לקנות את האלבום של אדם

mayarel

New member
../images/Emo124.gifלקנות את האלבום של אדם

אוקי בנות, צריך להיות רציניות. 1. למישהי יש מושג האם האלבום ייצא גם בארץ בזמן סביר? 2. אם לא צריך להזמין מחו"ל. לא אכפת לי להזמין עותקים גם לכן ולהסתדר בדואר (או אולי במפגש?????
) אז יאללה להתחיל להתארגן!!! אני לא מבינה בזה פשוט אבל אשמח באותה הזמנה להזמין גם לכן... כמובן שסך הכל צריך לצאת סכום סביר, אז אני אוכל בסביבות ה10 עותקים.. לא יותר. מאיפה הכי הגיוני לעשות את זה לארץ???

nini18

New member
לנשום חחחח

אם צריך להזמין זה נראה לי דרך אמזון. השאלה היא US או UK. ונראה לי שעדיף שכל אחת תזמין לבד שלא יהיו בעיות חח

nini18

New member
אני לבד רוצה 2-3 עותקים

אחד הביתה אחד לאוטו ואחד נגד עין הרע חח סתם

mayarel

New member
אני גם רוצה שניים, אבל אזמין מחו"ל רק 1

ואת השני אקנה בארץ. השאלה אם זה יגיע לארץ בזמן סביר, מעניין איך אפשר לברר את זה?? בכל מקרה להזמין יחד פשוט חוסך עלויות משלוח.

MIDNIGHT SKY

New member
יש כאלה שהזמינו וזה יגיע אליהם ביום שהאלבום

יוצא. אבל אולי זה תלוי במקום שבו גרים? אני לא מבינה בדברים כאלה - _-"

mayarel

New member
נראה לי שאני אזמין

נחכה יום נראה אם להזמין לעוד מישהו

nini18

New member
נו כן גם אני חושבת על להזמין עכשיו

זה מכירה מוקדמת נקרא וביום שהדיסק יוצא הוא נשלח למזמינים. אלה שגרים בארה"ב יקבלו אותו באותו יום או יום לפני שהוא יוצא לחנויות. אבל אנשים כמונו שגרים רחוק, יקח קצת יותר זמן עד שהוא יגיע.

nini18

New member
אני אזמין את הכל דרך האנטרנט.

אם לא יתאפשר לקנות בארץ ובררתי כמה עולה המשלוח אז רגיל 10 דולר ומהיר יותר 20 דולר. (אם הבנתי נכון)

sweet shir

New member
UK עדיף בהרבה! המשלוח הרבהההה יותר זול.

זה יוצא בסביבות ה-2-3 פאונד..

mayarel

New member
השאלה מאיפה יגיע מהר יותר

אני יודעת שמארה"ב מגיע מהר.

sweet shir

New member
אני דווקא יודעת שמארה"ב מגיע ממש לאט. O:

חברה שלי הזמינה משם ולקח חודש וחצי עד שזה הגיע אליה. :\ מUK זה לא עולה על שבוע... ואפשר לעשות אקספרס, אבל אין לי שמץ כמה זה עולה.

Musical Abuse

New member
אני אישית הזמנתי מארה"ב כמה פעמים

ולקח משהו כמו שבוע בקושי...ככה שזה דיי מהיר.. מה גם שבאמאזון US יש הכל מהכל, וסביר להניח שהאלבום יהיה זמין שם לפני שיהיה זמין בUK..

nini18

New member
וואו בהרבה יותר זול... לא ידעתי

השאלה אם זה יוצא באותו זמן שזה יוצא בארה"ב ??

MIDNIGHT SKY

New member
אני זוכרת שהיה כתוב שם

משהו על 7 בדצמבר...נראה לי,אני לא בטוחה

MIDNIGHT SKY

New member
טוב.

אני חושבת שהאלבום יגיע לפה כמה ימים אחרי. ואני אשמח אם תזמיני לי עותק ואני אשלח לך כסף. חשבתי להזמין אונליין,אין לי כרטיס,אז אמרתי לאמא שלי בשקט "אמא,נכון שאת תיתני לי להשתמש בכרטיס שלך כדי להזמין משהו?" "מה?" "דיסק" "איזה?" של אדם למברט" "מה זה" מוזיקה" "איך?" אונליין" "לא" "אב.." "לא!" היא לא סומכת על האינטרנט ....><" ד"א ניתן להזמין את הדיסק כבר באמאזון. AMAZON.COM

mayarel

New member
זהו השאלה אם זה באמת עניין של כמה ימים ..

נראה מה הבנות אומרות פה, כי לי זה נראה יותר זמן מכמה ימים, והיות ואני רוצה יותר מעותק אחד לא אכפת לי להזמין ואת העותק השני לקנות בארץ. מה שיגיע קודם ברוך הבא.. אז אם אני כן אזמין, אקנה גם לך בכיף.

nini18

New member
מצחיק שאנחנו מתכננות על כמה עותקים חח

לפני ששמענו את הדיסק חחח את במיוחד שאוהבת בעיקר מוסיקה איכותית של רוק חח

mayarel

New member
אותך זה מצחיק

אותי זה מטריד אבל באופן מעומעם מאוד כבר. מודעת לעצמי.

nini18

New member
חחח לא הבנתי אבל מה מטריד

זה שאת מוכנה להתפשר על מוסיקה אחרת כי זה אדם? או זה שהוא לא יעשה מוסיקת רוק איכותית ? ד"א בהשראתו הורדתי את הדיסקים של פינק ולידי גאגא רציתי לראות מה ההתלהבות אז לידי גאגא השירים די מוכרים מהמועדונים ופינק יש לה כמה שירים נחמדים חח אבל עדיין אני לא בטוחה שמוסיקה כזאת תתאים לקול שלו במיוחד לידי גאגא.

למעלה