מגישי הפרסים של נבחרי השנה!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאלונה../images/Emo4.gif

למה פעמיים באותו שרשור
וחוץ מזה- כמו שהערתי למעלה- זה צריך להיות well done

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifיואו../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

כשהסתכלתי על הלוגו שלך, נגה, (לפני שפתחתי בגדול) הייתי בטוחה שכתוב שם- את יודעת מי הזונה

מהמם נוגוש../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

ממש ממש ממש ממש יפה
באיזה תוכנה עשית את זה
וסתם לכולם - מאיפה אתם מורידים גופנים למחשב

|../images/Emo123.gif

כתבתי הודעה שלמה+תמונה וזה לא עלה.... טוב לא משנה, אז הנה בקיצור-נגה, אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד, ואמרתי את זה כמחמאה לעדי, ולא התכוונתי ששלה יותר יפה משל אחרים, רק אמרתי את זה כביטוי כזה "מקום ראשון!" הרי את יודעת שאני לא שופטת (ביינתיים, למרות שמה שהכנתי לא כל-כך יפה..) ואם פגעתי בך או במישהו אחר-סורי! לא התכוונתי....הכוונה שלי הייתה לתת לעדידה מחמאה, מבלי להעליב אותך\אתכם. סולחת...? בכל אופן, הדסו´ש-פליז אם את יודעת איך להפוך את זה לקובץ אז תעשי את זה כי בפיינט שופ אני לא מסתדרת, אז עשיתי בוורד ועבדתי על הכוכבים שעות אז פליז תנסי! תודה!

לכל המתמודדים../images/Emo70.gif

הפרסומות של כולכם מ-ה-מ-מ-ו-ת
בהצלחה לכולם
ומי שעדיין רוצה להשתתף בהגשת הפרסים מוזמן לצרך הודעה עם הלוגו שלו...

shelly cool

New member
../images/Emo7.gif זה לא כ"כ נעים לי..............

הלוגו המכוער שלי לא עולה ברגילות אלא צריך שהוא ישמר או צריך סתם ללחוץ ולמישו אחר מישו כן עזר ואני ביקשתי ואף אחד "לא יכול" בבקשה
אני חושבת שאני צריכה

דסדוּס

New member
שלו´ש!../images/Emo13.gif

תכתבי לי מסר, מה בדיוק הבעיה ואני אנסה לעזור לך, אוקי דוקי?

לכולםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo85.gif

סליחה שלא יצאת לי להגיב על זה עד עכשיו הכל כ-ל כ-ך מהמממם,!!!!
ואין ספק!!! שיש פה ילדים מוכשריים ומבחינתי כולם פה יכולים לזכות לי ממש אין זמן לכתוב בפורום... אז להכין עוד יותר אין לי זמן
אבל ריאתי הכל וה-כ-ל מדהיםםםם
חולה עליכםםםםם
.....

למעלה