לאאאא בבקשה לאא אני לא רוצה טיפולל טוב לי ככה
L L U Z I A New member 28/8/05 #19 לאאאא בבקשה לאא ../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif אני לא רוצה טיפולל טוב לי ככה
L L U Z I A New member 29/8/05 #27 ../images/Emo7.gifדנה לא צריכה טיפול../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif
O oOBAGIRAOo New member 28/8/05 #21 כמה הודעות למטה: משבוע הבא! לא. אבל די לשאול. משומה הפורום הזה פורח רק אחרי שהעונה נגמרת, אז כולם באים כדי לשאול מתי עונה הבאה, כאילו שאנחנו יודעים באמת.
כמה הודעות למטה: משבוע הבא! לא. אבל די לשאול. משומה הפורום הזה פורח רק אחרי שהעונה נגמרת, אז כולם באים כדי לשאול מתי עונה הבאה, כאילו שאנחנו יודעים באמת.
O olga131 New member 29/8/05 #26 תיכנסו כולם לאתר הרשמי של הטופ ו.. שמה כבר עמודים לטופ מודל 5 ..ואני לא יודעת עם מישו כבר כתב על זה אבל ..ממש יפות הפעם..יש לי כבר כמה מעודפות ..תגיבו ..ביושש
תיכנסו כולם לאתר הרשמי של הטופ ו.. שמה כבר עמודים לטופ מודל 5 ..ואני לא יודעת עם מישו כבר כתב על זה אבל ..ממש יפות הפעם..יש לי כבר כמה מעודפות ..תגיבו ..ביושש
L L U Z I A New member 30/8/05 #31 אבל למה להרוסססססס???../images/Emo15.gif יופי!! הודות לאתר, עכשיו אני יודעת מה הפרצוף של הזוכה של העונה ה4! גררר אני שונאת אותםםםםםםםםםםםםם טוב אבל לא לגמרי הבנתי את הפרצוף חרם על האתר הזהה
אבל למה להרוסססססס???../images/Emo15.gif יופי!! הודות לאתר, עכשיו אני יודעת מה הפרצוף של הזוכה של העונה ה4! גררר אני שונאת אותםםםםםםםםםםםםם טוב אבל לא לגמרי הבנתי את הפרצוף חרם על האתר הזהה
O olga131 New member 30/8/05 #34 סורי ..גם אני יודעת רק את הפרצוף ושל המתמודדות של העונה ה5 אין עוד זוכה ..חח..אז תתנחמי בזה לפחות
O olga131 New member 30/8/05 #30 נ"ש ..תענו לי כולם !! למה כל הודעה ששלוחים בפורמים המנהל צריך לאשר ?????
J JULI4561 New member 30/8/05 #33 כי אממ.. זה סיפור ארוךךךךךךךך פעם היו אומרים שמות של הזוכות בלי ספוילרים או דברים שנוגעים לעתיד אז עכשיו כל חבר חדש בפורום צריך לבדוק את ההודעה שלו קודם ...... או משהו כזה
כי אממ.. זה סיפור ארוךךךךךךךך פעם היו אומרים שמות של הזוכות בלי ספוילרים או דברים שנוגעים לעתיד אז עכשיו כל חבר חדש בפורום צריך לבדוק את ההודעה שלו קודם ...... או משהו כזה
P purple rain2 New member 30/8/05 #37 זה לא כל הודעה, זו רק ההודעה-שתיים הראשונות, וכמו שג'ולי הסבירה לך זה כדי למנוע הישנות תופעות הספויילרים.
זה לא כל הודעה, זו רק ההודעה-שתיים הראשונות, וכמו שג'ולי הסבירה לך זה כדי למנוע הישנות תופעות הספויילרים.