לתשומת לבכם:השבתת האתר

billi bob

New member
../images/Emo41.gifכמה אושר=]

אני כל כך שמחה בשבילם. רק לראות אותם עומדים ככה על הבמה מופתעים, עם חיוך כזה אמיתי על הפנים כאילו זה דבר שהם לא חיכו לו אבל גם הדבר שהם הכי רצו! "הפרס שמבחינתנו הכי חשוב" הכי חשוב! הכי מגיע להם, הם פשוט גדולים. אחרי כל ההשקעה וכל השנים האלה של מאמץ. הם עשו רק מה שהם אוהבים ורק מה שהם מאמינים בו בשבילם ובשביל הקהל שלהם. מגיעה להם גם הערכה! מדהימים

Sunshine41

New member
אלבום השנה!!!!!!

סוף סוף קצת צדק!!! באמת באמת באמת מוצדק! אלבום מושלם כל כך!!! אוחחחחחח אני כל כך שמחה!!!!!! למרות שמגיע להם הרבה יותר מזה... בכל זאת... ערוץ 24 מכור מהתחת!

../images/Emo115.gif אז ככה

סינרגיה- אני לא אתחיל בזה בכלל.. אני רק אגיד.. זוועה אלבום השנה- כל כך מגיע להם פשוט קפצתי משמחה! ניו יורק סיטי- איפה טיטי?! אחלה שיר.. גם מתאים יחסית.. אבל מה עם טיטי? זה דבר שהכי איכזב אותי.. זה וסינרגיה כמובן..

linor417

New member
באמת איפה טיטי../images/Emo10.gif

איך,איך סנרגיה זכו בשתי קטגוריות? *דופקת את הראש בקיר* הסאונד בניו יורק סיטי היה נוראי. ממש נוראי.וטיטי לא שרה! אבל תום נתן חתיכת הופעה חזקה. זה היה כל כך כייף לראות איך הם מופתעים ומאושרים בו זמנית! טיטי כזו יפה...... אלבום השנה כל כך הגיע להם. ואם הייתה לי אפשרות לבחור בקטגוריה אחת בלבד ללא ספק הייתי בוחרת אלבום השנה. מגיע להם! כל כך.

נשמת

New member
../images/Emo184.gif החמצן שלי.

החמצן שלי זכו באלבום השנה. האמת? אני לא חושבת שהם היו ראויים לפרס יותר יפה ממנו, דווקא בתקופה הזו ודווקא עם האלבום הזה. זה מדהים שכשהולכים עד הסוף, גם אם לא על דרך המלך השזורה בשושנים, לאורך החזון, עם אמביציה אדירה ונחישות מטורפת. האנרגיות שלהם, האמת שלהם, החמימות שלהם, האנושיות שלהם (
ושלה, שלה...), הרצון הטהור, ההתמדה המרשימה. התעוזה. התעוזה. זה כל כך כיף לראות את האור שלי נשפך שם על הבמה מול אומה שלמה, לא בתוך חור שחור עם אורות ציבעוניים {ואל לזלזל}. לראות אותם בתאורה אחרת, לראות את החיוך המתוק של אורית, הכי כנה ונאור. את המילים הכנות, את הביישנות לצד הביטחון, את האומץ שלהם. את ההפתעה שלהם. אין כמו לראות אותם ככה... אין... ואני לא אספר מה עשיתי ברגע שההתרגשות תורגמה לאותיות. המון אהבה לאנשים האלה, המון אהבה לאשה הזו. שרק ימשיכו לעשות לעצמם ולנו ככה טוב.
אמן

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifאיזה כיף!../images/Emo47.gif

כלכך מגיע להם סופסוף, אחרי כלכך הרבה זמן, להגיע למעמד. ניו יורק סיטי היה ממש מפתיע, ותום דפק ביצוע מפוצץ! הם היו כלכך מתוקים, כולם. כלכך מופתעים ומרוגשים.. לראות אותם ככה - ופשוט לחייך
גאה לראות, להתרגש ולשמוח בשמחתם. מזל טוב

