להתעורר

McFly rullz

New member
XDת'אמת את צודקת....../images/Emo4.gif

אם נעשה,איפה נעשה?בעזריאלי? לא שאני אשתתף
כאילו...זה קשה וזה... אם אתן רוצות אפשר שכל קבוצתץ בנות אם כבר שגרות שאותו אזור וזה... אבל יאללה תעשו מה שבא לכןXD

talosh1234

New member
ממש לא ! וכנסו !

עם עבודת צוות אפשר להצליח ! ותאמינו לי שבמפגש שהייתי בו הייתה "כימיה" בין הבנות.. הסתדרנו יופי ! ואנחנו נצליח , אז די להיות אנטי .. זה לא אישית לך מורן , זה לכל מי שחושבת שזה לא יעבוד ..

yael0000

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהשיר הנבחר!../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

טאדםטאדם I WANNA HOLD YOU או בתרגום פשוט לעברית" אני רוצה להחזיק אותך" ברוב מולחט של 15 קולות עכשייייו להציע רעיונות מה לעשות עד מחר בערב! ואנשים תפסיקו להיות פסימיייים כי פסימיות אל עוזרת לכלום

purple floyd

New member
אמ..

לא יודעת, יש כל מיני דברים קטנים שאפשר לעשות, למשל שדני אומר"I wanna hold you My skies are turning black" אז יש תקריב לפנים של מישהי, ואז במשפט אחר כך רואים שהיא מחזיקה מישהי ואז היא שרה את "feels like a heart attack" וכל מיני כאלה, לא צריך להתיימר להיות 100000% מקצועים, עושים את זה בישביל הכיף. ובכלל לא אמרנו שעושים את זה במפגש? O______O

m i c k e y 15

New member
אבל אמ תלוי אם נעשה את השיר

בגירסה שיש באלבום שבפזמון הוא אומר I wanna hold you why don't you take me back i wanna hold you bad או בגירסה של הקליפ שזה I wanna hold you my skies are turning black feels like a heart attack הנבתן? XDD

yael0000

New member
טוב הרעיון שלי../images/Emo211.gif

אממ שנעשה מפגש וכל זה ונעשה קליפ, אבל נשים גם וידיאוים של כאילו הMAKING... ותמונות וכל זה, זה יכול להיות נחמד

butbut

New member
אני אמרתי לך מה אני חושבת שצריך לעשות..

לראות כמה בנות רוצות להשתתף-וכמה דקות יש בIWHY...ולפי זה לחלק לכול אחד כמה שניות.. כי מפגש-אין מצב.

למעלה