, לפחות בפנטזיות שלי, דאגי הזה..ביום שהוא יהפוךלהיות חכם יהיה יום חדש בשבוע XD כנל לגבי דני

חצמבוש

New member
"חושבים"D:

דאגי חושב? אני בשוק
התראת שמן בדרך!XDDD הרג אותי אני לא הפסקתי ליצחוק פרק ממש יפה אבל למה רק אחד?>< אוך והמייקל הזה

m i c k e y 15

New member
לאאא זה לא דאגי אמר ../images/Emo6.gif דני אמר

חושבים חח דאגי אמר "כלום" רק אחד כי אין עוד אחד
יש חלק מפרק 23 ואני צריכה עוד להמשיך אותו.. אני שמחה שהפרק טוב ומצחיק
זה מה שרציתי

Little Sapir

New member
מהממם!

"ידעתי ששמעתי צעדים גדולים, איזה שמן..." דאגי חייך. "כן אני באמת רעב, מה נאכל? בא לי סטייק" טום אמר ועשה פרצוף של שמן. "יאללה לך לך תאכל יא שמן" צעק דאגי אליו וצחק. והשיא- "התראת שמן בדרך!" הארי צעק לי מהפלאפון. XDDDDDDDDDDDDDDDDD מחכה להמשך

Shir Girl XD

New member
מה! אני צריכה לחכות עכשיו עד יום ראשון

זה עוד מלא זה 1,2,3,4 . 4 ימים וואי מיק יש לך פיק מהמם גרררר אני לא רוצה את מייקל שילך לא בא לי אותו שלא ידחף יותר מידי עמוק לקשר של דני ומיקי אני אבוא ואהרוג אותי איזה חמודים הבנים שאם עושים לטום הפתעה וואי "אוי דאגי, איך אפשר לעשות כלום" משפט אדיר XD וגם "לא אני לא, הארי אמר לי שאני מסריח וצריך דחוף מקלחת" הוא ענה והחל להתפשט. "הארי!" דאגי דחף אותו ואמר בלחש. "אתה אמרת לי להגיד לו!" לחש לו הארי. "לא עכשיו..." אמר דאגי היה מתאים שדאגי יגיד לטום להתקלח חח XDDD הפיק שלך כל כך חמוד!!!! XOXO

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif וואי איזה יפה !!!

אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא, הוא נראה לי מאד HOT בקשר לטום וספיר D: את כותבת ממש יפה :) דני חמממוד D: 3>

הפרקים מתחילים להיות יותר ארוכים אהבתי../images/Emo163.gif

זה לא שלא אהבתי לפני... ומה עוד פעם שהוא מנתק לה את הפלפון חוצפן.. שהתרחק מימנה!! וכול הקטע עם טום פשוט קורע... רק אם אפשר לומר משהו כדי שתיגמרי את הקטע בין מייקל למיקי מהר כי זאת לא בעיה לברר איפה את גרה
סתם... חי חי חי.. בקיצור מהמם...

m i c k e y 15

New member
כןכן אמרתי לכן שהפרקים יהיו ארוכים יותר../images/Emo9.gif

וכן ראית איזהחוצפן!! יאללה... חיחי טום השמן הזה
תנו לו רק לתקוע סטייקים כל היום והוא מסודר
יאלה תבררי איפה אני גרה, קפצי לבקר, ואז אולי אני אשנה
XDDD

just orr

New member
חחחחחח דני טיפש-חמוד XDDD

החלק השני היה ממש מצחיק חחחח "מה...אתם עושים?" שאל. "כלום" "מסתלבטים" "חושבים" 'חושבים'!!!!!! יופי דני
את כותבת ממש יפה

m o r 1 0 2

New member
אחד הפרקים המצחיקים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

"התראת שמן בדרך" XDDD,פשוט ניקרעתי.... אני מתה על הדמות של דאגי,כזה טיפשוני כוסון
XD אני מקווה שההפתעה תצא לפועל
ממש אהבתי,וממש נהניתי
בפרק היה מתח שטום לא יראה את ספיר,מאוד אהבתי
זה מזה כיף לדמיין את זה בראש
טום כזה עם מגבת רק על החלק התחתון,ספיר מנסה לברוח ממנו,דני והארי מדברים בהוקי טוקי וטום טוחן סטייק
ועם הפרצוף הזה
איזה מגניב אם זה יהיה סרטXD

m i c k e y 15

New member
וואלה מגניבב../images/Emo9.gif

אני כלכך דמיינתי את כל הפרק אחרי שכתבתי אותו.. באמת ממש אבל חח כשספיר מתחמקת מטום דמיינתי כזה עם המוזיקה של משימה בלתי אפשרית
שטום כזה מתקרב לחדר הארי מאוחריו.. דני ודאגי לא יודעים מה לעשות XD נשמעים צעדי ענק
וואי כמו מרגלים XDD טום טוחן סטייק
לא קשה לדמיין
שמחה שאהבת ונהנת
זו המטרה

m o r 1 0 2

New member
נכון../images/Emo6.gif "טם טם...דה טם טם"../images/Emo168.gif

כמו בסרט של ג'יימס בונד

למעלה