לקראת פרק ההדחה, כמה הודעות הנהלה:

וזה מאוד מתאים לאיך שהוא מצטייר מהסדרה

הוא בדיוק מה שחסר אצל דן - צניעות ודאגה לכלל. הייתי שולח את דן לשעורי התנהגות אצל נועם, כי בדיוק מה שחסר לדן נמצא אצל נועם.

אנטוני2

New member
מסתבר שלנעמה יש " ביצים גדולות"

בוקר טוב בעוד שלרוב הגברים בתוכנית יש פחדים, והם עוסקים בתככים, מזימות ובגידות, נעמה אומרת את מה שהיא חושבת ובאופן הכי ישיר, זו שורדת אמיתית, שיש לה את היכולת להגיד מה שהיא באמת חושבת, כול הכבוד נעמה .

אנטוני2

New member
לדן התכמן יתחיל להיות קר

גם בגלל שהתחת של ויקה לא ישן איתו יותר, וגם בגלל שטבעת ההדחה מתהדקת סביבו, מעניין יהיה אם יהיה מצב שבו דן וויקה יתמודדו אחד נגד השני באי המתים/השדים

האמת, אם טינה לא הייתה כ"כ סבלנית

והייתה מנסה סוף סוף את החבל שלה, היא יכלה לנצח. רציתי שיראו בסוף האתגרעד לאן החבל שלה הגיע, סתם בשביל הסקרנות.

זה יהיה מעניין לא בגלל ההתמודדות עצמה

אלא בגלל עצם הנוכחות של שניהם על אי בודד לבד. זה מזכיר לי משהו שאני לא זוכר מי אמר פעם בתקופת ממשלת הליכוד בשנות השמונים: אם תשים את יאסר ערפאת ואת יצחק שמיר על אי בודד - יהיה חייב להיות שם דיאלוג.

ולזה קוראים - נבואה שמגשימה את עצמה

כל המתיחות בשבט כשצריך להדיח שם מישהו - נוצרת סביב הבהילות של דן להשאר "החזק" - כך כשהוא בישל את הדחת עומר, וכך עכשיו כשהוא נאבק בנעמה. כל ההתנהלות שלו וכל התככנות שלו נועדו לא כדי להציל את השבט - אלא כדי לחזק את עצמו. וזה בדיוק מה שיוצר כלפיו אנטגוניזם - ואם הוא יעוף בגלל זה, זה יהיה משום שבער לו יותר מדי לחזק את עצמו.

papio

New member
גם אני מכיר את הדבורה של כוורת בסרט שבמקרה

נועם תפס אותה בזמן שהוא עבד בחוות הכוורת והיא סיפרה לי בלה לבלה בלה דיי עם הבולשיט ותנו להנות מהמתח של הישרדות ולא לספר כל שניה מי יגיע לגמר ומי וכו'

למעלה