מגישי הפרסים של נבחרי השנה!

../images/Emo124.gif מגישי הפרסים של נבחרי השנה!

אז ככה, אם יצא לכם לצפות איי פעם בטקס כלשהו (אוסקר, אמי, תמוז וכו´) יכולתם להיווכח שכל פרס מגיש אישיות מפורסמת כלשהי. עכשיו, איזה מפורסם כבר יכול להיות ראוי להעניק את פרס נבחר השנה של פורום התאומות אולסן (חוץ מהתאומות)
ברור שחברי הפורום
לכן, אני פותחת עכשיו תחרות קטנטנה שתקבע אילו אנשים יגישו את הפרסים. רוצים להגיש פרס בטקס היוקרתי של השנה
זה מה שעליכם לעשות- להכין את הלוגו, היכ יפה, הכי מושקע והכי מדהים לטקס נבחרי השנה של הפורום והעלות אותו פה לפורום (שימו
- הךוגו חייב לעלות לפורום משמע- להיות עד 250KB). יש מקום ללפחות 14 מגישי פרסים. אני אהיה המגישה הראשית...

motib4

New member
אמממ... קשה להסביר. ../images/Emo29.gif

אבל הנה למשל, הלוגו של תפוז. אולי זה יעזור לך להבין.
זה מין תמונה כזו. בלעע.. אני גרוע בהסברים.

shelly cool

New member
אני חושבת שהבנתי

אפשר לעשות אנימציה נכון
ולא חובה בעברית

עדיף בעברית

כי אחרי הכל... זה טקס ישראלי ואנחנו ישראלים
ואת יכולה לעשות אנימציה וכל אפקט שבא לך כל עוד זה לא גדול מ-250KB...

Alexis14

New member
אבל...../images/Emo113.gif

14 זה המון... ואז גם אם מישהו ´סתם´ יעשה, בטח הוא ייכנס, אז אולי תעשי ככה- מקום ראשון- תכתבי מי מקום שני-תכתבי מי מקום שלישי- תכתבי מי מקומות 4-14 תגידי מי הם אבל לא לפי מקומות, ומי שזוכה במקום 1 מחליט איזה פרס הוא יגיש, מי שמקום 2 גם מחליט אבל בחירה אחת כבר תפוסה, ומי שמקום שלישי גם מחליט אבל שתי בחירות כבר תפוסות. וגם... כשאת כותבת מי זכה (ב´טקס´ עצמו, לא בתחרות הזאת), תכתבי גם נגיד הזוכה הוא... XXX (נגדו התחרו YYY, ZZZ וכו´...) ואז מוטי יוכל לעשות גלריה ולהכניס לטאג ליין. ומצטערת שאני מלאת עצות... ד"א- הכנתי ואני עכשיו משפרת

shelly cool

New member
מה ז"א שרון../images/Emo35.gif אני לא הבנתי נדה וגם

אני לא מצליחה להעלות את הקובץ שלי ואמא שלי עזרה לי ואני לא מצליחה...
אם אח שלי לא יוכל לעזור לי אז אני לא ישתתף...

נגה../images/Emo26.gif

14 מגישים כמספר הקטגוריות... אולי אם לא יהיו מספיק אנשים שיתחרו אז מישהו יגיש פעמיים. אבל אני מחליטה מי מגיש כל פרס מהסיבה הפשוטה- אם מישהו יחליט להגיש פרס שהוא זכה בו
בכל אופן, כמו שאמרת, 14 זה המון לכן כל מי שרוצה להגיש פרס בטקס יוכל להשתתף. כל מה שאני מבקשת זה- תכינו לוגו לטקס... ושלי- תכתבי לי מסר עם הדברים שלא מובנים לך ואני אנסה להסביר לך...

BalBulaGirl

New member
הכנתי ../images/Emo15.gif

אני חושבת שהייתי צריכה לכתב למטה You`re in big trouble mister אבל תסתכלו בצד(ומומלץ לפתוח בגדול!)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאממממ.....

אוקיי זה מאד יפה אבל... היית צריכה לכתוב Well Done

תיכנסו כולם ../images/Emo187.gif../images/Emo26.gif

לכולכם יש תוכנות והכל ולי אין כלום
אם אני עושה - אז זה בוורד ואני ממש גרועה בדברים האלה
עשיתי רק כדי להשתתף אבל אני בטוח לא יעלה לאחד המקומות הראשונים
אל תצחקו

למעלה