עוד טקס מיותר ופתטי הגיע לסיומו...../images/Emo4.gif

*לשם שינוי מועתק מהרשמי* אנשים חבל על שביב של זעם שיוצא מכם על דבר כל כך מיותר. הטקס הזה לא אומר כלום ולא מייצג כלום. אני חושב שכמעט באף קטגוריה לא נבחר מי שבאמת היה צריך להבחר. הדבר הכי מוצדק בטקס הזה היה פרס למפעל חיים לשלמה ארצי,וגם זה באיחור של 10 שנים. באיזה עוד מדינה מקבלת את פרס הרכב השנה להקה שלא הוציאה דיסק,עשתה קאבר אחד מסכן כל השנה,והופיעה אולי 10 הופעות כל השנה? ובאיזה עוד מדינה יש תיקו בין 2 שירים על שיר השנה,זאת פשוט בדיחה,מה שנייהם קיבלו בדיוק 10.482 קולות? קשה לי להאמין...(רק אני חושב שזה חלק מעניין האפליה המתקנת נגד המוסיקה המזרחית?) ואני אגיד לכם בדיוק למה סינרגיה הרכב השנה וחביבי השנה. כי לקהל המעריצים הפנאט שלהם יש הרבה פחות חיים מאשר לנו. הם ישבו ימים כלילות בשביל להצביע,עשו משמרות,עשו עסקאות שטן עם כל מיני קהלי מעריצים אחרים(תן לי ואתן לך) מבחינתי סינרגיה זכו בפרס הקהל הכי פתטי ומשועמם עלי אדמות,ולא אני לא אומר את זה חלילה כי אני עצבני או "מקנא" כי אם סינרגיה היו עושים משהו השנה אז היה בי צד חמלתי שיגיד "טוב אנשים חושבים שמה שהם עשו יותר טוב,שיהיה" אבל הם לא עשו כלום! ואגב שלא יספרו לי סיפורים על "קהל אייכותי" כי קהל אייכותי זה לא זה שיושב כל הלילה ומצביע לאיזה תחרות מטומטמת,קהל אייכותי זה אחד שהולך להופעות בכל קצוות הארץ,כזה שקונה דיסקים ולא מוריד באינטרנט,כזה שנותן כבוד והערכה לאמנים שלו מעבר ל"טיטי תעשי לי ילד" קהל שצועק "ה-י-ה-ו-ד-י-ם" גם בטקס "מכובד" כמו העמ"י כדי להראות את אהבתו ללהקה. וקהל כזה ששומר על כבוד עצמי,ומצביע |רק פעם אחת כמו שכתוב בספר החוקים,המצפון והיושר. ותכלס ממש לא מזיז לי שהיהודים זכו באלבום השנה,זאת אומרת אני שמח בשביל תום אורית והלהקה שמשום מה להם זה היה חשוב(לפחות על פי הרושם שקיבלתי מתום) כמו שאני לא בוכה על הפרסים שהם לא זכו ככה אני לא יוצא מגדרי אחרי פרס שהם כן זוכים,אם אני מחליט שזה תחרות מיותרת אז זאת תחרות מיותרת עד הסוף. אבל לפחות אם כבר זכו אז באמת בפרס היחיד שאומר שם משהו אמיתי,משהו מוחשי כמו אלבום ולא משהו ארטילאי כמו "הרכב השנה" או "חביבי הקהל" ועוד משהו שכרגיל מעלה חיוך. בעוד כל הזמרים והזמרות בוחרים בלהיטים הכבדים בשביל לרצות,לקדם,לצאת בסדר עם כולם. היהודים בוחרים לעשות את "ניו יורק סיטי" לא להיט ולא מוכר. אבל נותן בראש,אז רוב הנוכחים באולם לא ידעו לשיר עם תום את השיר,אבל מה שחשוב זה שאנחנו יודעים,ומי שבאמת משקיע בלהכיר את השירים של היהודים ולא רק מה שמתנגן בגלגל"ץ גם יוכל. שמעתי שתום בכלל היה חולה,הכי קל זה לא להתאמץ יותר מדי ולתת לאורית לשיר את חולמת למשל שיצא לא מזמן כסינגל,או אולי איזה להיט ממציאות נפרדת? ואם כבר שתום ישיר,אז לפחות משהו שיקדם קצת את הדיסק,אין לך מקום או חופשי... מסתבר שלא... שוב הם מוכיחים לי בפעם המי יודע כמה שהם שונים,והם קורצו מחומר מיוחד שאין הרבה כמותו. אז תודה שוב ללהקה שהייתה נקודה של אור בעוד לילה חשוך למוסיקה הישראלית. עזבו אתכם מכל המוסיקה הישראלית ביחד,תנו לי קמצוץ קטן מהיהודים ואני מסודר... אתם היהודים! רן...

