לקנות את האלבום של אדם

mayarel

New member
הן מאוד שונות

המכנה המשותף היחידי בינהן נראה לי הגישה שלהן במיניות כוחנית. אגב סתם מעניין אותי, פינק לסבית במקרה? בכל אופן אני חושבת שהן יותר השראה מבחינת ההופעה שלהן והגישה שלהן.. פחות מבחינה מוסיקלית... אם כי פינק כן מתאימה עקרונית לרוק כיפי כזה שאדם נראה שמדבר עליו (בבקשה אלוהים שלא יהיה הרבה מזה)

nini18

New member
מה פתאום לסבית למרות שהיא נראית בוצ'ית

לתפארת חח רוב הדיסק האחרון נכתב על הבן זוג שלה כשהם נפרדו.... ועכשיו שהם חזרו שאלו איך הוא מרגיש עם השירים האילו חח ד"א נראה לי שהוא בעלה.

nini18

New member
כן צדקתי

היא נשואה. נלקח מויקפדיה. Pink met professional motocross racer Carey Hart at the 2001 X Games in Philadelphia.[35] Hart had previously been screened in Pinks early music video clip "Just Like a Pill." In 2005, Pink proposed to Hart during a Mammoth Lakes, California motocross race by holding up a "Will you marry me?" sign on his pit board. On the other side was written "I'm Serious!".[36] They married in Costa Rica on January 7, 2006.[37] After months of speculation, Pink's publicist, Michele Schweitzer, told PEOPLE magazine on February 19, 2008, that the singer and Carey Hart had separated.[38] "This decision was made by best friends with a huge amount of love and respect for one another", Schweitzer said.[39] The video for her 2008 hit "So What", in which Hart appears, deals with her separation and pending divorce.[40] In March 2009, Carey Hart revealed in an interview for SpeedFreaks that he and Pink were 'dating'.[41] Carey has also confirmed on Jason Ellis' Sirius XM radio show, The Chelsea Lately Show & The Best Damn Sports show that he and Pink are attempting to work things out stating: "Sometimes you have to take a couple of steps back to move forward".[42] Pink has stated that the couple has gone to marriage counseling and have gotten back together. They were never legally divorced.[43]

mayarel

New member
סבבה סתם עניין אותי

לא כי היא נראית בוצ'ית.. לא יודעת.. משהו במה שהיא משדרת. עזבי. לא יודעת להצביע על זה.

nini18

New member
היא משדרת בוציות למרות שלא יפה לתת סטיגמות

לאנשים. אבל יש לה גוף רחב ושרירי ושיער קצר. אני מושפעת מהסדרה ישנן בנות (הסדרת בת של הכי גאים שיש)

mayarel

New member
לא באמת זה לא זה

קודם כל לא יודעת כמה זה ברור לך אבל רוב הלסביות מין הסתם לא נראות ככה חחחחחחחחחחח איזה לסבית את מכירה מפורסמת שכן נראית כמו הסטיגמה...? בכל מקרה סתם זה היה יותר איך שהיא התנהגה בקליפים שראיתי שלה כשרציתי לראות מה באמת מלהיב את אדם. והיא באמת חמודה אבל לא הייתי שומעת דיסק שלם שלה.

nini18

New member
מה זאת אומרת ככה?

יש לסביות גבריות ויש נשיות. הלסביות היחידות שאני מכירה זו קורין אלאל ואלן שכן נראית כמו פינק רק מתלבשת יותר גברי ממנה.

mayarel

New member
מנסה להזכר

לינדסי לוהן, אלן ואישתה
, רוזי אודונול, ג'ודי פוסטר לא עולות לי כרגע עוד.. הן לא רק כפתיים רחבות ושיער קצר. נשים באופן כללי יש יותר גבריות ויותר נשיות.. לא קשור דווקא לנטייה מינית..

nini18

New member
ברור, לא התכוונתי באופן כללי לכולן.

התכוונתי ספציפית עליה. אישתה של אלן מדהימה, איזו יפה היא. וד"א לינדסי לא אבל סם הבת זוג שלה כן.

nini18

New member
תראי עדיף פינק מאשר בריטני

או לידי גאגא אבל נראה לי שיהיה משלושתם כולל מדונה. כי לידי זה פופ, דנס, אלטרנטיבי. פינק זה רוק פופ עם בלאדות בריטני זה פופ ומדונה זה פופ נשאר עוד קצת לקווין שזה רוק

mayarel

New member
כל אידול הוא חיכה לשבוע רוק

כל הזמן שר רוק במסע ההופעות שר רוק בלהקה שלו שר רוק למה שהוא יהיה מדונה למה.. דיי את רוצה סיבות שתצטרכי לצום שנה הבאה????!!!

nini18

New member
אני איתך באמת.

ואני גם לא חשבתי שמה שהוא אוהב לשמוע זה מה שהוא ישיר. ואם כן אז לפחות שישיר בסגנון הלהקות רוק שהוא אוהב ולא הבנות פופ שהוא אוהב. אבל תראי את סגנונות המוסיקה שהוא אמר שיהיו בדיסק, זה ממש מתאים. אני עדיין מקווה שזה יהיה יותר קווין או מיוז או ברח לי השם של הלהקת רוק שהיתה בארץ לפני כמה זמן (לא פיית נו מור) כי הקול של אדם לשירים כמו שלהם יהיה מדהים. והוא ישר יכנס להיכל התהילה של המוסיקה. תראי עדיף להתבאס עכשיו ואז שתהייה לנו הפתעה טובה.

mayarel

New member
הוא רוצה גלאם רוק

נובו גלאם. לא יודעת איך האלקטרוניק יכנס לשם אבל דייייי זה לא יכול להתאים למדונההההההההההההההההההההה

nini18

New member
הוא לא יהיה מדונה חחח

כי יש רק אחת כזאת והיא לא תיתן לו לקחת לה את זה חח
את תראי בסוף הוא יפתיע אותנו לטובה והוא יהיה פיצוץ. (העידודים של גיא כן עוזרים בסופו של דבר חח
)

mayarel

New member
אמרתי לך זה שהוא יהיה פיצוץ אני יודעת

הוא מאוד יפה הוא מאוד מוכשר הוא מאוד סקסי והוא יכול למכור מבטא בריטי לסיימון... אבל שיהיה יותר מזה. אני חמדנית. רוצה גם משמעות.

nini18

New member
הוא יהיה עם משמעות את תראי

הרי מדובר באדם פאקינג למברט הוא חיב להיות עם משמעות. וואו יום כיפור הזה משנה את הבנאדם חח
או שסתם יש לי פיצול אישיות חח

nini18

New member
איזה חמודי הוא בתמונה הזו

אני רוצה לאכול אותו. חח
חח מחזיק חזיה עם השם שלו עליה ועושה פרצוף כזה חמוד ותמים של ילד. אני פשוט מטורפת עליו.

mayarel

New member
בונבון .. זה היה בהופעה שהוא היה חולה?

או שסתם הוא נראה קצת סהרורי?

למעלה