ישר כוח! Girl Power FTW!
א אטומיק בייגל New member 29/10/06 #92 אמ, "Yes, you may use the lyrics on a personal, non-profit homepage" אתר אישי ללא רווחים. תפוז זה לא ממש אתר אישי.... :X
אמ, "Yes, you may use the lyrics on a personal, non-profit homepage" אתר אישי ללא רווחים. תפוז זה לא ממש אתר אישי.... :X
T The Young Amyrlin New member 29/10/06 #94 אני מניחה שמדובר בפורום הספציפי, ולא באתר הכולל. הכוונה כאן שאנחנו לא עושים כסף מפרסום הליריקה או משהו כזה:X
אני מניחה שמדובר בפורום הספציפי, ולא באתר הכולל. הכוונה כאן שאנחנו לא עושים כסף מפרסום הליריקה או משהו כזה:X
T The Young Amyrlin New member 27/10/06 #5 כל הכבוד בדקתי את המאמרים והגלריות - כל הכבוד. ממ אני יכולה לתרגם חלקים מהביוגרפיה:]
T The Young Amyrlin New member 27/10/06 #7 ואני חייבת להוסיף - איזו תמונה של טאריה היא נראית כאילו היא אחרי ריצת מרתון
L LadySilkworm New member 27/10/06 #16 אני מוכנה לנסות לפרש את הביוגרפיה אני אעשה את זה מחר, כי עכשיו לא יהיה לי זמן אם אין לך בעיה.. בסה"כ הכל נראה ממש טוב
אני מוכנה לנסות לפרש את הביוגרפיה אני אעשה את זה מחר, כי עכשיו לא יהיה לי זמן אם אין לך בעיה.. בסה"כ הכל נראה ממש טוב
S skipp New member 27/10/06 #20 היי אני חדש ! שמי ליאור בן 17 מטבעון ואני מוכן לתרגם את הביוגרפיה, זה יעזור לי אני בידיוק עובד על רמת תרגום אנגלית
היי אני חדש ! שמי ליאור בן 17 מטבעון ואני מוכן לתרגם את הביוגרפיה, זה יעזור לי אני בידיוק עובד על רמת תרגום אנגלית