מהות הפורום-הגדרה מחדש

anchi1512

New member
טלי יקרה

הייתי מצפה שמנהלת פורום, במיוחד זה, תנהל מאהבה ותחושת שליחות ולא מחוסר ברירה.... אני מקווה [ונדמה לי שאפילו יודעת] שאת עושה הכל מאהבה ומהלב ולא כי לא נמצא אף אחד אחר ונאלצת להישאר ולנהל את הפורום.
ענת

רותה לי

New member
ועוד משהו בעניין שם הפורום

ילד שמתנהג בצורה לא טובה, לא רצים להחליף לו את השם, אלא מחפשים דרך להסביר לו מה נכון ומה לא בעולם שלנו. כתבה טלי כאן בשרשור, כי "שם הפורום משקף את המהות שלו." ואני חושבת שזה אמור להיות ההפך, בייחוד ברגעים שחושבים להחליף שם. כלומר: מהות הפורום היא זו שיכולה להוביל לבחירת שם. נכון להיום אכן השם של הפורום משקף את המהות שלו. אז למה בכלל עלה הרעיון להחליף אתהשם? לא ברור לי מדוע הרצון והנחישות של טלי להחליף את השם. השם של הפורום לא הוא שמוביל לחקירות, הערות, שרשורים וכל מיני מסרים שטלי לא אוהבת. לא צריך לשנות את השם - צריך לשנות את ההתנהלות וההתנהגות בפורום!!!!

anchi1512

New member
הצעה מכל הלב

הייתי מציעה לך, טלי, לקרוא דבריי שנית והפעם קראי הודעתי בנימה האוהבת שבה נכתבו הדברים [וגם לאחר שקראת שנית את תגובתך הראשונה אלי]. איש מחברי הפורום לא בא לתקוף אותך ובוודאי שלא אני. דעותינו יכולות להיות שונות ואין בזה כל פסול, כולנו למען אותה המטרה כאן. בברכת שבוע טוב ומחוייך
ענת

ענת שיש לה ציפיות

מדוע את מצפה, האם מישהו חייב לך משהו, אם ברצונך להיות מעורבת ,הטי שכם ותעזרי לטלי, מעבר לכך אינך יכולה לבוא אליהולהטיח בה ביקורת. טלי עושה את הדברים מתוך הלב ומתוך אהבה כך אני קולטת לאורך הזמן שאני כאן,ואין כל סיבה שהיא תקבל ביקורת כזו או אחרת, תנו לפורום להתנהל, לא כל אחד יודע מה הולך מאחורי הקלעים , כאשר ישנה התגייסות למען משפחה זו או אחרת. מצטערת ,לא יכולה להמשיך .

../images/Emo24.gifסליחה,אפשר להחליף פה מילה/בסערה הזו???

ראשית,,הפורום הזה מתנהל נכון והשם באמת ראוי לו, זה שיש אנשים כאלה ואחרים,,SO..פה לא מנתחים אף אחד,ולא שופטים, אני מאמינה שמי שבאמת זקוק פונה,,לי אישית הרבה פעמים קשה לבקש= ומנסה,במיוחד עכשיו שאני גרה בצפון,ואני עדיין זקוקוה לבגדים וכאלה. מאחר וזו מדינה דמוקרטית כל אחד פה אומר את דעתו האישית בעניין והמטרה היא לא לפגוע/להעליב את טלי, אם כל אחד יסתכל סביב עצמו,,ולא על אחרים הכול יתנהל שונה. לדעתי השם ממצא את הפורום הזה. אילנה

סאג 1

New member
טלי-זו לא ביקורת. זו דעה והכל מתוך תמיכה

והערכה לפורום הנפלא והכ"כ חשוב בעיני.

טליW

New member
מיציתי את השרשור הזה...

כל תלונה ובקורת כנגד מנהל פורום לא ייעשה על גבי הפורום, אפשר לפנות להנהלת הפורומים. אני נתתי הסבר - מי שרוצה שיקבל אותו ומי שרוצה שלא יקבל אותו. סיימתי להסביר.

טליW

New member
אוקיי - השם לא ישונה נכון להיום, אבל...

אין חובת שקיפות (שממילא לא קיימת במלואה).
אפשר לפנות במסרים (דבר שממילא נעשה).
הפורום מיועד לכל מי שרוצה, וכל אחד יכול לקחת מה וכמה שהוא רוצה.

