עוד טקס מיותר ופתטי הגיע לסיומו...../images/Emo4.gif
*לשם שינוי מועתק מהרשמי* אנשים חבל על שביב של זעם שיוצא מכם על דבר כל כך מיותר. הטקס הזה לא אומר כלום ולא מייצג כלום. אני חושב שכמעט באף קטגוריה לא נבחר מי שבאמת היה צריך להבחר. הדבר הכי מוצדק בטקס הזה היה פרס למפעל חיים לשלמה ארצי,וגם זה באיחור של 10 שנים. באיזה עוד מדינה מקבלת את פרס הרכב השנה להקה שלא הוציאה דיסק,עשתה קאבר אחד מסכן כל השנה,והופיעה אולי 10 הופעות כל השנה? ובאיזה עוד מדינה יש תיקו בין 2 שירים על שיר השנה,זאת פשוט בדיחה,מה שנייהם קיבלו בדיוק 10.482 קולות? קשה לי להאמין...(רק אני חושב שזה חלק מעניין האפליה המתקנת נגד המוסיקה המזרחית?) ואני אגיד לכם בדיוק למה סינרגיה הרכב השנה וחביבי השנה. כי לקהל המעריצים הפנאט שלהם יש הרבה פחות חיים מאשר לנו. הם ישבו ימים כלילות בשביל להצביע,עשו משמרות,עשו עסקאות שטן עם כל מיני קהלי מעריצים אחרים(תן לי ואתן לך) מבחינתי סינרגיה זכו בפרס הקהל הכי פתטי ומשועמם עלי אדמות,ולא אני לא אומר את זה חלילה כי אני עצבני או "מקנא" כי אם סינרגיה היו עושים משהו השנה אז היה בי צד חמלתי שיגיד "טוב אנשים חושבים שמה שהם עשו יותר טוב,שיהיה" אבל הם לא עשו כלום! ואגב שלא יספרו לי סיפורים על "קהל אייכותי" כי קהל אייכותי זה לא זה שיושב כל הלילה ומצביע לאיזה תחרות מטומטמת,קהל אייכותי זה אחד שהולך להופעות בכל קצוות הארץ,כזה שקונה דיסקים ולא מוריד באינטרנט,כזה שנותן כבוד והערכה לאמנים שלו מעבר ל"טיטי תעשי לי ילד" קהל שצועק "ה-י-ה-ו-ד-י-ם" גם בטקס "מכובד" כמו העמ"י כדי להראות את אהבתו ללהקה. וקהל כזה ששומר על כבוד עצמי,ומצביע
|רק פעם אחת כמו שכתוב בספר החוקים,המצפון והיושר. ותכלס ממש לא מזיז לי שהיהודים זכו באלבום השנה,זאת אומרת אני שמח בשביל תום אורית והלהקה שמשום מה להם זה היה חשוב(לפחות על פי הרושם שקיבלתי מתום) כמו שאני לא בוכה על הפרסים שהם לא זכו ככה אני לא יוצא מגדרי אחרי פרס שהם כן זוכים,אם אני מחליט שזה תחרות מיותרת אז זאת תחרות מיותרת עד הסוף. אבל לפחות אם כבר זכו אז באמת בפרס היחיד שאומר שם משהו אמיתי,משהו מוחשי כמו אלבום ולא משהו ארטילאי כמו "הרכב השנה" או "חביבי הקהל" ועוד משהו שכרגיל מעלה חיוך. בעוד כל הזמרים והזמרות בוחרים בלהיטים הכבדים בשביל לרצות,לקדם,לצאת בסדר עם כולם. היהודים בוחרים לעשות את "ניו יורק סיטי" לא להיט ולא מוכר. אבל נותן בראש,אז רוב הנוכחים באולם לא ידעו לשיר עם תום את השיר,אבל מה שחשוב זה שאנחנו יודעים,ומי שבאמת משקיע בלהכיר את השירים של היהודים ולא רק מה שמתנגן בגלגל"ץ גם יוכל. שמעתי שתום בכלל היה חולה,הכי קל זה לא להתאמץ יותר מדי ולתת לאורית לשיר את חולמת למשל שיצא לא מזמן כסינגל,או אולי איזה להיט ממציאות נפרדת? ואם כבר שתום ישיר,אז לפחות משהו שיקדם קצת את הדיסק,אין לך מקום או חופשי... מסתבר שלא... שוב הם מוכיחים לי בפעם המי יודע כמה שהם שונים,והם קורצו מחומר מיוחד שאין הרבה כמותו. אז תודה שוב ללהקה שהייתה נקודה של אור בעוד לילה חשוך למוסיקה הישראלית. עזבו אתכם מכל המוסיקה הישראלית ביחד,תנו לי קמצוץ קטן מהיהודים ואני מסודר... אתם היהודים! רן...