נסיכה אמיתית ואצילית
M miss1s New member 13/10/04 #46 המון זמן שלא הייתי פה אז נחזור בהשווצה גדולה... בקיץ הזה זכיתי להיות שושבינה בשתי חתונות, כאן למשל אני שושבינה של דודה שלי (אחותי).
המון זמן שלא הייתי פה אז נחזור בהשווצה גדולה... בקיץ הזה זכיתי להיות שושבינה בשתי חתונות, כאן למשל אני שושבינה של דודה שלי (אחותי).
מ מתרגשת New member 13/10/04 #49 וואו איזה תמונות יפות של כולם... פעם ראשונה שלי פה אני חושבת... נראה נחמד אני מוסיפה את סתיו (בת שנה ושמונה חודשים) לשרשור המופלא הזה...
וואו איזה תמונות יפות של כולם... פעם ראשונה שלי פה אני חושבת... נראה נחמד אני מוסיפה את סתיו (בת שנה ושמונה חודשים) לשרשור המופלא הזה...
מ משוש30 New member 13/10/04 #52 איזה כיף לראות את כולם! איך כולם גדלו והתפתחו ואיך התינוקות הקטנים שלנו הופכים פתאום לילדים זוחלים הולכים מדברים יש בזה משהו נחמד שעושים שרשור השווצות פעם בכמה חודשים ממש קפיצת מדרגה...
איזה כיף לראות את כולם! איך כולם גדלו והתפתחו ואיך התינוקות הקטנים שלנו הופכים פתאום לילדים זוחלים הולכים מדברים יש בזה משהו נחמד שעושים שרשור השווצות פעם בכמה חודשים ממש קפיצת מדרגה...
A ayush New member 13/10/04 #60 אמנם כבר לא קיץ..אבל פעילות ../images/Emo66.gif שחקן הכדורגל שלי (שימו לב לנעלי הניו באלאנס החדשות )
א אמא של פילפילון New member 13/10/04 #63 ונתנו לאבא לבשל ולהאכיל והוא הכין לי אוכלים שאמא לא מרשה, אבל היה טעים
א אמא של פילפילון New member 13/10/04 #65 וקינחנו בטיול לספרד../images/Emo42.gif וכאן אני פוסע על החוף. כל הילדים בשרשור פשוט מדהימים ו...כל כך גדולים מתי גדלתם ככה
וקינחנו בטיול לספרד../images/Emo42.gif וכאן אני פוסע על החוף. כל הילדים בשרשור פשוט מדהימים ו...כל כך גדולים מתי גדלתם ככה