Tal Tal4

New member
טלי יקרה- כולנו כאן מעריכים מאוד מאוד

את מה שאת עושה עבור הפורום. אנחנו יודעים כמה קשה לך, אובייקטיבית , לנהל קבוצה של אנשים כל כך שונים וכל כך רחוקים זה מזה, בעיקר פיזית. אבל בואו יחד נאמין שיש לפחות דבר אחד המאחד אותנו- הרצון לתת למען האחר. ולכן השם" נתינה מהלב" מתאים לנו כל כך. ואפילו שלא כולם מתנהלים לפי הכללים- לכל יחד אכפת- ואכפת מאוד. אז בואי נתחיל מחדש ברגל ימין- ובהזדמנות זו נאמר לך תודה מכל הלב.

טליW

New member
את נשמה טובה... תודה, אבל...

זו לא היתה המטרה. לא התכוונתי להעניש כאן אף אחד, אלא לעשות את החיים של כולם יותר קלים. בינינו, מעניין אותך אם בן אדם שמבקש תרומה הוא נזקק מאד, נזקק בינוני, נזקק קל, או שרק זה יכול מאד לעזור לו? אנשים באים ומספרים סיפורים, את יודעת אם הם נכונים? זה בכלל חשוב? את יכולה להבטיח לתורם שתרומתו לא תימכר? כי אני נדרשת לכך, ואין לי יכולת לעשות זאת. אני פשוט לא יודעת. אז מי שרוצה לתת שיתן, ושלא יתחיל לחשוב מה עלה בגורל תרומתו, וזהו. כל המטרה של השינוי היתה להוריד את ה"הבטחה" מטבעו של הפורום, שהתרומות הולכות לנזקקים. שיניתי את הודעת ההנהלה, שיניתי את התקנון (שממילא איש לא מתיחס אליו ברצינות), ההודעות משמאל יורדו, ובא לציון גואל, ושקט (אולי) ישרור מצד כל מחרחרי הריבים. אני מקווה. כל מי שהגיב להודעה שלי כאן הוא אהוב שלי. אנשים שאני מכירה הרבה מאד זמן (ואותך טלטל אני מכירה כבר שנים...
). כל הערה נלקחה בחשבון. אני פשוט מחפשת את הדרך הנכונה לנהל את הפורום המסובך הזה. לא כל מה שרואים על פני הפורום משקף את הניהול שלו. טחנות המסרים טוחנות במרץ... בקיצור, ננסה כך, ונראה איך הולך. שיהיה לכולם שבוע נפלא

ומי שלא הגיב, לא אהוב?../images/Emo7.gif

אהובתי
שמחה על החלטתך להשאיר את שם הפורום במקומו, אני מקוה שהמהות גם תהיה אותה מהות ויפנו רק אנשים שיזדקקו לדברים.

../images/Emo24.gifמתנצלת על עיכוב בתגובה - לא הייתי ליד

המחשב. בכל פורום נמצא תמיד את האנשים שמטרתם אחת - לבוא ולעשות סקנדל , לשפוט את כולם מבלי להכיר את הדמויות הפועלות מכל הלב למען כלל הקהילה. אין צורך שתהיי שוטרת בכלל , פשוט , אין צורך להגיב לניקים לא מוכרים שמגיעים, מדליקים להבה ונעלמים . אין לי מה להרחיב כי קראתי את כל השרשור והכל נאמר. מסכימה עם כל החלטה שלך.

ממש לא הייתי משנה את השם,

שם הפורום נתינה מהלב, אין פה שום אזכור של נזקקים, או אנשים שידם משגת או לא משגת. אם אדם החליט שהוא רואה בפורום עזרה אך ורק לנזקקים זו בעיה שלו. את החוקים של הפורום קבעו האנשים שהחלו כאן והמשיכו אנשים טובי לב, ידוע כי במחוזותינו ישנם אנשים שלא מפרגנים ,לא חייבים לשים לב אליהם, שם הפורום מוכיח לנו כי אפשר גם אחרת, אפשר להעניק מכל הלב , אפשר לעזור לאנשים שאכן זקוקים מאד לעזרה וחלקם רוצים להעשיר את תכולת ביתם, תן וקח מזכיר לי באופן אישי שוק, אינני מזלזלת באנשי השוק ובכל זאת קצת הערכה לאנשים הנפלאים שכאן שעושים עבודה נפלאה. מצטערת אם חזרתי על דברי אחרים ,קראתי רק את ההודעה הראשונה

למעלה