CrazyDude2

New member
../images/Emo41.gif הסרטון מהטקס למי שרוצה ../images/Emo41.gif

הקלטתי והעלתי את הסרטון של היהודים מבצעים את 'ניו יורק סיטי' מהטקס אתמול , בבקשה http://www.youtube.com/watch?v=b6Z8rrFMN5A

tolil

New member
כל כך הרבה פעמים לראות אותה

עם מיקרופון ולא בשביל שירה - חמודה!!!!!

דעתי בעניין...

טוב, קודם כל כצפוי היה טקס מזעזע ומביך ברובו. רק בטקס שערוץ 24 מפיק מחשבים נופלים לפני הופעות, המנחים לא מתואמים, האומנים יושבים בכיסאות כמעט על הבמה, נושאים נאומי תודה עם הגב למצלמה ואין שום פלטפורמה שהזוכים יכולים להניח עליה את הפסל בזמן שהם מדברים. נעבור ליהודים, באמת הגיע להם אלבום השנה. היה מצחיק לראות את הפרצופים שלהם. ראו שהם באמת לא ציפו לזה. בקשר להופעה. אני לא חושב שניו יורק סיטי היה השיר הכי מתאים לבצע. היה יותר מוצלח לדעתי לבצע שיר שגם אורית משתתפת בשירה. הנה זה בא, למשל. מעבר לכך, אומר זאת בעדינות - תום לא דייק בשירה. והייתה הרגשה כללית שהלהקה לא מתואמת. אבל עזבו אותכם משטויות, הלהקה זכתה וזה מה שחשוב! ולגבי סינרגיה? באמת שלא כדאי שאני אפילו אתחיל.

tolil

New member
חחח../images/Emo6.gif וואלה אתם צודקים

ראיתי אתמול את השידור חוזר שברובו צחקתי מהשטויות שהלכו שם אבל בסדר..כל השידור רק חיכיתי לראות את היהודים היו כמה נקודות אור כמו אפרת גוש החמודה עם שלמה ארצי [ למרות הפאשלה בהתחלה ] , הבנות נחמה וכאלה דברים..אבל טקס אי אפשר כל כך לקרוא לזה.. אבל הזכייה של היהודים באלבום השנה כל כך מוצדקת , הם נתנו את הכול וזה מגיע להם . ראו את ההתרגשות והמבוכה שלהם כשהם עלו לדבר ..והם באמת שונים מרוב האומנים שם , ומכל הפואנטה של הטקס וערוץ 24 לא כמו מה שגורי אלפי שר הם לא צריכים שום שיר פלייליסט מטוטמם כדי שיאהבו ויכירו אותם [ ולמרות שזה היה בהומור כל הקטע עם גורי זה הציג את הקטע של הפליילסט ושל אמנים בצורה מגוחכת, שבעיקרון כשאומנים באמת כותבים שיר שיתאים לפליילסט זה הופך אותם לממוסחרים ,לא אמיתיים ואני שמחה שזה לא ככה אצל היהודים ... וכמו ששלמה ארצי החמוד הוסיף שלא צריך להיות פה בשביל התהילה וכדי להצליח צריך ללכת אחרי הלב משהו כזה ואז יהיה אפשר להשאר 20,30 שנה כמה שרוצים ,אז להקת היהודים בהחלט בכיוון הנכון הם הולכים תמיד עם הלב ,הם לא כבולים להחלטות מצעדי שירים או כמות ההשמעות ברדיו ...הם עושים את זה בגדול לבד ואם משמיעים אותם ברדיו או מראים קליפים זה רק אקסטרה.. לגבי ניו-יורק סיטי היה ממש כייף לראות אותם מופיעים כמובן שזה לא כמו בהופעה , ראו על תום שבא לו להתפרע לקפוץ לרוץ להשתגע אבל הוא עוצר את עצמו בגלל הגבלות המקום וכו' בקיצור היה נהדר לראות אותם אתמול ושיהיה להם המון מזל טוב על הזכייה המוצדקת =] עד האלבום המצויין הבא !!!!!! אז יאללה תנו בראש!!!!!!!!!!!!!! ואני רוצה הופעה כבר!!!!

למעלה