לקראת פרק ההדחה, כמה הודעות הנהלה:

../images/Emo124.gifלקראת פרק ההדחה, כמה הודעות הנהלה:

קודם כל- תזכורת לכללי הפורום הבסיסיים. אנא קראו והפנימו.
כדי למנוע תקלות, בלאגן ועוגמת נפש - שרשור פרק ההדחה ייפתח לקראת הערב ע"י אחד ממנהלי הפורום או ע"י גולש שנשלח לו הודעה ונבקש ממנו.
לאחרונה נחסמו מהפורום מספר אנשים שפשוט קיללו חברי פורום אחרים כאילו אין מחר. ראו הוזהרתם
הודעות בנוסח "אני חבר של המפיק/שכן של הכלב של אחותו של המוכר מהמכולת של הפקידה של מושיק, ולכן אני יודע מי יזכה/מי יודח/מי יקפוץ למי" - הן דבר מאוס, לא רצוי, ועולה על העצבים של כל חברי הפורום. הן בטח לא מצדיקות הודעה חדשה
הודעות כאלה שיופיעו כהודעה חדשה יימחקו ללא הסבר נוסף
זהו, שתהיה לכולנו צפייה מהנה (או לפחות לא מענה...)
מנהלי הפורום

נכון צודקים כל אחד פה ממציא שהוא

מקורב למתמודדים חחח פשוט צריך להוציא תהודעות האלה מהפורום וזהו...!!אחלה שבת...!!

AshkenaziAmiti

New member
אז....אתה מכיר גם את יעל בר זוהר!

שמע איך היחסים שלה עם גיא? יש מצב לאיזה רומן מתוקשר מהצד עם בן 18 חמוד מחיפה?

עכשיו ברצינות - הייתי עם נועם ביחד בשכבה

בתיכון. הוא בחור באמת עם לב זהב, אמיתי ואוהב לעזור. חתיכת סוס, כל זרוע שלו כמו בול עץ, שירת ביחידה מובחרת תמיד מדבר בשקט, בקור רוח, כנה לגמרי, מסתכל לך בעיניים ומחייך עם עיניים בורקות וקורנות הם משפחה של כוורנים, מייצרים דבש מעולה! אין לי ספק שהוא יגיע לגמר, הוא יודע ללכת בין הטיפות והכי חשוב - האסטרטגיה שלו של השקט ובחירת בני הברית ובד בבד לא ליצור אויבים, לפחות לא בצורה יזומה, גורמת לו כמעט שלא להתלבט - ולדעתי חבל, הוא מבין האנשים הבודדים והיחידים בתכנית שיש לו באמת דברים טובים להגיד, יעילים ותכליתיים איך אפשר לסבול את כל משחקי האגו האלה???

סאמוואן

New member
למדת בתיכון מעיין בעין החורש?

כי אני לומדת שם עכשיו ואני בכיתה י"ב...והמורים אמרו לנו שנועם הוא בוגר של הבצפר..

אכן כן, הוא מופיע בחדר המורים על הקיר

בתמונה של המחזור, אי אפשר לפספס אותו. אין גבול כמה אפשר לספר עליו, על האדם שמעבר לתכנית ולתדמית שנוצרה לו. דברים שרק מחזקים את התדמית הזאת, נותנים לה משנה תוקף כמו שאמרו עליו המתמודדים בשבט שלו, הוא קסם של בחור ואי אפשר שלא להתאהב בו. מלח הארץ. סמל. הענק הלוחש. בספר המחזור של השכבה כתבו עליו שהוא כשרון מבוזבז בספורט (למיטב זכרוני)

סאמוואן

New member
איזה מחזור הייתם?

ואגב, יש לי חברה שאחותה הייתה חברה של נועם...אז אולי אתה מכיר אותה...

אם אני זוכר נכון, סיימנו ב 2001. תשאלי את

דורית יוגב הסגנית (הייתה המחנכת שלי) התמונות של כל הכיתות השכבה הן אחת ליד השנייה על הקיר נראה לי שנורית יואל הייתה המחנכת שלו או אורית משי

סאמוואן

New member
אוקיי תראה..

אורית משי אני יודעת מי זאת...אבל מי אלה לעזאזל דורית יוגב ונורית יואל?....הם מורות שכבר עזבו את בצפר?...או שאני פשוט לא מכירה את המורות שבבצפר שלי?...אני אשאל את אורית משי..

יש לי דרך אחת לאשר את המידע שאמרת פה-

תגיד לי מה שם ההורים/אחים שלו / מה התאריך לידה שלו ואני החזק את זה D: כי פשוט אני יודע שמה שכתבת עכשיו מאוד אמין ובאמת מתאים לנעם. אבל כל אדם שני בפורום אומר שהכלב שלו הוא הקרוב של הכלב של הבנדנה של נעם..

LiRs Lullaby

New member
גם אני יכולה לומר לך את כל הדברים האלה.... זה

לא בעיה למצוא. אבל אני מעולם לא פגשתי את נועם.

oriane5

New member
שמות ההורים - שלומית ומנחם...

זה לא אני שכתבתי את ההודעה אבל גם אני מכירה אותו אז רציתי להתלהב

Fairywitch

New member
אין בעיה עם אנשים שמכירים את המתמודדים-

הבעיה היא עם אלה שמתיימרים לדעת מי זוכה בסוף... ברור שלמתמודדים יש קרובי משפחה וחברים, שאין שום סיבה שלא יכתבו בפורומים, אבל מכאן ועד ל"בגגל שאני אח של הקקטוס של דן אני יודע מי ינצח בתכנית" הדרך ארוכה... גם אני מכירה את אחות של מרינה (דרך חברה שלי), אבל אין לי מושג מי יזכה, ואפילו מי הפיינל 4... זהו. אז ברוך הבא
נועם

למעלה